FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 24. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
pomoc Jeden příspěvek | Celý strom
kdo mi pošele FTXGLOBAL 1.1.rar   24. 7. 2016 / 10:10
leonell
Tak pořád je nějaká, možná malá šance, že Stanislav to má koupené a jen si to smazal a teď neví co s tím.
Pak je samozřejmě na místě kontaktovat prodejce s žádostí o opětovné vystavení, což většinou provedou po předložení důkazů o nákupu zdarma nebo za mírný manipulační poplatek.
Nicméně jsou firmy, co to odmítnou s odkazem na část podmínek požadující provedení zálohy po stažení a s argumentací o dodatečných nákladech.
Tam pak, sice ne legálně, ale jistě morálně, je snaha o získání takového balíku alternativní cestou na místě. Nicméně ne zde, protože pravidla jasně hovoří o legálnosti a nikoliv morálnosti takového snažení, kromě toho poskytuvší majitel nemá šanci ověřit pravdivost nákupu.
Já to ale tipuji s ohledem na okolnosti na jiný případ, a to kamarád/syn/vnuk/švagr/zeť (nehodící se škrtněte) to nainstaloval aby udělal "radost" a dotyčný ani netuší, že používá něco nelegálně. Ona ta legálnost je jakžtakž uchopitelná u Windows či Photoshopu, ale u nějakého addonu, navíc skládajícího se zřejmě z více částí, už je to horší, zejména pokud bych měl FSX koupený a celé to instaloval někdo další.
Ranní morální vsuvka končí, přeji všem hezký den
PS pro Stanislava - jak xplanista nic takového nemám, takže ani v prvním zmiňovaném případě nemohu nijak pomoci, maximálně sestavením dotazu na prodejce v jazyce anglickém.
 
VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ