FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
????? Jeden příspěvek | Celý strom
?????   2. 8. 2001 / 22:51S*****
Chcel by som vedieť čo je so Z142 ,L-13SW, Z 43, L 29. Niektoré lietadla uvádzate viac než pol roka a stále nič. Tiež bodlo by keby ste nieake lietadla hodili na server častejšie než každý druhý alb. tretí mesiac.TU154 je tušim posledné už niekoľko mesiacov. Nebaví ma chodiť zbytočne pozerať na Váš WEB ,keď je ako vymretý. Keď ste sa do toho dali tak to robte poriadne a nie ako ... !!!

P.S. Tie lietadla ,kt. máte v pláne budú v tomto desaťročí ??
 

Re: ?????   3. 8. 2001 / 14:16Dušan Slavětínský, starší
Vážený příteli,
nedivil bych se, kdybyste jmenovaná letadla měl u tvůrců CVA Designu předplacena a oni Vám svévolně nedodržovali termíny. Ale tak to zcela jistě není, proto se ptám, nebylo by lepší, kdybyste napsal, že máte přebytek volného času a že byste se třeba o ten Z142 pokusil Vy sám. Myslím, že by to uvítali jak tvůrci, tak i fandící veřejnost. Jenže to by asi od Vás vyžadovalo umět trochu víc, než jen pivní výkřiky. Pošlete ukázat něco, co jste vytvořil Vy a hned bude domluva snadnější.
 

Re: ?????   4. 8. 2001 / 00:31Karel Kříž
Vážený pane,
nikdo Vás nenutí dívat se na tento web. Nevím jak je tomu u Vás na Slovensku, ale zde v České republice jsou prázdniny a tudíž čas dovolených a oddechu. Předpokládám, že Vaše internetové stránky jsou aktualizovány každý den, ale bohužel nemáme možnost se o tom přesvědčit.
Nevím kolik virtuálních modelů jste již vytvořil, ale věřte mi, zkompletovat letoun, který by se vizuálně i letově choval jako jeho předloha, dá setsakramentsky zabrat. Navíc je tato aktivita nekomerční a shánění kvalitních podkladů je věc celkem náročná. Chlapci z CVA dělají co mohou a za to jim je třeba poděkovat a ne kritizovat. Myslím si a doufám že nejsem sám, že jejich produkty mohou plně konkurovat zahraničním profesionálním produktům, za které je třeba vysázet tučný obnos. Buďte rád, že tyto letadla vůbec někdo dělá a pokud se Vám nelíbí, udělejte si svoje.
 

Re: ?????   5. 8. 2001 / 09:10Gabriel Scevlik
Ked chcete kritizovat CVA,tak napiste aspon jednu stranku na ktorej su dostupne
lietadla vytvorene na slovensku.
Ja totiz ani o jednej neviem.Takze nekritizujte tych co aspon nieco vytvorili.A ked sa Vam stranka nepaci
nemusite ju navstevovat.

Letu zdar.
 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ