FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Nové letadlo + pár obrázků Jeden příspěvek | Celý strom
Nové letadlo + pár obrázků   13. 7. 2001 / 18:17
Jirka Chvátal (OK-PTH)
Zdravím všechny virtuální piloty. Po dokončení scenerie LKHO jsem se i já rozhodl že udělám taky nějaké letadlo. O vhodné předloze jsem dlouho váhal a nakonec jsem díky relativně nejlepším podkladům zvolil cvičné a sportovní motorové UL Katana v nejnadupanější verzi Katan Xtreme které vyrábí kanadská firma Diamond Aircraft Industries a který jsem měl možnost nedávno obdivovat na letišti v Holešově. V této verzi má Katana klasický příďový podvozek, ale vyrábí se i s klasickým záďovým podvozkem. Tu mám v plánu také udělat, ale později. Tato verze vybavená silnějším motorem, bývá mimo jiné používána i k vlekání větroňů!!!
Asi 2 týdny po začátku práce na letadle mám rozpracovaný 3D model, zbývá ještě dodělat interiér kabiny a detaily jako majáček na směrovce a záblesková světla na koncích křídel. Budu také muset vyřešit problémy s občasným vypadáváním polygonů a špatným stínováním některých partů.
Pokud někdo máte nějaké fotky nebo náčrtky nějakého pěkného zbarvení a jste ochotni mi je oskenované poslat, budu velmi rád. Také bych byl moc rád, pokud by někdo byl ochotný nafotit přístrojový panel a interiér kabiny. Za odměnu by byl 2 týdny interně oslavován. Za zázrak považuji nalezení ochotného jedince, který by byl schopen a ochotný nahrát zvuky pro použití ve Flight simulátoru. Takový by pak byl 4 týdny interně oslavován. Za případné nabídky předem děkuji.

Na adrese http://web.quick.cz/cva/aircrafts/katana/index.htm najdete stránku kterou jsem vytvořil a kde budu postupně zveřejňovat další screenshoty a informace.

Pokud budete chtít, napište jak se vám Katana (ne)líbí a co byste případně vylepšili. Berte ale v potaz, že jde o ještě nehotový 3D model...

Prozatím letu zdar!!!

Jirka Chvátal
 

Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ