FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
AFL pro XPL11 Jeden příspěvek | Celý strom
AFL pro XPL11   14. 4. 2017 / 22:27
JirkaK
Zasvěcení jistě vědí, někteří al emohli minout AFL C172 v první verzi pro X Plane 11 je venku.
 

AFL pro XPL11   15. 4. 2017 / 16:26
OndraT
AFL u mě mají velké + za update na XP11 zdarma pro stávající zákazníky.
 

AFL pro XPL11   15. 4. 2017 / 17:37
JirkaK
Kdyby to byla nějak přelomová verze XPL a změnila zcela způsob jakým se dělají letadla tak bych souhlasil, i ta AFL C172 fungovala v XP11 dokud v posledním updatu tu možnost explicitně nestopli. Možná to nebyolo dokonalé ale běhalo to, stejně jako běhá v podstatě vše z XP10 a to byl pokud vím i cíl, nezbožit kompatibilitu pokud to není potřeba.

Jelikož takové změny nepřišly tak chápu takový update za samozřejmost a dělají to či budou dělat všichni, tedy ti, kteří o své zákazníky dbají a nepečou na ně. AFL support v tomto směru nepatří mezi to nejlepší a jsem zvědavý zda se připojí k trendům nebo si v budoucnu pojedou své. Ta cessna si vyloženě zaslouží RXP integraci přímo do VC, na dotazy samozřejmě autoři mlčí a zatím jen vFlyteAir jasně řekl že připravují integraci RXP do VC a to nejen pro nové letadla ale i pro jejich současná
 

AFL pro XPL11   15. 4. 2017 / 17:53
OndraT
Já to vnímám úplně stejně.

Bohužel co jsem ale stihl celkem rychle postřehnout je to, že svět let. simů je plný podivností, obzvlášť pokud jde o licence nebo chování vývojářů k zákazníkům a to, co je jinde považováno za standard, může být tady nadstandard apod.

Vesměs většina vývojářů čeká, až si 11ka "sedne" a pak budou vydávat updaty na XP11, týká se to hlavně samozřejmě letadel. Takže uvidíme. Co vím, tak kupř. FlightFactor bude něco menšího za update chtít (funkční update na v11 zdarma, verze využívající např. PBR v11 ua malý poplatek apod.).

Takže uvidíme. Jak říkám, vnímám to úplně stejně, jak to píšeš, ale svět simů je v lecčems, někdy až nezdravě, "jiný" .
 

AFL pro XPL11   15. 4. 2017 / 20:42
JirkaK
Ten update od AFL je taky ušitý horkou jehlou, taky to psal že nečekali na všechny plánované změny. Oni lidi byli dost nervozní, že jim to nefunguje. Ten krok se zákazem pro XPL11 jsem nepochopil.. Místo nějaké překryvné obrazovky nebo co tam bylo měli dát upozornění že to nesuportují na XPL11 a bylo by.

Jinak když pominu takové ty vyloženě one show man autory, tak autoři letadla upgradovat hodlají a už tak i činí, stejně tak už vychází letadla s uváděnou podporou XPL11.

Nechat si platit za update na vyšší verzi. No, jako jo, ale nové záazníky to může odradit. Zatím autoři addonů obecně jsou poměrně otevření mít ten produkt pro vyšší verze, je to dobré jak pro stávající zákazníky tak i budoucí. Raději koupíš produkt někoho kdo se stará, než někoho kdo ne.
 

AFL pro XPL11   16. 4. 2017 / 05:53
Vita Zenisek
Při množství změn, které musejí autoři udělat pro podporu XPL 11 se domnívám, že mírný poplatek za update je zcela na místě.

 

AFL pro XPL11   16. 4. 2017 / 14:06
JirkaK
Kdyby AFL chtěli zpoplatnit update na XP11, tak se na ně dost lidí vykašle, stejně tak s nimi někteří lidi ani nezačnou - myslím hlavně ty, kteří chtějí používat ještě XP10. Na rozdíl od XP10, XP11 nabízí solidně vypadající, ozvučenou i lítající C172

AFL má tristní support, opodvědi se člověk sotva dočká.Verze 1.4 fungovala plně v XPL11 ani se neleskla, další verze už byly "inovativní" a měly "nové featury", které to letadlo tak akorát rozbily a taky to tak v tom XP11 vypadalo. Otevřeně přiznají chyby v jejich produktu, dokonce že i ví jak to vyřešit a na místo hotfixu ti řeknou, počkej čtvrt roku na další verzi kde to opravíme.

Podle mě jsou trošku obětí svého vlastního úspěchu, kdy to letadlo bylo hodně oblíbené. Nicméně s dobou beta období kdy na to lidi začali přecházet a AFL zakázali běh poslední verze v XP11 to hodně na oblibě utrpělo, navíc se tehdy nevyjádřili zda bude update free nebo placený, zda vůbec. Dlouhodobější majitelé mohli použít instalaci starších verzí, noví se k nim nedostanou a měli utrum.

V záplavě skvělých letadel, které na místo hangáru který člověk použije jen tehdy "když to neletí" nabízí featury které uvítá opravdu každý, příkladem je AeroBask s jejich SkyView 2 instrumenty a vlastní implementací GTN750. Panthera a Eclipse se těší velké popularitě a troufnu si říct že je to jsou nejoblíbenější GA letadla (hlavně panthera) pro XP11.
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ