FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Přátelé. Nejspíš je konec. Jeden příspěvek | Celý strom
Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 17:01
pepekcepek
Milý přátelé a lítavci.
Právě jsem se rozhodl a nejspíš definitivně končím. Snažil jsem se trochu o to, aby moje snaha a záliba byla trochu k užitku Vám všem tady, ale většinou jsem se ve svých mejlech setkal a setkávám s kritikou. Pomalu nikdo ani neví, že se věnuju dál MiGu, skutečnému letounu jako exponátu na ukázky, že mě to moc baví a že jsem se chtěl s Vámi všemi o tu radost z té práce podělit. Za dobu co jsem kvůli tomuto stroji nově otevřel své stránky, navštívilo pouze všehovšudy 17 lidí.
Proto jsem se rozhodl, že končím. Končím nejen s FS jako takovou, ale s tvorbou modelů do FS jako takových. Končím a ruším své stránky, videa na YT, atd.
Je mi moc líto, ale asi nejsem moc průbojný v tom, své výtvory protlačit víc mezi lidi. Hodně mě bylo líto, že větší úspěchy slaví lidi s tak podivnýma výtvorama jako je sice MiG-21 a pod. ale za mák se skutečnýmu vzoru nepodobají, natož letové vlastnosti převzaté od F-22 mě prostě nutí skončit.
Mějte se tady všichni dobře a Všem přeju mnoho krásných zážitků a pohody u Yoye a monitoru.
Pepa Čepek
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 17:05
Lejzy
Teď nevím, jestli utěšovat, nebo nějaký cynický sarkasmus za ten patos... Každopádně končit dobrou práci kvůli návštěvnosti stránek, těch stránek, které prostě nikdy žádný idnes být nemůžou už kvůli zaměření...
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 17:08
Lejzy
Pokud chceš návštěvnost, je třeba propagaci, odkazy, atd. Jeden odkaz v profilu, kam můžou jen registrovaní je sakra málo.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 17:24
kuma   
Jinak to nejde napsat, než "ty vole" !!!

Protože to co děláš (?dělals? - doufám že ne - že si ten konec rozmyslíš) sice potěšilo jen málo lidí, ale zato ty, co věděli o co jde to těšilo dost intenzivně.

Absolutně prď na to, kolik lidí to na stránky leze - ono je to dost (jak už tu někdo psal) o propagaci atd. - a jestli ti udělají radost přístupy, vymyslíme propagaci a počítadlo se ti pohne. Taky registrace leckoho odradí...

Ale jestli chceš seknout s migama, protože myslíš, že to nikoho nezajímá, jsi na omylu. Pokud mohu jako "hlas z lidu," tak - jestli ti to přináší trochu radosti, nepřestávej. Nečekej, že desítky simptáků budou mít ve svý flotile všechny prototypy, který děláš, ale pokud to někoho zaujme, bude vědět, zže v hangáru EEE si vybere - a že se na to může spolehnout. Stejhně tak stránky. Dělej je pro sebe a to, že ti na ně někdo leze koukat nebo něco zjistit - bez jako plus.

Pokud ovšem už ses nasral nezvratně, nedá se nic dělat, když to nebaví, je konec - pak mám ale probu - nemaž své stránky (!!) a občas (když budeš nostalgicky vzpomínat - třeba jednou za půlroku nebo za rok) tam nějakou drobnůstku přihoď. Chleba to nežere... (a jestli žere - tedy jestli máš nějako placenou doménu a už tě nebaví to platit - O.K. - přestěhuj obsah stránek někam na neplacené a sem dej odkaz, kde to zrovna máš)
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 17:33
Priskac   
Pepo neblbni, ak chces, ozvi sa na ICQ a preberieme to.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 17:52
dvojan
Určitě jsi udělal radost více létavcům, než si myslíš. Už se tady potuluji nějaký ten pátek, ale stále jako "konzument". Vážím si všech co své výtvory dávají do světa i když jak píšeš, vděku se dočkají jen zřídka. Navíc je zde stále méně těch, kteří mají reálné zkušenosti s létáním. Myslím, že kluci, co dělají Migy, by určitě uvítali tvé připomínky i kritiku. Vždyť o tom snad tento web je a ne o těch kecech zamindrákovaných rádoby expertů. Nech si to ještě projít hlavou, myslím, že je to unáhlené rozhodnutí.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 18:31
jožo
Neblbni Pepek. Aj keď nie si jediný koho to tu občas s prepáčením sere (ospravedlňujem sa za výraz) a kto odtiaľto už definitívne odišiel rozmysli si to. Neviem kam všade dávaš svoje (určite perfektné) výtvory, ale keby si ich dával napr. na Simviation.com, tak by si videl, koľko ľudí na svete si to stiahne. Uvediem príklad: Keď som urobil repaint na rakúskeho Blaníka tak každý mi vyprával, že to nikto nebude chcieť. Na Simviation.co si ho stiahlo už 2725 ľudí z celého sveta. Koľkí by si ho stiahli tu na Periskope? Tu máš dôkaz: http://simviation.com/1/browse-Gliders+and+Ultralites-130-0

A to je zanedbateľná omrvinka voči tvojim výtvorom, to sa nedá porovnať repainty s modelmi. Takže?
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 18:41
Tomadox
Pod tohle se podepisuju...
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 18:46
Lejzy
Je to tak, propagace po svete, sireni odkazu, to je cesta.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 19:37
anton
Ahoj Josef. Vše bylo již řečeno, nedostatek propagace, pár jedinců bez morálních zábran který se vyjadřuji ke každému H...u a myslí si že jsou pupek světa Tě předci nemůže rozladit, ty potkáváš celý život. Prostě na ně nereaguj. Dnes jsem dodělal jednu akci, z jiného oboru, a dal k dispozici všem co o problematiku mají zájem. Já např. jsem Tvé stránky neznal a to ve své FS9 mám ucti hodnou sbírku Migu 21. Když není perfektní tak to vyhodím. Mig 21 je pro mně srdeční záležitostí, od mládí mi lítali nad hlavou. A za minulý éry jsem byl svědkem ostrého zásahu proti narušiteli našich hranic. To bylo tóčo. Takže propagace a do světa.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 19:44
astrak
Ono ani není od věci nacpat na svůj web odkazy na kvalitní weby (např. zrovna z letectví). Podle odkazů na Tvůj web a na weby z Tvého webu dělá google (zjednodušeně řečeno) žebříček, podle kterého budeš třeba na prvním místě ve vyhledávání, nebo také na posledním.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 19:24
astrak
Já se musím k ostatním jen přidat. Pokud Tě to baví, tak v tom pokračuj. Každý kvalitní model do FS je velice vítaný a Ti lidé, kteří tomu rozumí, ho určitě ocení. Že Tvůj web navštěvovalo málo lidí... Zkus někam hodit reklamu, pošli své modely do nějakých leteckých webů (typu např. FlightSim), lidi si je stáhnou a už se o Tobě dozví a návštěvnost se bude zvyšovat. Podle mě, Tvůj web by měl mít určitě své místo na webu Jen se nevzdávej.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 19:29
Peter HK
Pepo, já jsem třeba vůbec nevěděl, že máš stránky asi málo reklamy...
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 20:34
Blackrat
Přesně tak, já taky neměl páru že nějaký má.. Škoda že sem občas nehodil nějaký screeeny z vývoje a nenapsal jak to jde a tak..
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 19:41
Aerospeed21
Ale jo, klidně skonči. Ale stránky, nech prosím, fungovat. Já jsem na nich každou chvíli a mám rád Tvoje povídání o strojích na kterých jsi dělal. Tak čau..............(8)) To je prdel, né nekonči, co blbneš, to memůžeš myslet vážně. Lítám všechny Tvoje letadla a těším se na další.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 19:42
Peter HK
Už jsou nefunkční
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 19:47
dvojan
Takže ta krásná jednadvacitka co se dnes objevila ve screenech už nebude ? Věčná škoda.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 19:43
tonde   
obávám se že dostaneš rozkazem neblbnout Mně např. nenapadlo, že máš svůj web - tzn. propagace žádná a FS jsem ještě po návratu nezprovoznil, ale joy už mám A taky se k tobě na jaře chysták do Jeňýkova, jen času je kurvamálo, vydělat na živobytí je čím dál tím těžší, tak klidek... I když ti na jednu stranu rozumím, taky jsem před pár lety skončil s repaintama... ale chce to klid
Dej si deset panáků a splín přejde
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 19:48
Kulda   
No já sem web navštěvoval a kochal se temi fotkami prototypů a těšil sem se až je Pepa jednou vyustí...

To už si hold Analogem asi nezaletím.

Myslím že je škoda rušit ty stránky...
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 20:03
Maso
K té kritice, kterou jsi zmiňoval.
Nevím kdo, nebo co a jakým způsobem ti tvou práci (koníček) kritizoval, ale já bych si s tou kritikou hlavu nelámal. Dneska jsou lidi na internetu zvyklí kritizovat naprosto cokoli i to, po čem jej jim ho... a čemu třeba ani nerozumí. Nejlíp je to vidět třeba na YT, kde jedinci schovaní za monitorem, pod pláštěm domnělé anonimity virtuálního prostoru kritizují vše, co jim přijde pod ruku a třeba vulgární oslovení hned v úvodu je téměř pravidlem.

Kritizovat někomu něčí koníček nemá podlemě právo nikdo a pokud se o něj dokážeš podělit s ostatními, je to jen dobře.
A propó (nevim, jak se to píše ), kdo z těch rejpalů asi tak ví, jak má správně lítat kupříkladu E-152M???
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 20:18
Diessel
Já se přidám k ostatním. Já ti mohu udělat nový design stránek a trochu více ti pomoct. Vlastní doménu a webhosting pro tebe mám taky Dej vědět na email. Zvedneme návštěvnost a dáme tomu šmrnc. Kvůli návštěvnosti bych ale nekončil, je to blbost.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 20:46
Kendy   
Přimlouvám se s bráchou...mám ještě dost místa na servru a on ti udělá pěkný stránky..uvidíš že to bude o něčem jiném. Jožo má taky naprostou pravdu. Já jsem tvoje stránky tenkrát našel uplnou náhodou přes google když jsem hledel něco o migu..od tédoby je mám uložené v oblíbených. Pepku neblbni...jak říká Tondoj,dej pár panáku a on ten splín přejde.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 20:38
Koprik
Neblbni, jsem mezi těma co na tvých stránkách byl a obsah byl prima!
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 20:54
kuma   
Sakra, Josef to fakt vypnul...
To je škoda, chlape, škoda!!!!
Vždyťs napsal v prvním příspěvku "nejspíš" - jakýápak "nejspíš", když už to nefunguje!!!

Kurňa, nežijete tam někdo poblíž, zajeďte za ním a vyválejte ho ve sněhu, ať to aspoň zase spustí...
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 21:55
samo
Sakra práce, není to škoda, zahodit všechno kvůli pár troubům, kteří nikdy nic sami neudělali, ale kritizujou, a kvůli malé návštěvnosti? To je dost silné kafe, navíc když tu vidíš takovou odezvu?
Tvoje stránky mám v bookmarcích a čas od času jsem kouknul, jaké "obludky" se Ti válejí na virtuálním ponku...
Zkus to ještě promyslet
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 22:04
Cirrus/Pindra
Stačí se podívat na stahovanost tvých addonů tady na péráku a zjistíš, že seknout s tím vším je zbytečný.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 22:54
Spitfire IX
Všichni maj pravdu. Děláš krásný modely který jsem si pokaždý stáhnul znova když jsem dělal reinstall Fsky (a že jich bylo), seknout s tim jenom kvůli návštěvností stránkek a kritice nějakejch ..... co jenom záviděli jak to krásně umíš, je blbost.
Tvé modely do FSky zůstanou trvale v mé FSce. škoda, že již něco dalšího od tebe (asi) nebude.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 23:07
Pražák
Já bych být tebou jen trošku upravil stránky po technické stránce (SEO, zpětné odkazy atd.) a bylo by to hned o něčem jiném...
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 23:06
Fishbed   
Pepo kurva na tohle se vyser. nebo vážně dojedu golčáku a v tom sněhu tě vyválim jak psal kuma
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 23:10
Fishbed   
a aby jsi věděl že o tvoje stránky sem stál i já tak tady něco přikládám. Každou fotku z tvýho teď už bejvalýho webu mám uloženou
14639 B / 400 x 259 / PB100005.jpg
13754 B / 263 x 400 / PB100006.jpg
9729 B / 400 x 256 / PB100007.jpg
25302 B / 399 x 268 / PB100009.jpg
17763 B / 400 x 267 / PB100010.jpg
14342 B / 400 x 247 / sejmout0168.jpg
19503 B / 400 x 255 / sejmout0189.jpg
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   5. 2. 2011 / 23:17
Karel
Tádydádydádydá..... ale to jsem přece měl říct já...
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 06:16
ulitej
A na čem budu lítat ,až ttomu co mám mám v PC zkončí "životnost" - gripeny né - chce to historické roury z SSSR
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 07:59
ondras   
To je nějaká prdel nebo co?
To nemyslíš vážně. Po tom všem, co jsi pro to udělal se na to vyprdneš? To mi nějak nejde dohromady. Ondras
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 09:02
leonell
Sice myslím, že zde už všechno bylo řečeno, ale pár poznámek přeci jen dám:

1) Létání s MiG-21 je z hlediska historie skutečného světa natolik obsáhlá a zajímavá oblast, že se to dá uchopit mnoha způsoby. Od modelování různých variant, přes ARAIG chování modelu (jak jsem pochopil ta letadla měla spoustu specifik), po simulaci reálných bojových misí (kterých měla ta letadla "čest" ze zůčastnit), informace o vojenském provozu u nás (což se normální smrtelník nedozvěděl), různé virtuální letky ať už pod IVAO či jinde. Prostředky jsou, zájemci taky. Mám pocit, že jsi vyplul na plavbu kolem světa a loď opustil ještě v přístavu

2) Já sice nejsem fanda stíhaček, navíc jako xplajnista ty modely nepoužiju, ale přesto se dívám kolem sebe - a o tomto webu jsem netušil. Z marketingu máš čtyři minus

3) Argument o nedostatečném zájmu asi pod dojmem tohoto vlákna nemá příliš význam rozebírat

 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 09:58
velbloud
Vše bylo napsáno, jen se připojuji, tady jasně vidíš, kolik lidí si váží Tvé práce a dle reakcí žádní blbové.Jestli něco máš doopravdy rád, nesmíš být závyslý na společenském úspěchu. Dnešní doba je plná fenomenálních muzikantů,- ku příkladu, které nikdo nezná, ale zato celý svět uznává pár totálních neumětelů. Neblbni a nepřestávej.*
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 10:01
Milan Mikulecky
Znám tě pouze odsud a prostřednictvím tvé práce a přiznám se, že rozumím tomu co píšeš. Já sám jsem tímhle stavem prošel několikrát (a asi ještě projdu), ve chvílích kdy se několik let patláme s kamarády na stavbě věrné repliky historického letadla a na leteckém dni to pak nikoho nezajímá, protože to je jen české letadlo a vedle nás stojí podivný UL bastard, který s reálným letadlem nemá nic společného ale má německé kříže a kulomet, takže je to "hvězda" všech návštěvníků. Dokonce už jsem si užil pozornosti uprchlého zločince, který o mě píše věci, které si nikdy nestaly a protože jede systémem sto krát napíšu lež a jednoho z ní bude pravda, dostal jsem se do situace, kdy mi volají kamarádi se kterými jsem kdysi začínal lítat co to znamená. V takových chvílích si vždy říkám, že udělám něco podobného k čemu jsi došel ty. Je tu jedno velké ALE, všechno co dělám dělám kvůli sobě a protože chci a ne kvůli tomu, aby mě všichni milovali a věř tomu, že vždy se najdou lidi, kteří ti řeknou, že to děláš dobře a pokud ti to řekne sterej flígr, kterej v tom letadle odseděl stovky hodin, tak to je víc než všechy blbý kecy nebo nezájem světa. Tak držím palce, ať se na to nevykašleš a pokračuješ dál.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 15:53
Tragédie v JRD
Uz budes mit klid. Uz ma jinou obet, do ktere se bude pristi tyden navazet...
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 22:23
Milan Mikulecky
Tady nejde o toho uprchlýho zločince, zatykače na něj stále platí a jednoho dne se jistě dostane kam patří. Spíš je škoda těch lidí, kterým zničil životy, jo a mně asi pokoj nedá, protože lidi se kterýma je svázanej kvůli mě přišli o příliš mnoho snadno vydělaných peněz ale čas od času člověk musí udělat nějaký ten dobrý skutek. Dneska mě jenom Pepa Čepek připomněl to co jsem si sám několikrát prožil, člověk se s něčím dělá (v mém případě naštěstí s partou kamarádů) a pak zjistí, že lidé kteří stejnou věc "ošulí" dostanou nakonec větší uznání. Ale tak už to v životě chodí
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 23:09
Tragédie v JRD
von je s nekym svazanej? dyt to jim snad musi platit ne? soudnej clovek, kdyz to cte, si musi poklepat na hlavicku ..
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 22:32
MiG-21MFN
koho teď? šantána?
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 23:00
Tragédie v JRD
Nene... nejakyho Brskovskyho ... snad z LAA nebo proste clovek kolem tralalajtu. On to obtaci porad do kola.. na dva tydny mu vzdycky vystaci AeCR, Bajzik, dvorak a spol, tejden pak kyda na LAA, pak vzdycky nekoho tretiho, a pak zase do kolecka... to ma uplne jasny vzorec.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   7. 2. 2011 / 13:24
Balooo   
Nějakýho Brskovskýho... To je prezident tý asociace, která ti vydala tu kartičku, co s ní můžeš terorizovat vzdušný prostor, ty gůgle! )

Ovšem to mi připomíná, že bych si měl od Máchy vyžádat omluvu za toho "Hajzla pana B z Aerowebu", když už pan prezident není kamarád.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   7. 2. 2011 / 13:31
Tragédie v JRD
Fakt? Aha... no ja nevim, ja to ani nehledal Ja teda jako teroristickou karticku mam od nejaky baby, co mi ji na sesty pokus vytiskla v tiskarne v takovy stavebni bunce. to asi brskovsky nebyl A clenem teroristicke organizace nejsem, takze jsem nemel zatim tu cest se venovat jeji organizacni struktůře.

Chtel jsem to nejak oglosovat, ze i Baloo uz je na tolik vyznamnej , ze se do nej s. Macha pustil Ale pak jsem si rikal, ze to stejne malokdo vi ..
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 12:34
pepekcepek
Přátelé. Velmi se Vám všem omlouvám, že jsem zde položil zbytečně jedno vlákno navíc, ale dlouho jsem až do rána přemýšlel co dál. Opět začnu dělat, pokusím se všecko dát zase dohromady, i když je fakt že jsem smazal polovinu rozpracovaných modelů, nezůstalo po nich nic. Takže všecko opět znovu. Ale pokusím se v brzký době to nějak zvládnout.
Díky Vám všem za neobyčejnou podporu.
S pozdravem EEE.
7300 B / 600 x 288 / 2614 c.jpg
 1x  

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 12:35
tonde   
...tak to ti dobře jeblo DDDD Tak se drž, stará vojno
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 12:53
Pallo
Tak to je nejlepsi zprava tydne Vyjmecne stranky vyjmecne modely, obcas cloveka prepadne pocit ze to co dela je k nicemu, ale to neni tvuj pripad bojovnik se nezapre. Dik.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 12:42
FollowMeCar   
Hele nejsem sice rourař, nebo jak si vy stíhači říkáte, ale myslím z toho co tu čtu, že tvoje práce není v žádném případě zbytečná. Takže ti držím palce aby se ti povedlo dát vše co si přeješ co nejdříve dohromady.

Petr
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 12:49
Kendy   
Vítej zpět,mám radost.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.    6. 2. 2011 / 13:02
Karci
Na zmazanie skús toto http://www.blog4all.sk/blog/obnovenie-vymazanych-suborov/
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 13:06
Rychlokvaška
Heleď Josef, každej máme občas blbou náladu, protože nám připadá, že to co děláme nikoho nezajímá. Někdo modeluje letadla, jinej rapaintí nebo dělá pěkný scenérky, další dělají hromadu věcí pro IVAO nebo VATSIM, jiní píšou litánie na Pérák. A protože tady není ani to "Líbí se mi" tlačítko, tak občas ani nevíš, jestli to vůbec někdo čet.

Že je dělání něčeho pro ostatní občas jako házení perel sviním? Na to si musíš zvyknout, to je obecně problém internetu a dnešní doby, 99.99% lidí konzumuje, zbytek tvoří. A konzumenti jsou čím dál náročnější - všechno musí být na stříbrném podnose a hned, s náležitým blbuvzdorným průvodcem, texty co nejkratší...

Na to se ale vykašli...oni jsou tady všichni prostě jen líní (já taky) a přesto že kafrání jde každýmu samo od sebe, pro poděkování nebo uznání chodí bůhvíproč všichni hodně hodně daleko. To ale neznamená nezájem, jen neprojevený zájem ;o)

Za mně osobně - plody tvojí práce jsem zatím neměl možnost vyzkoušet, ale podle toho co jsem viděl na tvém původním webu je to super a spolu se smeknutím vyslovuji velké díky za to co děláš pro nás všechny.
A pokud chybí někdy motivace....podívej se na tenhle strom. Ono bohužel to co si spousta lidí myslí, málokdo řekne nahlas. Jsme prostě národ bručounů, nekonstruktivních kafralů a věčně nespokojených pesimistů ;o)))

Říkám to už dlouho, ale čím dýl jsem venku, tím víc mně zaráží rozdíl mezi anglickým "good for you, thumbs up, great work" a českým "závidím". Závidím CO a PROČ?
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 16:40
kluk ušatá
To vis, to ze lidi ctou tve litanie se mozna neprojevi tady, ale vis sam, ze staci prijet na simbeer a najednou s tebou chce kazdy mluvit o praci a dorozebirat tohle a tamhleto...

Ale vazim si vsechny, co si dali tu praci a neco hezkeho napsali, udelali, vymodelivali, namapovali... z ohledu litanii krome tebe samozrejme Radima, z vojenskeho litani tondeho, Dandeeho, samozrejme i EEE, za nekonecne repainteni Kendyho, za scenerky Cesminu a partu od CVARSu a dalsi autory, partu od tupolevu za preklad a podporu Tu-154, vsezahrnujiciho guru a nejvetsiho virtualniho pilota Priskace, Mildu za mapicky, Gustava za blbuvzorny navody na ruzne drobecky a tak dale a tak dale...
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 17:40
Fishbed   
nezapomínej jmenovitě na soudruha Krechiho
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 17:44
kluk ušatá
Soudruha Krechiho zahrnuju k parte od CVARSu
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 13:14
ondras   
Jupí. Tak to je dobře.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 13:48
pepekcepek
Ju, a stránky se mi podařilo znovu rozjet.
http://rakondra.sweb.cz/OKB-EEE.htm
http://pepekcepek.sweb.cz/exponaty-EEE.htm
Díky EEE
 3x  

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 14:17
kuma   
Ty nemáš za co děkovat, děkujeme MY !
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 14:33
Swordfish   
Stránky máš pěkné jen jsem dodnes opravdu nevěděl o jejich existenciAle teď už jsou v oblíbených.Drž se!
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 14:42
Fishbed   
třikrát hurá
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 14:45
samo
Děkujeme! Chandra sem tam sedne na každého, jsem rád, že to dopadlo takhle...
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 14:53
Zdenda
Přidávám do oblíbených, díky
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 15:19
Unyax
Jé, supr stránky, díky za odkaz !
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 15:24
Spitfire IX
Skvělá zpráva po skvělém fajfkovém dýchánku ze kterého jsem se právě vrátil v tom kráásnym počasí.
Třikrát provolávám sláva a díky žes to nezabalil. Přidávám do oblíbených.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 15:35
parostroj
Dík,už jsi zařazený v seznamu.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 22:36
Milan Mikulecky
Aby to nebylo jen o morální podpoře, nabízím za Historickou letku i nějakou pomoc. Pokud ti to k něčemu bude tak máme například kompletní výkresovou dokumentaci na MiG 15bis, MiG 15 UTI, MiG 19S a MiG 21F, to z těch věcí, které tě asi zajímají nejvíc. Takže pokud budeš chtít můžeš se v tom pohrabat. Dáváme taky dohromady MiG 19S (hódně pomalu), můžeš si ho prolézt také bez omezení. A pokud budeš potřebovat vyzkoušet reálnost letových vlastností, tak máme i pilota, který s vyjímkou 29 létal všechny MiGy u nás.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   8. 2. 2011 / 11:52
Diessel
Tak jsem se do toho pustil. EEE bude na zcela nové a vlastní doméně včetně nového designu stránek

Hlavní stránky by měly být dokončeny cca do týdne
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 15:34
Jirca
Zaplať pánbůh
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   6. 2. 2011 / 15:46
Kachna   
No,to je slovo do pranice.

jenom si dovolím malé odbočení,... Nevíš,zda měla 7701čka v černém kabátu popisky na deklech (jako další jednadvacítky) a případně v jakých barvách?
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   8. 2. 2011 / 09:41
Fezoj114
Držím palce pri dalšej tvorbe. Osobne sa teším na MiG-21I Analog
Je super že robíš modely exotických experimentálnych lietadiel, veď lietanie nieje len o Cessnách,737mách a Airbusoch.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   8. 2. 2011 / 10:43
čmeliak
neviem, či tvorí EEE modely ale má na určité letiská AI traffic a to prezentuje, snaží sa simulovať stav aký bol počes jeho služby ako mechanika a teraz kuchá staručké stroje a snaží sa im vrátiť ich zašlú slávu viď stránka o muzeu.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   8. 2. 2011 / 10:52
Fezoj114
EEE tvorí modely,a nie hocijaké Mikojan E-152M,E-166..na stránkach má screeny aj spomínanej MiG-21tky Analog,čo testovala krídlo pre Tu-144...alebo prototyp MiG-21 ešte s klasickým šípovím krídlom,tvarovo podobným tomu z MiG-19.
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   8. 2. 2011 / 11:11
čmeliak
nespomínam si, že by to bolo kdesi na stiahnutie a z jeho stránky viem akurát tak preniesť AI do Traffic tools
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   8. 2. 2011 / 11:48
tonde   
jsem zmaten....
http://www.flightsim.cz/fsitem.php?act=exe&id=599&lan=&menu=4
 

Přátelé. Nejspíš je konec.   8. 2. 2011 / 13:30
čmeliak
to je pekné, vidíš jak funguje negatívna reklama. Pohaníš a ono sa to zviditelní. Ale mal som na mysli tie repainty, čo spomína v texte ku AI aj tie sú niekde alebo sa to autorovi stratilo v tom kritickom čase keďzačal stínať stromy?
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ