FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Sidewinder FF2 a MSFS2002 Jeden příspěvek | Celý strom
Sidewinder FF2 a MSFS2002   3. 4. 2002 / 19:08Willhelm
Koupil jsem si pořádný knipl, ať si FS2002 můžu vychutnat naplno. Sidewinder v nastavení nedělal problémy, lítá se s ním skvěle, ale nebrní mi. Při testech v nastavení joysticku je vše O.K., ale při letu, pojíždění atd. nic. V FS2002 mám síly povolené. Měl někdo podobný problém?
 

Re: Sidewinder FF2 a MSFS2002   3. 4. 2002 / 19:18Vláďa
Někdy brní i víc než je zdrávo )

Zkus se podívat do aircraft.cfg, jestli tam máš Forcefeedback sekci - u starších ér nemusí být.

Pokud Ti to nedělá ani u default, tak Ti moc neporadím - mě fungoval na první spuštění.
 

Re: Sidewinder FF2 a MSFS2002   3. 4. 2002 / 20:16
Tom Meinlschmidt
co ja si pamatuju,obcas bylo potreba nejdriv nainstalovat joy, a pak fs... pokud se to udelalo obracene, chodil normalne, jen bez FF
 

Re: Re: Sidewinder FF2 a MSFS2002   4. 4. 2002 / 21:48Willhelm
Díky za radu, po přeinstalaci funguje vše normálně tak jak má. Díky i všem ostatním. Martin měl pravdu s tím, že při pojíždění to moc reálné není, i když se mi nezdá že by joy vyloženě kopal. Snad jen u cessny je to trošku divočejší. ) Jinak je ale super, předtím jsem měl Geniuse F-31D a s ním jsem už dál nemohl. Let byl značně nestabilní ať jsem nastavoval nulové pole jaké jsem chtěl. Při přistání se mi letadla kymácela ze strany na stranu i když jsem s kniplem vůbec nehýbal. I v diagnostickém režimu to bylo vidět - středový kříž nepostál na místě. Dělalo to se všema verzema ovladačů. Jsem rád za nový zážitek z "letu", oproti Geniusovi je to 100 a 1. ) Bohužel i cenově...
 

Re: Sidewinder FF2 a MSFS2002   3. 4. 2002 / 21:31Jan Starka
Zkus se podivat do menu
OPTIONS_CONTROLS_FORCES

jestli mas zaskrtle vsechny policka, mozna je tam nektere vypnute a proto se netrese.
 

Re: Re: Sidewinder FF2 a MSFS2002   4. 4. 2002 / 18:27Martin
Buď rád, protože FF na pojíždění neodpovídá realitě skoro vůbec, obzvlášť u malejch letadel. Kamarád si to zkoušel a pak mi nadával že dostal od Joye přes držku ))), trochu reálný je to u některejch velkejch letadel, ale jinak dost bída (jediný co je možná super je okamžik odlepení.Resp. abych byl přesnej při nízkejch rychlostech je to opruz,nedovedu si představit letadlo na asfaltu,který by tě kopalo tolik jako kdybys jel off road rally (.
 

Re: Sidewinder FF2 a MSFS2002   7. 3. 2003 / 13:43Palo Gabris TN
No vidim ze nie som sam co ma divny pocit z Sidewindera FFB2 ale nie az tak cierno ) Takze problem mam v tom ze ako keby joy po urcitom case prestal pracovat z odporom jednoducho zvedne.Potom musim vypnut FS a spravit nastavenie v SW pripadne az restartovat PC. Resp robi aj nieco take ze brutalne znizi FPS ak mam pohlad z vonka a PC ma pocitat ake vybracie ma mat joy. To som odstranil znizenim max.FPS na 50 a nastavenim Default grafiky co bohato staci.Mam W98SE a Dx8.0 SW pre joy je ver 4.0 a pripojenie je USB. Ono da sa spravit jednoducha vec a myslim si ze pri litani to dost potesi jednoducho si vypnut FFB a pouzit Sidewindera ako klasicky joy. Ono tie sily su dost divne oproti realu ale pre dobry pociy zo zaplatenej sumy ...sak nech to trase )Takze zaverom ak niekto z uzivatelov mate radu ako predist samovolnemu vipinaniu sily dajte vediet a ten gdo chce mat presny joy z moznostou potesit aj svoju priatelku (mazelku) tak si moze kupit prave tento joy.
 

VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ