FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 18. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Zoufale malo gejtu!!!!!!! Jeden příspěvek | Celý strom
Re: Re: Re: Re: Re: Zoufale malo gejtu!!!!!!!   28. 3. 2002 / 00:15Marky Parky
Ty pravidelny ( myslim kazdodeni ) linky uz mam hotovy, porovnaval jsem to s datama z WPlaneru z tohodle tejdne a vetsina mi sedi, do konce tejdne bych snad zvladl i ty nepravidelny. Jestli chces, muzes si je stahnout tady: http://www.volny.cz/eastria/upload/FLightPlans.zip . Garantuju ti, ze ted sloty mit volny nebudes )) Ty Finnove nebo nektery Lufthansy se tam uz proste nevejdou.


Jsou tam ctyri soubory:
Aircraft.txt - muj soubor s letadlama, abys videl co co lita a moh si tam dyztak dat jiny letadla, protoze predpokladam ze nemas stazena stejna jako ja. Bacha na carky a tecky v nezvech letadel - s nima TTools nefungujou a je treba upravit Aircraft.cfg, aby to odpovidalo.

FlightPlans.txt - vetsinou kazdodeni ceske lety ( WAA je tam jen abych oskousel Airbuse a lita kazdy den Toronto ) + Lufthansa, Air France a FinnAir

Moje sporne Flighplans.txt - dalsi lety, ktere se neletaji kazdy den a tak je mam stranou a zatim nepouzivam, aby mi neplacaly gejty

Flightplans - puvodni bez ruzyne.txt - puvodni mikrosofti flightplans, ale vymazana vsechna nesmyslna velka era z Ruzyne ( cesny a pod jsem nechal prestoze nechapu co delaj nad ruzyni treba ve dve rano v takovym poctu ).

Jinak jsem si tedy stahl ten novej SCASM a ADFTree. Diky za info . Je to super, s usetri to cas. Hned jsem si prubnul par veci modifikovat, slape to, jen jedno mi neni jasne. Jak ATC pozna ke kteremu gejtu vede ktera pojizdecka? Pokud na to nekdo pridel, dejte vedet. Diky.
 
Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ