FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 19. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Pérák - kam dál? Jeden příspěvek | Celý strom
Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 11:40
Koprik
Pánové, srdečně Vás všechny zdravím. Nechci nikomu kazit náladu, ale zkuste se podívat trochu s odstupem na to co se dnes a denně na péráku děje. Přiznám se, že nejen kvůli omezenému množství času se tu objevuji čám dále méně. Zastávám názor, že demokracie musí být tak silná, aby dokázala uchránit sama sebe, i na péráku. Ještě pár adolescentů tady a nebude žádný důvod sem chodit nejen pro mě, ale i spoustu dalších, od kterých se lze něco dozvědět. Někteří se tu snažíme mládežníky zřejmě nepostižené tatínkovou pevnou rukou vychovávat, ale zřejmě to nefunguje. Myslím, že Ti co mají tu moc by měli radikálně mazat nesmyslné příspěvky - a taky rovnou rušit registrace těch, kteří si to nezaslouží. Až trochu povyrostou, přestanou pít kakao, naučí se chovat, můžou to zkusit znova.
Nechci měnit pérák v nějký elitní klub, ale elementární lidské zásady musí prostě platit, jinak na to pérák brzy dojede a to by byla škoda.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 11:50
Premek
Tohle bude baobab
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 12:00
Lukas.wz   
Občas to prostě musí ven..
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 12:00
Lukas.wz   
Občas to prostě musí ven..
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 09:13
MzM   
dobrý odhad s tím baobabem...
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 09:56
jožo
To už sa nedá ani baobabom nazvať. . Už by to mal niekto stopnúť, do pr...... Toto len ukazuje, ako sa Pérák od dôb minulých pos....
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 10:02
Premek
Já myslím, že to nebude tak horký, ještě ty názvy postu nelezou z bílýho okna, tohle určitě není nejdelší post. Tragéde, Ty budeš určitě rychlejší, najdeš nějáký "stromeček".
Tipuju si tak rok 06 nebo 07, to bejvávaly stromy ;o))
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 10:41
Tragédie v JRD
Čeče ... ja bych řekl pravý opak. Baboaby s pluhařem jsou cca tak jediný offtopic, který se tu za posledni době objevuje - jinak je to víceméně čisté. Byly tu mnohem horší doby ...
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 12:00
Lukas.wz   
Já to vidím stejně. Poslední dobou sem píšu málo, spíš skoro vůbec. Je to dáno tím, že si dost věcí s lidmy z péráky vyřídím přes FB a taky tím, že skoro vůbec na Xpln nemám čas.
Ale čtu to tady pravidelně a téměř všechny příspěvky. Chodím sem kvůli těm pár lidem, co tu mají opravdu ostatním co dát a jejich příspěvky mají nějakou hodnotu. Ale myslím, že i tihle lidé sem chodí čím dál tím míň a je to škoda.
Jestli to tak je kvůli těm pár blbečkům, co se je Kendy a spo.l marně snaží srovnat, to nevím, ale myslím, že i ti blbečci tomu napomáhají a rozhodně snižují úroveň péráku.

Já bych byl za to, aby se těch pár nejviditelnějších blbců prostě zabanovalo..
Je tu pár nových, kteří se chovají slušně a pochopili(y?!) jak pravidla psaná, tak nepsaná. A pak je tu pár tupců, kteří nereagují ani na rady, ani na pohrůžky a obyčejná slušnost a respekt ke starším a zkušenějším jim taky nic neříká. A ty bych prostě zabanoval.

PS: A jestli Pluhař je fakt Pluhař a není to ničí alter ego, tak bych chtěl vidět ty rodiče… A nebo radši nechtěl…
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 12:23
Koprik
Zdar, jsem rád, že to vidíme úplně stejně, ale raději bych se pouštěl do odborné diskuse, než řešil nevychované puberťáky. Chápu že i pérákoví cenzoři mají na staropsti tisíce dalších věcí a hlavně mají svoje povinnosti a času málo, ale občas by měli nabrousit cenzorské nůžky, stříhat a mazat. Občas třeba ujedou, ale to se může stát. Hlavně by neměli podléhat rakovině hyperkorektnosti, multikulti a podobným v praxi nefungujícím bludným teoriím a snižovat laťku.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 12:29
Tragédie v JRD
Zvláštní .. vždycky, když je tu nějaká rozjitřená "nálada" kvůli nějakému malému "negativu", tak se objeví nějaký "expert" (nic ve zlém, lepší slovo mě nenapadlo), který začne na pérák tak trošku kálet. Před časem byl expertem na tohle ados, ted zase pro změnu Ty.

Neívm, jak dlouho sem chodíš ty, ale je tu řada lidí, co sem ten už desátý rok chodí. Tehdy nám bylo 15, 20 .... A když se podíváš do tehdejší doby, tak spousta lidí, co jsou dnes "zasloužilými" diskutéry, tehdy stála u počátku diskusí srovnatelných s těmi pluhařovými. Jen to nebylo tolik vidět, protože na úrovní pluhaře byla polovina peráku.

Stárneme, a chodí sem nová krev. Někdo je chytřejší, nekdo hloupější. Co se Pluhaře týká, tak i když mi někdy leze na nervy, tak pokud si člověk uvědomí, že tomu špuntovi je 12 .. tak musí smeknout. Můj respekt má. A nesouhlasím s tím, aby se programě tihle mládežníci perzekovali, jako je tomu v případě pluhaře. Tím se ničeho nedocílí. Jen tím ukazujeme, že si na tu elitu hrajeme.

Shodou náhod jsem se asi před týdnem zamýšlel (ono to nebylo poprvý, s postupujícím věkem mi to na mysl chodí čím dál častějc, bo historie peráku je opravdu zajímavé téma), kam se ten perák dostal .... Před deseti lety to byla partička naivních puberťáků, kteří si přes počítač hráli na velký piloty a já nevím co. Před pěti roky to byla poněkud rozvášněná partička, kdy 80% příspěvků byly offtopicy. A dneska - na mě to působí jako vcelku důstojná diskuse lidí,kde většina už má i zkušenosti s reálným letectvým, a diskuse tomu vesměs odpovídá. Ale bez té mladé krve zdegenerujeme a budeme se stávat čím dál víc uzavřenou partičkou podivínů.

Takže, pokud ti vadí mladá krev, můžeš odejít. Nikdo tě tu držet nebude. Jen nevidím, proč kolem toho děláš takový brajgl - potřebuješ se zviditelnit, nebo ... chceš snad založit lustrační úřad, který bude nově přispívajícím dávat IQ testy před tím, než se jim povolí vstup?
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 12:34
Koprik
Ne, Tragéde, nepotřebuju se zviditelnit ani si nic dokazovat, ani nevolám po lustracích, jen jsem si dovolil velice kultivovaným způsobem projevit svůj názor. Předpokládám, že jako zastánce demokracie nejsi proti? Tvoji argumentaci - typu nelíbí se ti u nás, běž jinam, brečet nebudeme fakt nechápu, spíš mě z ní mrazí!
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 12:42
Tragédie v JRD
Proč tě z ní mrazí? Co je nedemokratického na tom, že když se ti nelíbí perák, přestaneš sem chodit. Nechápu lidi, co někam lezou, přesto, že se jim tam nelíbí, a ještě nadávají, jak je to tam hrozné.

Stejně tak je demokratické, když ti na tvůj názor defakto napíšu, že je hloupý. I to je demokracie . Máš poněkud zvláštní chápání tohoto pojmu.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 13:57
Koprik
Tragéde, už opět ztrácíš smysl pro realitu a chybí Ti nadhled! Patří pérák Tobě, že mi doporučuješ jít jinam v případě projevení názoru? Kdo ti dává právo mluvit za celou péráckou komunitu? Vyjádřil jsem slušně svůj názor, neboť nic dalšího udělat nemůžu - nejsem admin, ani cenzor, ale jedno mi to není. Mám tedy mlčet a jít? Jo a netušil jsem, že zrovna ty a tady budeš propagovat názor, kdo nejde s námi, jde proti nám.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 14:16
Tragédie v JRD
Ne. Nemluvím za komunitu. Mluvím za sebe.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 12:52
Kendy   
V něčem stebou nemohu souhlasit. Píšeš, že na začátku nebyl nikdo jiný než jako Pluhař. Já si kdysi dal tu práci a četl to vše od začátku. Pravdu máš v tom, že nikdo nebyl dokonalý ale tím to taky končilo. Všichni tím jak postupně dochazeli a vyměnovali si názory a zkušenosti, tak byly moudřejší a moudřejší a až pak se stali těma "zasloužilejma diskutérama". Jen případ Pluhař, je ale jiný kafe hochu. To už je ukázka čisté ignorace vůči ostatním atd. U tebe je 12letej ještě klučina před kterým ty smekáš????? Jsou tu jiný v jeho věku, kteří se dokázali uplně v pohodě aklimatizovat a chápou smysl tohoto fora. Tyhle, kluky, když né jiný, by měl mít Pluhař za vzor, když né nás dospělejší a oprotřelejší. Před těmahle 12letejma klackama ty smekáš? Při pročítání historie tohoto fora, jsem nenarazil ani v jednom případě, včetně tebe, že by někdy někdo na někoho zkušeného dokázal takhle vyject jako Pluhař, nebo ho totálně ignorovat, když se mu snažil poradit na otázku, na kterou se ptal. Jestli bych už měl před těmahle mladejma klukama smekat, tak jedině před těma, co jsem zapadli v tichosti a dokážou rozumně diskutovat a když už požádají o nějakou radu, tak ji jako od zkušených taky berou a snaží se to předávat dál. Před těmahle bych skutečně smekal. Podle mě si trochu víc přestřelil Tome. Pokud na tom i nadále budeš trvat, tak si to už můžu vysvětlovat jen jediným způsobem a to tím, že to alter ego je tvoje a ted to tu naoko hájíš aby si ho udržel při životě.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 13:00
Tragédie v JRD
Promiň, ale než aby si Pluhař bral vzor z toho, jak po něm při každým jeho příspěvku vyjebeš, tak raději at si ho nebere vůbec z nikoho, a chová se tak, jak se zatím chová. Pro mě je to pořád přijatelnější, než tvé reakce na něj, kterými ničeho nedosáhneš.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 13:08
Kendy   
Sice si trochu odbočil ale dovolím si tvrdit, že bych dosáhl, kdyby tu Pluhař ovšem nečetl tu podporu, kterou mu vyslovuješ v těchto příspěvcích a podobně. Znovu opakuju, že nejsem jedinej kdo má tenhle názor a když už ho má většina, tak na tom něco pravdy je. Ted tu jedeš spor jen semnou, mě to nevadí, mě za hádku stebou Pluhař nestojí ale když už tady vysvětluješ princip demokracie, tak i muj názor je demokratický, proč se teda proti němu ohrazuješ.

 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 13:15
Tragédie v JRD
Mě tady pluhař vlastně tak vůbec nevadí. Čas od času se na nějakou hloupost zeptá, a když už, tak kdyby si ho nikdo nevšímal, a maximalně nekdo i na tu hloupost odpověděl, tak po dvou hodinách je ten příspěvek na další stránce a zmizí v propadlišti dějin.

Bohužel se ale někteří neudrží (znám to, nebyl jsem jiný ), a z toho pak vznikne naprosto zbytečný baobab - který pak žije třeba půl dne, otravuje na úvodní stránce, a pak jsou všichni naštvaní na pluhaře, i když viníci jsou úplně jiní.

Nechápu , co se zaštituješ demokracií. Myslíš si snad, že demokracie je, že když něco řekneš, tak už to nikdo nesmí komentovat a nesouhlasit s Tebou?
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 13:33
Kendy   
ale né, ne, nezaštituju se. I kdybych ty jeho příspěvky neživil,tak je oživoval on sám a system péráku snad znáš dobře. Sice by to skočilo na druhou stránku a mělo to snahu zmizet v propadlišti dějin ale když bych tam nenapsal já nebo kdokoli jiný, tak tam v každém případě napsal on a najednou to bylo zase numero uno. Tak proč bejt zticha, že. Nikdo by mu tady nenapsal půl slova, kdyby nebyl takovej ignorant a na všechno kašlal a vedl si tu stále tu svou. Jak už tu bylo několikát zmíněno. Každý má někdy nějakou hloupou otázku, jenže o tom to právě jeho chování není. Tohle mu nikdo nevyčet a nikdo by ho tu speciálně jen za tohle nejebal. On si to tu posral už dávno tím, že odpovědi ignoroval a jel si tu svou. Nutno podotknout, že ze začátklu jsem i já měl otcovské pochopení a tendenci v dobrém umyslu radit, tak jako ostatní. Zbytek znáš a není třeba to znovu připomínat. Prostě je to ten případ, kterej si bohužel tu kritiku zaslouží právem.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:09
Algy   
Jsem rád, že Koprik tohle vlákno napsal.
Já bych řek že to trošku bagatelizuješ. Za tu éru jak píšeš, se tu vystřídalo spousta virtuálních pilotů, některých bystřejších, některých méně. někdo zůstal dodnes, jiný jak příšel, tak odešel. Sám jsem před dvouma rokama nevěděl co je to FS.

Rozhodně si myslim, že Kendyho občasný pojebání je rozhodně na místě. Alespoň u pár jedinců to splnilo ten účel, kterej mělo. Bohužel Pluhař to je trošku jiná liga. Poslat do prdele dva reálný piloty v jednom vlákně, který se mu snažili pomoct, to už chce fakt kuráž. Taky smekam!
Řekl bych, že zrovna Létající myš s ním měl trpělivosti víc než dost. Ale málokdo si všiml, že jemu v podstatě nejde o to co mu odpovíš, ale kolik mu toho odpovíš. Sám tu kdysi přiznal že si jen mastí příspěvkový počítadlo. Proto se ptám, jsou tu tyhle lidi k něčemu zapotřebí?
Já osobně bych se nerad dočkal doby, kdy sem kvůli podobným mastičům přestanou chodit
"zasloužilí" diskutéři v podobě reálných pilotů dopraváků, kteří jsou pro spoustu lidí nevyčerpatelnou studnicí zkušeností.

Taky si nechci hrát na nějakou elitu, rozhodovat kdo tu smí bejt a kdo ne. To by si měl ten jedinec zvážit sám.

Apropos, dlouho už jsem tu neviděl Dušínoje, tak doufám, že to není první vlašťovka!
Bukake brum brum, nebo jak to ten kuma píše
 1x  

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:12
Jirka Kallasch   
Bukkake ? LOL
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:12
Kendy   
Proč to jen nedokážu napsat tak přesně jako ty. V hlavě to mám ale do písmenek to dát neumím.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:18
Tragédie v JRD
Voe. Tak a teď je perák na seznamu pornoserverů ))

PS: na mastění počitadla tu jsem expert přece já?

Ale ted vazne - Možná to bagatelizuju, možná ne. Spíš jen - se na to koukám právě s nadhledem a v klidu. Pět, šest let zpátky jsem tu na nebohé nováčky startoval, jako teď Kendy - snad jen o něco kultivovaněji a ne tak systematicky na jednotlivce - ale na každýho .

Zkus se na to podívat trošku jinak a dvěma pohledy.

1 - Pluhař sem napíše nějakou trotlovinu (jako třeba teď s tou Madeirou). Všichni to zignorujeme, maximálně si nekdo , kdo vi, kde to najde, dá tu práce a odpoví. Výsledek - dva příspěvky, sice možná o ničem, ale nikoho neurazí, nikomu nepřekáží, ani místo nezaberou.

2 - Pluhař sem napíše nějakou trotlovinu (jako třeba teď s tou madeirou). Sesype se na něj Kendy a pár dalších expertů, každý si vybijou svou agresivitu na chudákovi malým 12ti letým. On (nezapomínejme, je mu 12!) na to bezelstně odpoví, a pokračuje to dalším kolečkem. Výsledkem je trotlovlákno o 60ti příspěvcích, který znechutí člověka spíš, než vlákno sice o hlouposti, ale o dvou příspěvcích.

Jak jsem psal už výš- Pluhař mi tu vadí asi nejmíň z toho, co mi tu momentálně vadí. A pokud bych měl možnost mazat, a měl si vybrat, jestli smažu celý vlákno, nebo až následné blemcy od Kendyho - tak by vyhrály blemcy od Kendyho.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 15:22
Kendy   
Docela by mě zajímalo, kolik takovejch "expertů" jako jsem já, tu ještě je. Přihlašte se a nebojte se říci svuj názor na téma Pluhař. Od toho to tu všechno je, máte ted jedinečnou příležitost, která se nebude opakovat. Pište to co si myslíte. Vážně mě zajímá, jestli sem tu jedinej "blbej" podle některých lidí.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 15:24
Tragédie v JRD
A můžu i říct něco na téma Koprik? Nebo je to nedemokratické?
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 15:25
Kendy   
ke Kopříkovi piš pod něj, ne sem.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 15:31
Jirka Kallasch   
po tomhle prispevku si rikam komu je tu 12 ... ehm ....ale jinak 12ti lete dite povazujes za skoro dospele ..????
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 15:35
Kendy   
ano, protože za tři roky je už trestně odpovědné jako jsem například já nebo ty. Jestli sis toho nevšim, tak doba se dost posunuje a to co dříve věděl teprve 15letý, tak pro dvanáctiletého, je to v dnešní době samozřejmost a aby si to potvrdil, má k tomu spoustu prostředků jak si vše ověřit. Což třeba za mě v jeho věku nebo věku mé dcery ještě nebylo.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 15:55
Jirka Kallasch   
jenze vsichni nejsou delany pres kopirak ....
Co docvakne tve dceri s tim jina holcina v jejim veku muze mit potiz ...a naopak ...
A dvanactilete dite neni ani skoro dospele ..
Doba je jina vo tom zadna ...Driv bylo normalni ze byla svatba a prvni dite na ceste v osmnacti .....
Dnes kdyz se kouknes na 18letou mladez ....nesveril bys jim ani hadrovou panenku na hlidani ...

Ten luxus ze dneska kliknes a mas sanci se dohledat informaci po kterejch touzis je neocenitelnej oproti drivejsku ...Ale ne kazdej ho musi docenovat .....Vzdyt ty lidi na to jednou dojednou treba v prac zivote sami ....

 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 15:59
Kendy   
jasný ale jemu se právě pomáhá v tom, jak se v tom orientovat a jak vyhledat. nedokážu si představit, jak jinak by se mu to mělo ještě podávat. Na sunaru už přece jen nejni.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:14
Jirka Kallasch   
je nerikam servirovat
Jen tohle musi dojit jemu ....to ze ty to delas pro jeho dobro ..Ale dokud nedojde ....tak te to bude stat akorat virtualni nervy ...Myslim ze mu to jeste uplne nesrotuje ....Navic je-li to real postavicka ....je dobry brat v potaz rozvracenou rodinu coz vzdycky udela peknej bordel ....Nema li na nej moc casu ani mamka ani tatka spoluzaci ho maj za podivina...tak hleda kde by zapadnul (jen me zamysleni)
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:15
Martin Pluhař
alespoň někomu to došlo
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:17
Kendy   
Tvoje zamyšlení je naprosto trefný. To samé (nejsem sám) si myslím i já. Člověk by si ho i do prádla vzal ale když nemá ani snahu se učit to co mu někdo řekně, tak je to potom bezpředmětný.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:20
Martin Pluhař
"ale když nemá ani snahu se učit to co mu někdo řekně" náhodou jo. Třeba mi furt v hlavě vrtá co může znamenat OT ale nikoho se neptám protože už v jinym stromu mi řekli ať se neptám na takový nesmysli. A nějaký fórum o tom co je to OT jsem nenapsal.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:44
Létající myš   
http://en.wikipedia.org/wiki/Off_Topic
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 16:50
kuma   
LM mne předběhl.

Jen je potřeba dodat, že "OT" se použýívá leckde (viz odkaz na wiki) ale tady na péráku s používá ještě zkratka "MM" - mimo mísu. Byla tu kdysi diskuse o tom, že příspěvky, které "nejsou dost vážné" by měly být označeny zvenčí, aby je ti "serioznější z nás" nemuseli otvírat a zdržovat se tak jejich čtením, než pochopí, že jde o blbost - ztartí tím čas, který by jinak mohli věnovat "skutečným tématům létání a simulátorů" (přijde vám to srandovní? mně jo, ale takové dikuse tu taky byly, vzpomínejte...) Prostě pak z diskuse vyplynulo, že pokud bude něco ještě větší ptákovina, než "OT", je to "MM" - a tak se to používá dosud.

Jsou vůbec ještě mezní námi někteří ti pravověrní, kteří si příspěvky "OT" či "MM" neotevřou? Velmi bych se tomu divil...
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 16:52
Martin Pluhař
takže v podstatě by všechny mé příspěvky měly být označeny MM
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 16:54
kuma   
Zatím bych většinu tvých příspěvků klasifikoval "PO" - pod obraz.


... ale bacha na fintu - pokud do nadpisu napíšeš "OT-MM" , mohl bys být podle místní pérákové etikety lépe chráněn! Dobrý ne?
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 16:55
Martin Pluhař
tak sjem zase o něco chytřejší
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 16:57
Kendy   
TvP
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 16:59
Martin Pluhař
?
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 17:00
Kendy   
Totálně v P...y :d
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 17:01
Martin Pluhař
aha
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 17:02
Kendy   
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 17:07
Fabo™   
y? Kendy, Kendy....
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 17:09
Kendy   
To byl vtípek, a on to taky doufám tak bral, už jen z principu, že tahle zkratka neexistuje. Teda aspoň tady ne.
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 17:01
Fabo™   
Na podvobraz nám nešahej, tam to mimo mísu moc nelítá, v nejhorším do kyblíku... (tak, a je to. Asociace vytvořena, už nikdy se na písmena MM nepodíváte stejně )
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 22:08
Karel
"Dovolíte prosím? Potřebuji si zajít na toaletu a vyblejt se...". Tak nějak to bylo, soudruhu?
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 22:45
Fabo™   
Neco v tom smyslu.
 

Pérák - kam dál? absolut "OT-MM"   17. 10. 2011 / 17:10
Létající myš   
myši jsou rychlíci
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:20
Fabo™   
Snaha zapadnout se neprojevuje tim, ze posle do prdele dva z nejrespektovanejsich clenu dane komunity (viz repaint Radimova letadla)

Ja se tedy pridavam k tovarnimu tymu vUZPLN
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:24
AJS
Tenkrát to byl ale myslím někdo jiný...
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:35
Fabo™   
Ryže? Tak to se pak omluvam.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 15:59
kuma   
No, ale trestní odpovědnost - ani zákonná způsobilost k intimnímu styku se nemění. A nezapomeňte - přestože dva jedinci starší 15 let (a mladší 16 let) spolu legálně mohou konat sloulož se vším, co ktomu patří, hovořit o tom púřed jiným mladým člověkem, kterému ještě nebylo 18 může být kvalifikováno jako narušení mravní výchovy mládeže !!!

Takže prosím porotu, aby tento Kendyho příspěvek celý nebrala na vědomáí.

Já to pozoruju z větší dálky - geografické i duševní - a nic proti Kopříkovi, občas takovej výron potřebujem všichni, ale myslím, že dál to rozebírat nemá cenu.

Co se týče Kendyho, když jsme se potkali, bylo zřejmý, že to je docela sympatickej kluk. Až do tý doby jsem ale všechny jeho příspěvky bral s rezervou - protože kdo si na to vzpomínáte (a Pluhař ne, ten s i v tý době sotva hrál v uhláku na horníky) - tak jednoduchý ty diskuse nebÿla.

Přešlo ale pár simbírů a osobní hrany se zaoblily, Kendyho neurvalost hodnou vodního buvola jsme si všichni začali hýčkat jako folklór. Ve skutečnosti se to ale míjí účinkem - ne proto, že ten na druhym konci je trotl, ale protože takovýhle vychovávání je úplně na prd.

Píšu to lehce, protože už tady Mažňák (zaplať termoska za to) napsal, co napsal - a stalo se tak pro blaho státu (to je citace z klasiky, kdyby vám to někomu něco připomínalo.
Tak a teď je teprve místo na to pravý:

Béke, burárum!

P.S.: nejste někdo z Mostu - nebo neletíte někdo do Mostu? Já myslím, že osobní kontakt s Martinem, než ho zas taťka sveze v L-200, by vůbec - ale vůbec nebyl ke škodě...
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:04
Martin Pluhař
kterej blázen by letěl na sever Čech když je tu kosa jak v morně a ztrašný vítr. A to ještě se tů těží debilit: http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=421336&lan=0
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:07
Kendy   
je zvláštní, že tyhle věci ti jdou vyhledat uplně bez problému.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:07
Martin Pluhař
protože používám GOOGLE !!!!!!!!!!
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:09
Kendy   
a to nešlo použít i v případě Madeiry?
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:10
Martin Pluhař
já vím že mi neuvěříš ale opravdu jsem hledal: Madeira fs9
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:19
Kendy   
Když ale hledáš, tak se nesoustřed jen na jeden název. Madejra fs9 ale taky může být FS2004 LPMA Madeira atd.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:20
Martin Pluhař
Zkoušel jsem taky LPMA fs9
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:21
Fabo™   
http://bit.ly/m5z7LX
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:22
Kendy   
a proč si nezkusil třeba FS2004 LPMA. Vždycky piš raději FS2004, je to oficiální název, FS9 je název čistě pro exe soubor fsky.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:24
Martin Pluhař
jak vůbec vznikla ta 9. Od čeho je odvozena?
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:27
Kendy   
Tak to netuším, bud to ví někdo tady(pochybuju) nebo se budeš muset zeptat přímo na microsoftu.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:30
OK-MSS
Stačil zase strýček googl:
http://www.volny.cz/havlikjosef/fshistory.htm
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:39
kuma   
Ano, toto je skvělý pramen, kolega Havlík se nesmazatelně zapsal do síně simulátorové slávy! Doporučuji všem jako povinnou četbu. Přiznám se, že od některých starých psů mne neznalost původu výrazu "FS9" docela mrzí...
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:51
AJS
To je tím, že v posledních pár letech zamrzl vývoj, že co dva roky, tak FSy=FSx+1=FS200z+2, tak to holt lidem z hlavy vypadlo
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:52
kuma   
Nemyslím, nic ve zlém.
Já na začátky na ZX- pestru - ani na tehdejší opojení FS3 nezapomněl !
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:54
Martin Pluhař
FS3 je zase co?? FS2002 ?

Shrneme si to:

FS2004 = FS9
FSX = FSX

Co mi to ještě svět tají za skratky?
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 17:00
Kendy   
ted už snad jen F98, Atari a složení tvého DNA
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 17:01
AJS
google, 0,20s, heslo microsoft flight simulator wiki

http://cs.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Flight_Simulator

co tam není otevřeně psáno, lze s průměrným důvtipem domyslet
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 17:01
leonell
http://www.volny.cz/havlikjosef/fshistory.htm
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 17:03
Fabo™   
Podívej se na ten odkaz a zjistíš V zásadě FS2004 je devátou verzí FS, 2002ka pak bude zas FS8, FS98 pak může být známá pod názvem FS6 a tak dál.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 17:21
SONP   
Svět ti toho tají ještě moře, a nevěř tomu, že by ses dozvěděl úplně všechno. FS3 vypadal asi takto: http://web.telecom.cz/josef.havlik/galery/MSFS3.0_SD_WET_London.gif , ale nebudeme ti mít za zlé, pokud odvětíš, že tohle přece není počítačová hra ani simulátor, že i mobil tvojí babičky má lepší grafiku.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 17:25
Martin Pluhař
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 17:26
kuma   
Svět tají mnoho zajímavých zkratek.

nad některými diskusemi (a otázkami) mne napadá velmi sofistikovaná lékařská zkratka "DNR".

Znamená:
"Tohohle už neresuscitujte !!!"

 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   18. 10. 2011 / 09:25
MzM   
http://www.volny.cz/havlikjosef/fshistory.htm

google - 0,29s první odkaz na "historie flightsimulator"
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:30
Tragédie v JRD
-sarkasmus-
Ty jo. Vždyť je to ale triviální. Jak si můžeš vůbec dovolit takovou věc nevědět? Vždyt to přece můžeš zadat do googlu. A ten ti to najde.
-/sarkasmus-

Doufám že chápeš, co tím chci říct....
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:27
Jester
pro ostatní: tento odkaz ste mu už dávali.Pro Martina: stačí do googlu napsat "LPMA fs9 download", dát druhou stránku a ejhle: http://www.freewarescenery.com/fs2004/portugal.html ono když projedeš první stránku a nic tam není tak otočím na druhou a nejdu hned na pérák jako s tou
tu-134 od čeho je youtube,google??
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:46
kuma   
Nepochopil.

Myslel jsem skutečný kontakt, ne virtuální trdlování nad pseudoobrazem matičky Země. Kdyby bylo možné se s tebou někde potkat a normálně popovídat, myslím, že by se mnoho věcí vyřešilo.
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:49
Martin Pluhař
a taky já to myslel ve skutečnosti. Je tdy kosa a vítr. A to popovídání se může konat až zase Lufthansa nebude vědět co dělat a vyšlou A380 do Prahy. a nebo na jinym leteckym dni co bude v praze a nebo poblíž
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 20:35
AJS
Jen pro jistotu s ověřím - táta je pilot L-200 v Mostě?
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   18. 10. 2011 / 06:07
Lukas.wz   
Taky jsme se chtěl zeptat.. A ještě na ledňáčky..
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   18. 10. 2011 / 14:02
Martin Pluhař
Morava neni naše ale měly jsme ji pronajatou
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   18. 10. 2011 / 15:03
Algy   
A koho myslíš tím my? A nepamatuješ si registraci tý Moravy?
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   18. 10. 2011 / 15:06
Martin Pluhař
pokud myslíš imatrikulaci tak ta je: OK-PLO
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   18. 10. 2011 / 18:51
AJS
Dotaz nezněl, zda je ta Morava vaše nebo pronajatá, ale zda je táta pilot L-200 a létá v AK Most
 

Pérák - kam dál? HLASUJTE,PIŠTE   17. 10. 2011 / 16:05
Kendy   
Jak zákazníkovi ukrojit tak malý kus masa, aby se mu zdál velký. Jak to veme do ůst naše kapacita v podobě "Hippokratovi přísahy" zvané Kuma, tak se to dá ztrávit uplně v pohodě a ani z toho nejni špatně.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:36
OKMAR
nestíhám pomalu číst tolik příspěvků, které stále přibývají rychlostí blesku a ještě k tomu pracovat, takže dnes sedím ještě stále ve svém kanclíku

nicméně musím souhlastit s Tragedem, moje představa o ideálním a pro mě nejpřínosnějším Péráku je velmi podobná - studnice modrostí o virtuálním a reálném létání okořeněná špetkou humoru a diskuzí o létání, ovšem zatím mi to spíš někdy připadá jako vrabčí sněm, kdo dál dokřičí, kde něco hledat je jako s tou jehlou ... vo nervy, čas i vůbec chuť dál něco hledat a když už něco hledám (a interní vyhledávač jaksi stále nejde ) , tak narážím na spoustu nesmyslů, jejichž třídění mě dost nejen sere, ale i zdržuje. Pak se opravdu zamýšlím nad tím, jestli to tady hledat několik hodin a dní, nebo se zeptat třeba na FB, kde mi někdo něco odpoví k danému tématu.

Na hloupý dotaz jednoduchá, strohá a srozumitelná odpověď pro 12-letého kluka (komu se odpovědět chce), nebo nechat bez povšimnutí . A pokud nebude mít žádnou odpověď, tak mu to snad dojde,ne?

Tak to vidím já, sice nejsem zasloužilý pérákista,a někdy se taky zeptám blbě a už vůbec si nemyslím, že bych uměl to co bych už dávno umět měl, ale asi tak ...

Marian

PS. a zatímco jsem smolil svůj příspěvek, jistě na péráku přibyla nejméně stránka dalších příspěvků o ničem, .... nemám čas, nebudu to číst
Pérák - kam dál? - Koprik [Nepřečtený] dnes v 11:40
Počet odpovědí: 97 Nepřečteno: 51 Poslední příspěvek: dnes v 16:30
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:14
Létající myš   
Mám pocit, že Dušinoj má hlavu ve skriptech na autobus
Pánbůh mu buď milostiv
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:18
Koprik
Cože? Že by dobrovolně přestoupil na plejstejšna?))
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:23
Létající myš   
Něco v tom smyslu říkal. Ale možná se pletu, ale zahlídl jsem někoho podobnýho na simu.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:26
Koprik
Díky, tak snad se někdy objeví.Jestli B757 brzy skončí, tak už na těch letištích fakt nebude na co koukat. Nostalgicky mačkám slzy a vzpomínám na lety s TU 134A ve skleníku společně se šturmanem.....za dobré slovo a pár plzní)
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:29
Létající myš   
No jo, chtěl jsem vzít mezi strojvedoucí jednoho kluka, aby měl zážitek a bohužel už to nejde, Zkurvená doba i s teroristy a vůbec.............
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:29
Fabo™   
No, nevím, naposled o víkendu psal že měl normálne letět, ale zrušili mu to, o airbusu pokud vím jen to, že tam asi skončí po odchodu 757...
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:34
Létající myš   
Psal jsem, že jsem to jen od něho zaslchl, ale že nejsem si tím jistý. Nicméně ho ten autobus bude asi čekat i když by asi raději na 787
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:37
Fabo™   
no z 787 je nadšenej asi jako ostatně každý ale mám pocit, že Kestrel stejně objednal A350...
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:40
Tragédie v JRD
V objednávkách (veřejně ) nic nemají. Naopak sami zveřejnili, že 757my a spol. nahradí 32x - a maj jich (celá skupina) objednáno asi 12 (z toho 6 by snad mělo být přimo pro TC).
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:42
Létající myš   
No jo autobus rozjel dobrou obchodní politiku a v EU jsou celý podělaný aby dali obživu domácím. Ti odvéžnější to kupujou půl na půl. Já jsem odchován sovětskou technikou a pak Boeingem a už nechci změnu, jsem neperspektivné věkem i odporem k autobusům. Tím nwříkám, že jsou to špatná letadla. Mně prostě neseděj filozofii.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:42
FSPilot   
Nene, všichni tak nezačínali Tragéd spadnul jako učený z nebe, přihlásil se tu, na nic se ptát nemusel a jen radil, protože všechno věděl, byť google byl ještě v plenkách
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:45
Kendy   
Osobně se mohu klidně zařadit k těm, co se tu co se týče FSky, nezeptali téměř na nic.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:11
FSPilot   
Děláš, jako by to byla nějaká ostuda nebo potupa se na něco zeptat
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:14
Kendy   
Nedělám, jen jsem neměl potřebu se ptát na věci, které dříve či později pochopím, protože je chápat chci. Díky tomu, znám FSku mnohem lépe. Na zlatém podnosu, přeci jen všechno není, jestli mi rozumíš.
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 09:36
MzM   
No jo, ale je rozdíl mezi nalezením informace za týden (mnohdy skryté a někdy fakt nedostupné) a získání informace dotazem za půl hodiny. Pak někdo, kdo se šikovně ptá toho za týden ví 10x tolik, co ty za rok.
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 15:26
FSPilot   
On Kendy nechce připustit, aby v jeho věku byl někdo chytřejší
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 16:10
Kendy   
jestli si tohle myslel skutečně vážně, tak se tím pádem automaticky poprvé přikláním k Tragédovo názoru, že seš skutečně blbej. Takže to vysvětli jak si to myslel, abych si o tobě udělal názor, tak jak sis ho udělal ty, když si napsal takovouhle hovadinu.
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 16:13
Tragédie v JRD
FSpilot vždycky, když šlápne vedle, tak to myslel nějak jinak
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 16:16
Kendy   
taky to nějak pozoruju. V mém případě, jestli to myslel skutečně vážně, tak hodně přešláp a měl by se nad sebou skutečně zamyslet než něco vypustí sem.
 

Pérák - kam dál?   19. 10. 2011 / 14:13
FSPilot   
No díky Tragédově připomínce si říkám co napsat, aby to nevyznělo blbě Když napíšu, že tohle snad myslet vážně ani nešlo, budeš mi to věřit?

PS: Tome, to, že se někdo nevyjádří, jak by ses vyjádřil ty, neznamená, že to, co napíše myslí vždy tak jak to vyplyne tobě. A když to nejsi ochoten akceptovat, tak se laskavě zdrž hlasování
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:50
Tragédie v JRD
Jen si žvaň, ja ti v tom branit nebudu ...

.. snad jen, že počet mých dotazů na peráku by jsi možná spočítal na prstech, jednoho, dvou lidí.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:10
FSPilot   
Však jo, blahoslavena budiž tvoje genialita
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:13
Tragédie v JRD
Ooo.. hned mam o pár bodíku náladu vejš. Zrovna od tebe takovej kompliment potěší .)
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:15
Létající myš   
jo každej máte svého MP
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:17
Tragédie v JRD
Co je to MP? Městksá policie? .)
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:19
Martin Pluhař
Martin Pluhař?
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:20
Létající myš   
No něco podobného, inteligencí i schopnosti zvednout náladu. Naštěstí to tu nemáme, ale v čechách si mě vychutnali za parkování.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:22
Martin Pluhař
jak tak koukám jednou to bdue nádávka: "ty si ale Martin Pluhař!"
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:25
Kendy   
kdyby jenom nadávka, ty už tady máš virtuální sochu, hochu.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:27
Martin Pluhař
Virtuální sochu a na podstavci je: "Martin Pluhař, ten který svou antiinteligencí obrátil vzhůru nohama pérák"
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:40
Kendy   
a nebo taky "nejslavnější alter ego péráku". pod tím na destičce stručný popis akce: Vydržel nás tahat za rypák ze všech nejdýl.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:42
Tragédie v JRD
Já snad vemu kchár a o víkendu do toho mostu zajedu. Adresa je známá - a bude 100% jasno.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:45
Martin Pluhař
Teď už bydlíme jinde, pokud vím stále uvádím že bydlím ve Sportovní 3239 teď je to myslím Seifertova a ještě nějaký číslo. Ale pokud budete chtít sem zajet o víkendu tak jeďte do sportovní 3239
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:53
Létající myš   
Ty si děláš legraci Ty nevíš kde bydlíš.
cituji: teď je to myslím Seifertova a ještě nějaký číslo.
Tragedie, či traged
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:55
Fabo™   
Mysaku, tak jestli tam bydli chvili tak se mu nedivim, hlavne kdyz trefi domu ze skoly, ne?
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:56
Martin Pluhař
Přesně, ze školy trefím a to je hlavní
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:00
Létající myš   
Jseš komik a do školy taky. Hele když už si píšeme, co to vysvědčení co jsi slíbil.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:01
Kendy   
jj, no vidíš, uplně to tu zapadlo. Naskenovat a ukázat, tím by se dalo objasnit hodně z tvého tázání.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:17
Martin Pluhař
to vysvědčení je snad už soukromý takže ho tady stejně nenajdete
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:19
Létající myš   
V pohodě
a nic ve zlém, sám jsi to kdys slíbil. Nic víc nic míň.
A sliby se maj plnit, nejen o Vánocích
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:20
Martin Pluhař
no dobře, jdu do kumbálu
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:25
Martin Pluhař
tady to máte, v závorkách jsou mé poznámky:

Český jazyk - 3
Matematika - 1 (ach ta jednička díky které mám ještěrku)
Německý jazyk - 3
Anglický jazyk - 2
Tělesná výchova - 1
Hudební výchova - 1
Přírodověda - 1 (bude pitvání ryb. To bude sranda)
Fyzika - 1
Výtvarná váchova - 1
Dějepis - 1 (ach zítra zase, už se těším)
Občanská výchova - 1
Sociální výchova - 1
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:34
Létající myš   
neber vše doslovně
To jsi nemusel opisovat stačilo oskenovat, to je míň práce.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:36
Martin Pluhař
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:52
Spitfire IX
Vau. přírodopis za jedna.
TAK PŘECE NEVYMŘELI (to stejně nepochopíte)

někdy nevěřím že ti je 12. v 12 jsem přírodopis neměl a druhý jazyk taky né.
To je fofr jak se mění školství.
pokud mohu říci názor: Nevadíš mi na péráku. Byli tu aj horší (např. Tommy Smolík alias Pažba , Ryže a další exoti)
jenom mám malou výhradu. Přestaň se prosím ptát na to co potřebuješ, hned po shlédnutí 1 stránky Google. Já než se na něco zeptám tak vyčerpám všechny pokusy to vyhledat a pak to teprve napíšu sem. Hledám i více řešení než jen jedno. Hledám více možností kde si stáhnout Scenérku do FSky. Zkrátka... Nepospíchám. Příští den to hledám znovu. klidně i celý týden.
Ták a teď si mě můžete ukamenovat.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:52
Fabo™   
Ukamenovat? Tebe? Neni treba, ubafas se k smrti sam )
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:57
Létající myš   
ale jo, proč ne ale znát svojí adresu není na škodu.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:57
Kendy   
z práce si chtěl říct, ne?
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:42
Martin Pluhař
to víš, kam já vtoupím tam se mění dějiny
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 20:08
polda66cz   
Tak toto není odpověď 12 letého kluka. O alter ego jsem už téměř přesvědčen!
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 20:21
Létající myš   
nejen ty Je nás víc a čekáme na rozuzlení tehle hry
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 20:58
Tragédie v JRD
Cece, ja nevim ... myslis, ze nekdo, kdo si tu buduje alter ego uz prakticky půl roku, se "demaskuje" tak hloupým způsobem, ze sem behem jednoho dne napise hromadu smysluplnych prispevku?
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:00
Kendy   
zažilo se tu už ledacos.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:39
Tragédie v JRD
Treba wizards. Chování stejné, jen mu bylo o pár let víc.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 22:11
Jirka Kallasch   
o par ? je mu kolem triceti
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:05
Tragédie v JRD
.. a navic si vybere jméno, které je reálně dohledatelné a ověřitelné (pravděpodobně jeho otec je , včetně adresy, v živnostenským rejstříku)?

ja pořád trvám na tom, že je to nonsens.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:11
Algy   
Přesně tak, tohle neni alterego. On prostě jen neni z nejbystřejších.
Nepřipomíná vám spíš jednoho vojáka, co byl subarbitrován pro blbost???
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:12
Kendy   
myslíš feltkuráta?
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:15
Tragédie v JRD
Ne. Feldkurat pro blbost opravdu superarbitrovan nebyl
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:18
Kendy   
Je mi jasný, že to je Švejk. Já to jen napsal pro Algyho, aby mu naběhla ještě lepší dobrá nálada, on feltkurát Oto Katze, je ze Švejak to nejlepší na celým filmu.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:21
Tragédie v JRD
To souhlasim. Filmy o švejkovi bytostně nesnáším - kvůli švejkovi Kdyby v tom švejkovi nebyl švejk, tak jsou to luxusní filmy
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:25
Létající myš   
Ani v knížce to není takový , co s tím udělal Miloš Kopecký
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:41
Kendy   
kdo je mrtvej, at se do tří dnů, přihlásí u korpskomada, k řádnému vykropení.
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 10:11
Hermann   
ne, toho ne .. spis: Jmenuju se Quentin a jsem z Montargis ...
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 10:22
Premek



půlprdeláč...

http://www.youtube.com/watch?v=w8iTJ7GNndM
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 10:59
Algy   
JO - to je jeho francouzskej bratranec!
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:17
Létající myš   
če če, ja ti už nevím co je a co není MP. Chvíli píše rozumně, pak zas, že člověk má co dělat aby to rozdýchal. Najednou změní adresu, ale neví jakou má, pak otec co s ním lítá pro radost není doma, nelze se s ním sejít protože.....atd. Pokud je opravdovej, tak musí chudák v životě zažívat pěknej hokej. Ale člověk v jeho letech nebyl jinej, někdy si říkám , že je zázrak, že člověk přežil svý nápady.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:20
Tragédie v JRD
Autista, Schizofrenik, ....? (psychyatr nejsem, určitě by se něco, co by to vystihlo, mohlo najít)...

.. a nebo jen prostě - je mu 12. Ve dvanácti jsme myslím blblbi všichni. A chovali se jak hovada.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:30
Létající myš   
Tomáši v tom máš pravdu, jen jedna věc byla jiná, a to, že jsmě měli trochu jiný vztah a úctu k starším a rodičům. Ale je jiná doba i století. By mně zajímalo jaký budou ty jejich ratolesti, až jim bude těch 12
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:43
Kendy   
toho už se doufám nedožiju.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:51
Létající myš   
optimisto
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:26
Létající myš   
nezlob Umím i seknout drápkem.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:39
FSPilot   
To víš, asi si tě budu muset začít rozmazlovat, jinak mi tě Martin přebere!
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:48
AJS
Já tě tragéde nějak nepoznávám... Stárneš? Nebo jseš opravdu nějak zapletenej v mystifikaci zvané "Pluhař"?

A za sebe - souhlas s Kopříkem, i když je to "politicky nekorektní"
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:48
Tragédie v JRD
Asi stárnu .)
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:50
Kendy   
ale nějak moc rychle, brzdi, nebo mě předběhneš o 100let.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:51
Martin Pluhař
tak já už jsme oficiálně "mystifikace Pluhař" ???
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:57
Jirka Kallasch   
to ne ...ale lekar by te mohl predepisovat na zvednuti tlaku
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:58
Martin Pluhař
proč ne rovnou na infakrt
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:02
Jirka Kallasch   
pac doktor by nemel mit zajem na smrti sveho pacienta
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:00
AJS
Jestli to, co prohlásím, považuješ za oficiální, tak ano.

Je záhadné, že k tragédově hluboké proměně k lidem s dotazy jako ty dojde přesně v ten okamžik, kdy se tu objevíš. Ale třeba se pletu a koneckonců, je mi to jedno.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:15
Koprik
...díky náčelníku, že ses mě zastal. I když vědět co rozpoutám, tak se na to raději vykašlu. Na druhou stranu mi není jedno, co se na péráku děje a proti jsem to vlastně napsal.
Někdo tady napsal, podívejte se na to z pohledu 12-náctiletýho kluka.........

Tomu rozumím, na druhou stranu si dobře pamatuju, jaké to bylo před mnoha lety, když jsem začal chodit k modelářům, rybářům a hrál fotbal. Vždy to bylo o tom, že jsem jako nováček musel respektovat určitá pravidla klubu, skupiny do které jsem chtěl patřit, chovat se slušně, projevovat úctu a respekt ke starším.Skuoina si mě oťukla a podle toho se ke mě chovala. A až později, když jsem si vybudoval nějaké postavení, jsem si mohl dovolit projevit taky nějaké názory, které byly respektovány. Myslím, že všichni kteří jsou zhruba v našem věku to zažili stejně a nemyslím, že nám to uškodilo, ba naopak. Nemám problém s tím, když sem chodí "pionýři", ale očekávám, že pokud obdrží rady starších a zkušenějších, tak se podle nich zařídí.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:22
Kendy   
přesně tak, další dobře trefená. Podle J.M. a dalších, tady mít mladej respekt a uctu nemusí, dodržovat pravidla vlastně taky ne. Jediné co nesmí je, dávat odkazy na nelegální věci. My jsme se pokud mě pamět neklame, ze začátku taky chovali hezky, do doby než se ovšem skutečně projevil.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 20:51
Algy   
No, sám bych to nenapsal kulatněji! :I
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 12:41
Matt
Víš co, já tady před pár lety taky začínal a o FSce a spol sem neměl moc páru. Ale když se tu objevujou příspěvky typu "Co je to IVAO" a podobně, tak si taky myslím o dotyčných svoje.

Ono by stačilo nebýt líný a naťukat to třeba do Google. Když sem s FS začínal, tak sem si taky spousty věcí hledal sám. Pérák je dobrý od toho, že když sem s vlastními vědomostmi v koncích, zeptám se někoho zkušenějšího.

Takže neodsuzovat hned, ale dotyční by se nad sebou měli zamyslet...

Zdar.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 14:13
Jester
já mám takovej divnej dotaz,myslíte si o mně to co o Pluhařovi??
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 14:20
Premek
Dobra otazka

Myslim, ze uz to, ze si tuhle otazku polozis, Te posunuje nekam trosku jinam
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 14:31
Jester
díky,protože já mám pocit že Pluhaře vůbec nezajímá co si tu o něm lidi myslí,ale mě to zajímá proto sem se zeptal
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 14:37
Fabo™   
Ja myslim, ze to o tech jinich dvanactiletych co se dokazou aklimatizovat psal Kendy zejmena o tobe, a ja nemohu nez souhlasit.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 14:39
Kendy   
Přesně tak Fabo a Jester nejni jediný. Ryže se taky sklidnil a pochopil to.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:20
flaxa
No, co se týká sklidnění Ryže, na jeho poslední vstup do Péráku se dozvěděl, že je " Ču..k, ten největší, a že by i na soutěži č....ů byl jenom druhý , protože je takový č...k, že by ani navyhrál. Tak nevím, Zaplať bůh to někdo smazal. Ale po tomhle výchovném příspěvku asi vím, co si o osazenstvu myslí. Je to smutné. Ty jsi v tom Kendy nefiguroval, jenom že sis na Ryži vspoměl, tak to uvádím jako výchovnou lekci mladým. Snad se otřepe a časem pochopí, že mu to napsal nějaký zamindrákovaný chudák .
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:24
Kendy   
Tohle bych Ryžemu nikdy nenapsal, kluk, kterej má skutečně snahu se dál zdokonalovat, má u mě velké +. To ani nevím, že mu tohle někdo udělal.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:29
Martin Pluhař
ty máš soucit k Rýžeovi???????
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:36
Kendy   
Ano, protože je ještě o dva roky mladší jak ty a rozhodně měl snahu a byl chytřejší. Což se o tobě říci rozhodně nedá.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:39
Jester
Kendy já tě opravím jemu je taky 12 jako Pluhařovi nebo vlastně možná 11 nevím ale jestli ještě není tak ted někdy v říjnu má narozky
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:41
Kendy   
To ano ale ještě nedávno mu bylo 10. Tady na péráku si trochu přidal. To nic nemění na tom, že je mnohem chytřejší než jeho od dva roky starší vrstevník.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:43
Jester
to je pravda
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:46
Kendy   
I ty jsi na tom stále o mnoho lépe,než zde propíraná osoba MP.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:59
Jester
díky ale když na tom lépe když sem s fs začínal byl sem ještě větší de**l něž on ale díky péráku sem ted jak ti říkáš na tom líp.....
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:00
Jester
sakriš je to nesrozumitelní takle to má bejt: když sem s FS začínal byl sem na tom hůr než on ale díky péráku sem jak ti říkáš na tom líp,omlouvám se za chyby přístě si to ještě projedu
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 14:46
Jester
díky docela mně to překvapilo
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 14:47
JM   
Tak jsem si stromek v rychlosti projel a za admina asi tak nejvíc souhlas s Tragédem Nehodlám nic měnit na způsobu moderování tohoto fóra, je to prostě ve stylu, jaký si to uděláte, takový to máte. Ono tím moderováním se taky člověk nezavděčí všem a určování laťky, kdy ještě jo a kdy už ne, je hodně obtížný, celý to stojí lidskej čas a výsledkem si nejsem jistý. Navíc moderátoři se pak stávají terčem slovních útoků a ukažte mi někoho, koho to dlouhodobě bude bavit... Takže nějaký rozdávání banů a mazání jen opravdu v zcela evidentním případě porušování pravidel typu nelegální SW, drsný osobní napadání, reklama...

Jinak podle mě neexistuje blej dotaz... A mazat dotazy mi přijde prostě padlý na hlavu a to i v případě, že odpověď jde jednoduše dohledat. No tak se někdo zeptá na to co je IVAO, no a co jako? Takový dotazy mi opravdu nijak nevadí, co mi vadí jsou odpovědi na ně typu, si debil, si to neumíš najít? Bud napíšu odpověď, kde opravdu poradím, nebo to nechám plavat. Já sám taky občas místo hledání radši napíšu dotaz na XPL fórum a obratem mi to Přemek někde najde

Zasloužilí stařešinové si musí uvědomit, že osazenstvo fóra prostě mládne a oni toho ví stále více a více a tak některý dotazy a třeba i styl dotazů jim prostě může připadat "blbý". Mohli by ale taky mít schopnost se na to kouknout očima toho dvanáctiletýho kluka, co o tom ví kulový. Nebo by si mohli představit, jak mají doma takovýho školáka a vychovávaj ho, jak se má chovat na internetových fórech Třeba by změnili přístup...

Ještě k tý odbornosti... vysoce odborné fórum na úrovni se podle mě rovná mrtvé fórum. A popravdě řečeno, radši si v tý práci přes oběd přečtu tlachárnu tu na flightsimu, než jednou za 14 dní odborný elaborát o fungování Boeingu...

No a komu se současný stav nelíbí, tak sem nemusí chodit... A až tu nebude chodit nikdo, tak to tu prostě zavřu a basta
 4x  

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 14:59
Rozšafín Ctibum   
*THUMBS UP*

Zasloužilí pérákokmeti se prostě musí jen pousmát tomu, jak někdo vždycky vystartuje, když tu někdo jiný, mladší, světa neznalý, Martin Pluhař, napíše veselý dotaz .

Také moc nechápu, k čemu jsou nasrané reakce . Kdyby si pisatelé typu Kendyho (nemyslím jako narážku na Kendyho, protože Kendyho už nikdo nezmění ), ale jen jeho typu ) dali místo práce s pojebem práci s vyhledáním relevantní odpovědi, stálo by je to méně času než nasraná odpověď o třech odstavcích a ještě by pomohli, když ne všem, tak alespoň vícelaické veřejnosti pérakovské.

 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:11
Martin Pluhař
a nebo jednoduše neodpovídat
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:17
Andel2211
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:46
OKMAR
souhlas !
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:00
SONP   
Coby další pérákokmet a IVAOkmet, pamatující ještě Pandoru (!), bych chtěl říct to, co jsem už říkával při jiných krizích, namátkou si pamatuju tzv. IVAO krizi v r. 2006 (kdy se střetli příznivci létání pro zábavu a příznivci maximální realizace IVAO). Je to poměrně jednoduché a zní to takto:

Simulátorové létání je hra pro zábavu, a nelze nikoho nutit, aby k tomu nepřistupoval arkádově. Tohle není ani specializované online forum, ani specializované forum vývojářů, abychom tady seřvávali každého, kdo se proviní proti imaginárním pravidlům, které stejně nikdo nezná. Prostě tady jsou a budou lidi, kteří letecké simulátory hrají proto, aby si vše třeba jen vyzkoušeli, nebo s udělali sbírku repaintů na webu dostupných, a jen proto, že neodpovídají našim ideálům "profihráče" je přece odsud nebudeme vyštípávat. Buď si s nimi tu trpělivost dáme, a oni se nakonec přiblíží kýženému, no a nebo je seřveme, oni vycouvou a komunita třeba bude ochuzena o cenné členy.


A co se týče Martina Pluhaře, jeho otázky a odpovědi jsou sice občas přitroublé, ale vzpomeňte si na sebe když vám bylo 12. A podle toho se pak chovejte.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:02
SONP   
Jo, takže aby to bylo jasné, přidávám svůj hlas k Tragédovi.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:04
AJS
"A podle toho se pak chovejte"

Díky, že nás napomínáš, tati...
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:10
SONP   
A to buď rád, žrještě nežádám, abyste mi poděkovali za úder rákoskou přes ruce, jako pan Igor Hnízdo. Za napomenutím si stojím, a je adresováno jednomu konkrétnímu členu fóra. Urážeti se netřeba.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:11
Atarian   
Debile!
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:12
SONP   
Ty buď rád, že jsi tak daleko! Už bys ji měl
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:13
Fabo™   
...ty máš přátele v kapitalistické cizině, soudruhu?
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:16
Atarian   
Svajc je socialistictejsi nez Kviteckov!
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:37
Fabo™   
Má ve vlajce křesťanský symbol! Soudruzi, vy nevíte, že bůh není?

A krom toho to porušuje práva jistých menšin, jak jsem se dočet.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:54
Atarian   
Recky kriz nema s krestanstvim nic spolecneho!!! To si pletes s tim druhym krizem co ma dole delsi nohu, ne?
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:55
Tragédie v JRD
Allah akbar. Vžůůůůůům. Bác.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:56
Fabo™   
Aber meine Junge, to neni s moje Dummkopf

http://www.aktuality.sk/clanok/195408/moslimski-imigranti-vo-svajciarsku-chceme-zmenu-vlajky/
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:43
OKMAR
použiju Facebookovské *LIKE*
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 19:31
Lukas.wz   
Ale jo, on má Tragéd vlastně pravdu.. A já jsem byl poprvé asi moc radikální.. Jen doufám, že pérákokmeti (krásné slovo) mají tolik nadhledu, že Vám PM pérák neznechutí.. A jinak, nebyl bych pro žádnou změnu systému nebo změnu moderováné.. Jen ty jeho výstupy mi přijdou už přes čáru..
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 09:51
MzM   
no, mě když bylo 12, tak jsem hrál kuličky, lozil v zahradě pionýrského domu po javoru a díval se shora na projíždějící auta VB a žasnul, že mají na střeše číslo, divil se, jak může brácha něco spočítat na logaritmickém pravítku a záviděl dědovi, že má kalkulačku, co umí odmocninu...

Zase jsem dokázal rozebrat a složit torpédo, alias volnoběžku s brzdou, co se dělá na zadní kola bicyklů...

(čeština rovněž za 3 )
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 10:00
Premek
Hergot, tenhle post byl jako absolutně minimalistický dokumentární film )))
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 11:39
Lukas.wz   
Jo, přesně.. Já jsem si to představoval jak film.. Kluk jako z rychlejch šípů na stromě, dole uhání auto s majáčkem a děda cvaká do kalkulačky.. Pěkný..
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 19:51
MzM   
..myslíš jako takový antibaobab?
 

Pérák - kam dál?   19. 10. 2011 / 14:17
Premek
Si seňor
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:20
Jirka Kallasch   
pekne napsano ...
"Mohli by ale taky mít schopnost se na to kouknout očima toho dvanáctiletýho kluka, co o tom ví kulový." asi ten nejvetsi problem zde .....
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:09
Atarian   
Ohledne banovani jsi zapomnel jeste na propagaci sankovani!
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:24
brendon (SVK832)   
Hmmm, chcelo by to nejaku sekerku
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:27
neotryx
Ty žiješ? A já myslel, že si už na celý perák zapomněl !
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:29
brendon (SVK832)   
ja v povzdali sleduju, co se deje povzdali
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 15:52
MzM   
Nepřestal jsem pít kakao, můžu to přesto zkusit znova?
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:13
Balooo   
moc dlouhý
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 16:15
AJS
mc krtky
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:10
Andel2211
Bude další pokračování už se zas nudím to je lepší jak novinky
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:07
Swordfish   
Já fakt nestíhám abych to všechno přečetl.Nemůžete mi prosím někdo jednou větou nastínit o co tu jde?.díky
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:11
Kendy   
To jě něco jako v té pohádce "Obušku z pytle ven" tam jak byla ta jitrnice, jakou svět ještě neviděl.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:22
Swordfish   
Tuhle pohádku mám moc rád a dnes už nikdo nic podobného nedokáže natočit.Asi to zkusím večer u sklenky dobrého koňaku přečíst Tady v práci pořád někdo vyrušuje
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:13
Tragédie v JRD
Vo houno. Koprikovi se tu nelíbí, a nestačilo mu jenom sem přestat chodit .)
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 17:20
Swordfish   
Tak ať to vydá knižně.Z koukání do monitoru mě hrozně pálí oči
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:10
Fishbed   
Myslim že tohle je debata na stejný úrovni jako to, co vám vadí. Martin není jedinej. Pamětníci jistě vzpomenou na Koblu a jemu podobným.


Co pro mě znamená pérák? pérák vždycky byl, je a bude forum o leteckých simulátorech. Tudíž, kdo by to byl řekl, budou se tu řešit otázky kde sehnat tohle a kde sehnat támhlecto. Já sem byl úplně stejnej. Ptal jsem se na věci za který bych se dneska fackoval!

Díky péráku jsem poznal spoustu svělejch lidí, pár z nich považuji za nejlepší přátelé, jeden z nich mě víceméně sofistikovaně ukecal do PPL aniž bych to víceméně tušil. "Všední akce" se stali nevšedními a na některý akce se prostě nedá zapomenout

Když to porovnám se mnou, tak nevidím důvod proč by někdo měl Martinovi upřít možnost zažít díky péráku to co jsem zažil já

P.S. jestli měl někdo podobný myšlenky tak předem říkám že jsem ani neměl chuť projít všechny příspěvky na toto téma.


na závěr připojuji pár fotodokumentací mého života s pérákem (doufám že nikomu nebude vadit, pouze tím demonstruji)
32246 B / 600 x 389 / 184366_1788856573423_1599866757_1757015_5517597_n.jpg
18225 B / 600 x 273 / 251106_1922825963905_1639795265_1938643_266664_n.jpg
29796 B / 600 x 401 / 252521_1732116234798_1595284990_31421856_1480751_n.jpg
11192 B / 600 x 398 / 307128_1948627727450_1595284990_31647270_1786387_n.jpg
28471 B / 600 x 401 / n1595284990_30201098_7033189.jpg
21874 B / 600 x 450 / 164039_1500744970661_1595284990_31090742_1794325_n.jpg
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:20
Martin Pluhař
hezka tečka na závěr - fotky o péráku
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:26
Tragédie v JRD
Takovou spoustu hezkejch fotek jsme tehdy v HK udělali.. a ty vybereš zrovna tu, kde nejsem... tss styď se.
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:28
Martin Pluhař
tak promiň
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:43
Fishbed   
Promiň
25417 B / 600 x 375 / a.jpg
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 18:49
Tragédie v JRD
Kurnik.. ale ted tam zase chybí Algy .)
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 20:49
Algy   
No, nějakej vůl to mačkat musel...
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 19:12
SONP   
To je úplně dojemný a dokazující, že vše zlé je pro něco dobré.

Berme Fishbedův příspěvěk jako katarzi, a teď už to Priskáči všechno smázni
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:01
Balooo   
Já stejně toho pána, co si mastí to počítadlo, podezírám, že ty smazaný stromy někde skladuje a jednou je vydá knižně a následně se utopí v mrzkých penězích!
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 20:48
Algy   
Zapoměls na utajený Migy!
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 21:56
Fabo™   
Byla tam zluta tablicka? Nebyla, hernajs! Jakypak utajeni?
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 22:47
Karel
Víte hovno, co je pravej Pérák!!!

http://cs.wikipedia.org/wiki/P%C3%A9r%C3%A1k
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 22:49
AJS
A ty víš taky prd...

http://www.jawa-perak.wz.cz/
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 22:51
Karel
Vím víc než prd. Ale nikolivěk hovno. Na tomhle jsem ještě jezdil, prde!
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 22:59
AJS
Opravdu? A na samoběžném motorovém kole Laurin & Klement s odpařovacím karburátorem místo běžného směšovače jsi také jezdil?
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 23:03
Karel
Ne, Laurin&Klement ne.

Ale tady 50°28'24.408"N, 16°3'43.868"E jsem si spálil levé lýtko o rozpálený vejfuk Ogara, když jsem vezl kámoše majícího v té době 145kg. Kapánek mě převážil při kličkování mezi kalužemi, jestli mi rozumíš...
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 23:11
AJS
V týhle zatáčce v polích se to stalo? To neni možný, to je neuvěřitelná náhoda, že jsem tam nikdy nebyl, ani jsem nejel kolem... A to bylo ještě před válkou?
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 23:39
Létající myš   
tak na tohohle nemáte
10870 B / 319 x 238 / motohelma.jpg
 

Pérák - kam dál?   17. 10. 2011 / 23:43
Tragédie v JRD
Lepší je ta baba, co má helmu naopak - známý obrázek, ale nikde ho nemám .)
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 00:01
Algy   
Woe to Maroko to bude asi taky slušnej oddíl!!!
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 00:05
Tragédie v JRD
Tak ale snaha se cení, ne? .)
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 00:10
Algy   
No jasně - rozkaz zněl jasně!
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 00:16
Létající myš   
Jsou to šťastní lidi.
Onehda jsem stál před prodejnou aut a prohlížel si co tam maj. vedle se zastavil takový ošoupaný člověk a koukal se mnou do výlohy a pak pronesl památnou větu. Jo pane mohl bych mít taky takový auto, ale protože na něj nemám, tak ho nepotřebuju.
 1x  

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 00:22
Algy   
Jo tak s takovym přístupem mam taky na hodně věcí...!
 

Pérák - kam dál?   19. 10. 2011 / 22:07
Karel
Jojo, před válkou... Tam byla tehdá ještě dálnice z Chudoby do Klacka, jestli mi rozumíš... Pak to ale rozjezdily tanky při obraně Sudet a soudruhům už se to nechtělo opravovat. Dneska by to byla dálnice V2 (fau-cvaj).
 

Pérák - kam dál?   18. 10. 2011 / 09:09
Jirca
Kucí á holký ,já jenom přidám řádek ,zdá se mi to vlákno krátké. To je asi všechno co vám k tomu povím
 

Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ