FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Route names ve FS2002 Jeden příspěvek | Celý strom
Route names ve FS2002   15. 2. 2002 / 11:02Vita Zenisek
Ahoj piloti!
Nevite nahodou jak bych vymamil z FS2002 nazvy zobrazovanych route v map view?
Potreboval bych to celkem nutne, neb jsem si poridil GA737-400 a bylo by super kdybych mohl tamni FMC programovat pres routy a nemusel jsem tam vsechny waypointy davat manualne.
Diky moc
 

Re: Route names ve FS2002   15. 2. 2002 / 20:33Marek mincbergr
To koneckoncu nepotrebujes. Ve FS si udelej plan a pak ho nacti do FMC jako import z FS2002. Nacte ti to tu trat dobre, obcas tam misto route budou nasypany jednotlive waypointy po sobe bez route. Do je dano nesynchrosti databazi.

Tohle muzes odstranit pomoci treba FSBuild. Udelas si trasu, exportujes do FS2002, naimportujes do FMC a je to. Pokud si stahnes pro FSBuild (freeware) stejnou databazi jako do DF2000, je to opravdu bez problemu. Ja to tak delam normalne a funguje bez problemu.

Marek
 

Re: Re: Route names ve FS2002   18. 2. 2002 / 14:44Vita Zenisek
Diky! (Uz jsem to take objevil) Ovsem o FSBuildu jsem nevedel. Stejne zatim s FMC jen tak koketuju. Mam to od minuleho ctvrtka a zatim jsem schopen max. tyam nacpat trasu a predat mu letadlo. Potom se mi ovsem FMC vymkne z rukou (pomerne silene stoupa, a pak napr. nechce kleasat, ikdyz si to sam spocita) Vcera jsem ho musel uplne vypnout a doletnout manualne. Nastesti Boeing od DF se chova uzasne (narozdil od defaultniho) a tak jsem hladce pristal. No nic. Musim se prokousat manualem na FMC.
Jeste jednou diky.
 

Re: Re: Re: Route names ve FS2002   18. 2. 2002 / 19:00Marek mincbergr
Stoupani je jasny - Da motory na CLB (vlastne max dlouhodoby tah) a toupa tak aby udrzel nastavenou IAS. Aby ti FMC zacalo samo klesat ve danem bode MUSIS nastavit ALT na jinou (nizsi) hladinu nez je ta, kterou letis. VNAV bude v ALT Hold a nad vypoctenym bodem zacne FLTCHNG. Doporucuju, rikam znovu doporucuji, precist si poradne manual v pdf (i ten k patchum) a zkusit si zaletet zkusebni let podle manualu. Dost pak clovek pochopi.
Jinak, ja se s tim potykal asi tyde cteni, pak par okruhu a teprve pak jsem si troufl na trat. A to o skutecnem bulilku neco malinko (ale jen malinko) vim.

Marek
 

Re: Re: Re: Re: Route names ve FS2002   19. 2. 2002 / 09:32Vita Zenisek
Diky. Zkousel jsem prave let podle manualu.
Pak vcera, kdyz jsem cetl manual k autopilotu, tak mi to doslo. Ale diky zes mi to potvrdil. Jeste tyden cteni a budu take v pohode. )Okruhy jsem zkousel uz v nedeli a sly docela pekne (na manual). Ted se budu zabyvat ctenim. Metoda pokus - omyl tady nikam nevede.
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ