FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
REX produkty se slevou 50% Jeden příspěvek | Celý strom
REX produkty se slevou 50%   27. 6. 2015 / 06:45
JirkaK
Do 10. července platí 50% sleva na REX produkty. Postupně by se měla objevit na všech online krámech. Nakupovat lze i přímo u nich: http://store.rexdownload.com/12-rex-software tam by se pak snad měla aplikovat ještě dodatečná 10% sleva.

 

REX produkty se slevou 50%   27. 6. 2015 / 14:27
84pietro
Jen dotaz... Na výše uvedeném odkazu, po registraci a zakoupení všech tří produktů mi to přijde v krabicové verzi, či se mi umožní to jen stáhnout? Díky...
 

REX produkty se slevou 50%   27. 6. 2015 / 14:33
biblbrox   
Jelikož je to na adrese store.rexdownload.com, tak krabicovka to asi nebude.
 

REX produkty se slevou 50%   27. 6. 2015 / 14:45
84pietro
Nebyl jsem si jist, děkuju.
 

REX produkty se slevou 50%   27. 6. 2015 / 14:58
biblbrox   
Ještě neděkuj, třeba kecám
Jen si myslím, že na stránkách pojmenovaných download bude jen elektronická distribuce. Nehledě na to, že asi zdaleka ne všechny produkty, které nabízí, mají v krabicové verzi.
 

REX produkty se slevou 50%   27. 6. 2015 / 15:10
JirkaK
Já bych řekl že většina věcí se dnes v krabici nedělá, stáhneš během chvilky a hotovo, stejně si pak musíš stahovat updaty a nové verze. REX krabice 100% nemá.

Některé krámy ale nabízí za příplatek fyzická média. Tuším třeba FlightSimStore za 5 AUD a pak samozřejmě poštovné.. bratru to vyjde tak o 3-4 stovky víc, bude to trvat než ti to dorazí...
 

REX produkty se slevou 50%   27. 6. 2015 / 15:14
biblbrox   
REX na něco krabice stopro má
 

REX produkty se slevou 50%   27. 6. 2015 / 15:17
biblbrox   
... a jestli ne, tak potom nevím, co jsem měl doma za pěknou krabičku s mráčkama a nápisem REX Essential plus ..
 

REX produkty se slevou 50%   27. 6. 2015 / 15:33
JirkaK
to že si měl/máš krabici neznamená že to dnes můžeš koupit... Zkus dnes koupit Orbx scenérku na DVD... nekoupíš, pokud to není nějaká skladovka v nějakém krámu. A lidi co maj DVD mají trošku problém s aktializacemi a supportem, protože pokud jde o výraznější změny, už nestačí veřejně dostupný patch ale musíš si stáhnout celý installer z účtu na FlightSimStore, kde ho musíš mít koupený.. ale nabízeli převod DVD licence na elektronickou, pokud nějak rozumně prokážeš koupi DVD u některého z prodejců a dáš asi 5 dolarů jako režijní poplatek
 

REX produkty se slevou 50%   27. 6. 2015 / 15:30
JirkaK
Na některých krámech najdeš boxovaný REX4 TD+SC... co jsem koukal, tak tohle ve slevě není... a samotný REX to nenabízí, možná dříve.

Holt ty dvd jsou obsolete řešení, nemůžeš na neprodaných aktualizovat na nové verze, takže buď děláš nové média nebo prodáváš neaktuální verzi...
 

REX produkty se slevou 50%   27. 6. 2015 / 20:45
84pietro
Tak me ani tak nejde o krabici. Chystam se casem (snad do konce roku) nastradat prachy na uplne novy PC. Chtel jsem se zeptat, jak mate FSX (jiny sim) na discich. Predpokladam, ze bych to udelal tak, ze bych si na Windows 7 a dalsi instalace poridil nejaky zakladni 500 GB, a pak nejaky 1 TB jen na FSX. Staci to, kdyz pocitam s FSX, FSPax, PMDG a dalsi era, vsechny tri ORBX Global, vsechny tri REX 4, mozna GEX, nejaky Traffic a pak postupne letiste a dalsi scenerie. Dalsi otazka zni, staci na toto SSD disk? Nejsem zrovna pocitacovy expert, ale predpokladam, ze SSD je neco jako disk pripojenej k PC pres USB nebo tak neco. Nemuze to delat neplechu, nebo to FSX je lepsi instalovat na pevny disk treba rozdeleny na systemy a FSX?
 

REX produkty se slevou 50%   27. 6. 2015 / 21:11
JirkaK
SSD je standardní disk, oproti klasickému je bez mechanických částí a funguje v podstatě stejně jako paměťová karta, jen je násobně rychlejší (nejen proti té kartě ale i proti klasickému HDD cca 3x-4x při samotném čtení) a hlavně má nulový seek time, tedy čas kdy hlavičky v disku musí dojet na správné místo a musí čekat než se plotna otočí tak, aby mohly začít číst data... SSD tohle nemá.. čas na vyhledání souboru (přesněji sektoru) je nula nula nic. Kdo zkusil, nechce už nic jiného..

SSD připojíš na SATAIII nebo lépe do M.2 slotu... ten jistě budeš mít, když budeš skládat nový počítač. U SSD je třeba doržet některé nastavení systému abys jednak měl správný výkon a hlavně životnost (zakáže se swapování, indexování, zakazuje se prefetch, zakazuje se hybernace, vždy máš dostatek volného místa - čím více, tím lépe...), SSD disk nelze nekonečně přepisovat, každý blok paměti mžš přepsat jen X krát, pak je pravděpodobné že přestane fungovat... To X je dost vysoké číslo a při běžném užívání zodpovědným uživatelem se bavíme o desítkách let životnosti (např. můj systémový 250GB disk se za rok provozu přepsal 8x s tím že na něm bylo vždy nejméně 160GB volného místa)


Záleží na rozpočtu..

pokud pominu peníze tak...

120-250GB na systém... samozřejmě SSD disk... větší na systém není problém pokud nejseš prasátko a nezasviníš to. Dlouhou dobu jsem si vystačil s cca 50GB... Na systém neuvažuj o klasickém plotnovém disku.. vážně... rychlost je neporovnatelná.

250-500GB SSD na simulátor. Osobně to mám docela vyšperkované a instalace má asi 170GB... Na to co píšeš do začátku, to je tak 50-60GB, až další scenérky to zasviní... Pokud lítáš v rouře, tak tě asi podrpobné scenérky pro VFR lítání nezajímají a stačí ti global + letiště... a ty letiště nejsou nic extra.. v porovníní s těmi VFR scenérkami. 500GB mi přijde ideál, máš rezevru

SSD není nutné pro simulátor, ale zvláště našperkovaný sim při prvním startu po spuštění systému umí startovat poměrně dlouho... prochází všechny soubory všech addonů... pokud má instalace 50 tisíc souborů (což není až tak moc), tak když spočítáš průměrný seek time 10ms (což je dost dobré číslo), tak jen "vyhledávání" na disku bude trvat 50 sekund... na SSD to bude 0. Samotné plynulosti letu už nepomůže, čte se poměrně málo dat a to zvládá i plotnový disk (pokud nebudeš prase a nebudeš mít na stejném disku systém, simulátor a budeš na ten disk při tom nahrávat video... nemluvím o partition ale o skutečně fyzickém disku).

No a pak nějaké úložiště - klasický plotnový disk, klidně externí.. kapacita... to je na tobě... cenově výhodné jsou disky od 2TB, spíše 3TB a víc, ale tam je to zas raketa, byť cena za GB je lepší. nicméně jak jsem psal, to je tvůj business co na tom kompu skladuješ.


 

REX produkty se slevou 50%   27. 6. 2015 / 21:17
JirkaK
momochodem.. ty si chceš do nového počítače dávat optickou mechaniku? není to už trošku zastaralá technologie? Známí co si v nedávné době kupovali oičítač a nebyla to hotová sestava nebo notebook, už optickou mechaniku nekupují, ve firmě už to taky v nových počítačích nevedem
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ