FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
DCS: Spitfire LF Mk. IX - předprodej Jeden příspěvek | Celý strom
DCS: Spitfire LF Mk. IX - předprodej   9. 11. 2016 / 22:25
Algy   
Po únorovém vydání addonu tuzemského stroje L-39 ZA (a jiných) se v DCS můžeme těšit na další sympatický stroj: Spitfire LF Mk. IX

Hlavní highlighty:

  • Bezkonkurenční letový model, který dá opravdu pocítit, co to je pilotovat tuto legendu
  • Vysoce detailní 6DOF cockpit
  • Věrný model Spitfire LF Mk IX, včetně markingů squadron a výzbroje.
  • Detailní model přístrojů, motorových, elektrických, hydraulických a zbraňových systémů
  • Interaktivní tréninkové mise
  • Volitelná varianta eliptických či "useknutých" křídel (ve finálním vydání)

    Addon je možné si již nyní předplatit se slevou 20% za $40 USD.

    Více info zde: https://www.digitalcombatsimulator.com/en/news/2016-11-03_Spit_PrePurchase/

    23665 B / 350 x 500 / DCS1.jpg
  •  

    DCS: Spitfire LF Mk. IX - předprodej   10. 11. 2016 / 00:37
    SimaCZ
    Ano koukal jsem. Diky za info Vypada slusne, ale od te doby co totalne pardon "dojebali" Mig - 21Bis a ne jen tento modul. Nevrazim do tohoto simulatoru ani korunu.. Nebudu podporavat vyvojare, ktery totalne kaslou na komunitu a jen hrabou prachy za nefunkcni moduly.
     

    DCS: Spitfire LF Mk. IX - předprodej   10. 11. 2016 / 10:24
    Koprik
    Dík za info, ušetřil jsi mi peníze, po tom MiGu jsem pořád koukal.Ale je to ku*va škoda, že to dělají polovičatě!
     

    DCS: Spitfire LF Mk. IX - předprodej   10. 11. 2016 / 11:02
    Venturi   
    Dojebali Mig-21? To počujem prvýkrát, môžeš to rozviesť?
     

    DCS: Spitfire LF Mk. IX - předprodej   10. 11. 2016 / 12:19
    SimaCZ
    Dcs je predevsim bojovy simulator a Mig 21 je bojovy letoun. Od verze 1.2.16 se modul potyka se znacnymi problemy. Nefunkcni Aso-2 vymetnice klamnych cilu (funkcni nahodne), nefunkcni radar stabilizace vyzarovaneho paprsku (radar letounu detekuje cile pred sebou pokud letite hlavou dolu). Strely ktere maji odpalovaci aspekt ze vsech stran funguji jen na odpal ze zadich polosfer. Dalsi a dalsi problemy se kterymi se Mig21 potyka.. uz je to mozna mesic co pri zapnuti radaru vam po cca 5 min spadnou snimky fps na 1. V tenhle moment je Mig k nepouziti vubec..
    Pokud nekdo ceka a tesi se na buracejici zvuk pri startu s forsazi.. zklamu vas. Modul i kdyz je z treti strany pouziva vnejsi zvuky default Dcs.. patrne ze Su 25. Vice si prectete na foru a v PUBLICK BUG TRACKER vyvojaru. Jsem dost zklamany a verim ze i spousta lidi.. Se podivejte na multiplayer.. Kdo tam leta s Mig21. Chtej za to nehorazny prachy a pak mate pul roku modul co nepouzite.. Ja ho koupil sse slevou 70%, ale co zbytek lidi co ocekavali neco a nemaj nic. Omlouvam se predem za uprimnost. Snad jsem se nekoho nedotkl.
     

    DCS: Spitfire LF Mk. IX - předprodej   10. 11. 2016 / 16:48
    Lukyno
    Mne zase MiG21 funguje normálne. Neviem porovnávať letové vlastnosti a všetky systémy, ale Vami spomenuté veci vyvrátiť viem. ASO mi funguje stále, tomu radaru nechápem, strely netrafia skoro nikdy (ale nečudo, keď ide o staršie kúsky). Celkovo je MiG21 jeden z najprepracovanejších modulov. Čo sa týka aj grafickej, zvukovej a simulačnej stránky. To, že sa vyskytnú bugy, tak na to si už komunita dcs zvykla. Opravia jednu vec, aby pokazili 10 iných a väčšiu sľubotechnu nezažijete (f18 už mala byť kedy....?!!!), lenže 21 by som k týmto failom nezaradzoval.
     

    DCS: Spitfire LF Mk. IX - předprodej   10. 11. 2016 / 17:05
    SimaCZ
    Ano souhlasim. Modul je propracovany. Ale pokud ma modul delsi dobu chyby v bojovem systemu, pak je v boji nepouzitelny. A DCS je bojovy sim ne. Staci se podivat na forum a Public bug Tracker. Dokola ty same problemy. Ano s problemy se potykaji i jine moduly z Dsc sveta, ale ne ty porad dokola se opakujici. K tomu pribyvaji dalsi a dalsi...Mam FC3 a Mi8Mtv2. Na par vyjimek si nemohu stezovat oproti tomu Mig 21 ma co dohanet. Nehlede na fakt , ze jiz dloubo neprisel zadny update. Nehlede na fakt jak dlouho je Mig21 venku a dodnes pouziva defaultni zvuky z hlavniho korenoveho adresare DCS. Mozna ze pro tebe je takovy zvuk dostacujici ja jsem asi dost narocny, kdyz mi u takoveho pekneho modulu piska ve sluchatkach zvuk ze Su25. A u jinych modulu, jako napr. Mirage 2000 ma naprosto luxusni.. jak rikam kazdeho nazor. Ja to koupil s velkou slevou.. Clovicek co koupi tuhle rouru za plnou palku bude asi hodne prekvapen.
     

    DCS: Spitfire LF Mk. IX - předprodej   10. 11. 2016 / 17:13
    Lukyno
    No kupovať to v plnej cene... . Kedysi sa dalo, no dnes už tie "zľavy" sú oničom. A celkovo MiG21 nikdy nebol v nejakej extra zľave. Jeho najnižšia cena bola 17,50 USD. Mám viacero strojov a 21 by som radil k tej lepšej časti. Najlepší je aj tak zvuk prechodu do forsáže na f15. No a posledný update na 21 bol tuším v lete, kde hodili aj to nové osvetlenie. Ja neobhajujem dcs a iných vývojárov. Nadávam jak pes (či už pri tvorbe misiií, alebo samotnom multiplayeri-...). Lenže v dnešnej dobe na trhu nič lepšie nemáme (preferujem skôr rotujúce krídlo).
     

    DCS: Spitfire LF Mk. IX - předprodej   10. 11. 2016 / 18:02
    SimaCZ
    Ano na trhu asi nic lepsiho neni. A to je jeden z duvodu proc vyvojari pousti na svet moduly ktere nejsou plne funkcni.. Ty jejich fora beru jak zed narku, kde uzivatele breci nad nefunkcnima modulama a cekaji na vyreseni problemu, ktery neprichazi.. Kdyz byla aktualni verze 1.2.16 nebyl zadny zasadni problem. Po naslednych updatech na verzi 1.5 a dale to totalne poslali do kelu. Jak rikam mam FC3 , Mi8mtv2 , Mig21bis. Az na Mig 21 si moduly stoji obstojne, prez mensi upravy moduly davaji vyvojari do kupy.. Mig 21 stoji s updatem v pozadi, protoze je ve vyvoji F-14 Tomcat. Nevim, jak jsi dokazal, ze tobe Mig 21 funguje bez problemu, ale me to neslape.. a myslim, ze clanek mezi knyplem a zidli to asi nebude. v multiplayeru bylo dost serveru, kde si mohli fandove Migu zaradit. Kde jsou? Presli na jine moduly. Uz dlouhou dobu se v multiplayeru pohybuji. Mig z DCS nebe zmizel.. a jestli nekde litate s Migama rekni kde. Rad si s vama zalitam , az to daj do kupy.
     

    DCS: Spitfire LF Mk. IX - předprodej   10. 11. 2016 / 18:31
    pavel154
    Za dokončením MiG 21 stojí 3RD – Lietherneck, všechna čest, že ho dotáhl do prodeje. Bohužel, tím to skončilo. Jak jsou činy těchto vývojářů valné, se brzy ukáže. Vigen s ročním zpožděním, by měl být uvolněn v plně funkční verzi. A pak, jak bylo psáno výše, ještě vývoj F 14. Pak možná budou následovat opravy MiG 21. Na druhou stranu, není asi nic jednoduchého programovat a udržovat bojové stroje v HC kvalitě, samozřejmě s ohledem přechodu DCS na vyšší verze.
     

    DCS: Spitfire LF Mk. IX - předprodej   10. 11. 2016 / 19:14
    SimaCZ
    Ano dobře napsáno. Mig-21Bis dotáhli do prodeje, ale tím to skončilo.. špatná strategie myslím si. Jinak řečeno, pokud vypustím modul, kterým se příliš nezabývám, protože mám rozdělané jiné moduly není zrovna dobrá strategie. Když vidím v jaké fázy je Mig-21, kde je záruka, že Vigen a F-14 neskončí, tak jak je hned v prvních větách uvedeno "ale tím to skončilo". Nehledě na fakt, že se vývojáři nechali několikrát slyšet, že žádný z modulů nezůstane pozadu, či stranou.
    Neříkám, že modul je špatný. Ale co uživatelé, kteří ho koupili a nyní mají software "k ničemu". To že na modul v dnešní době kašlou je věcí druhou. A to není pro mě dobrá vizitka.

    Zkráceně řečeno vyhazovat peníze za modul, který má spoustu chyb a vývojáři se jím nezabývají, je blbost. Nic proti nim. Je to obchod.
     

    DCS: Spitfire LF Mk. IX - předprodej   10. 1. 2017 / 10:20
    yaakov
    Ahoj, Fishbed mě upozornil na tenhle strom. MiGa jsem koupil teď o vánocích ve slevě a s tebou popisovanými problémy jsem se nesetkal.
     

    Gonzo
    Czech Virtual Air Rescue Service
    MZAK
    O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ