FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
AFL pro XPL11 Jeden příspěvek | Celý strom
AFL pro XPL11   16. 4. 2017 / 14:06
JirkaK
Kdyby AFL chtěli zpoplatnit update na XP11, tak se na ně dost lidí vykašle, stejně tak s nimi někteří lidi ani nezačnou - myslím hlavně ty, kteří chtějí používat ještě XP10. Na rozdíl od XP10, XP11 nabízí solidně vypadající, ozvučenou i lítající C172

AFL má tristní support, opodvědi se člověk sotva dočká.Verze 1.4 fungovala plně v XPL11 ani se neleskla, další verze už byly "inovativní" a měly "nové featury", které to letadlo tak akorát rozbily a taky to tak v tom XP11 vypadalo. Otevřeně přiznají chyby v jejich produktu, dokonce že i ví jak to vyřešit a na místo hotfixu ti řeknou, počkej čtvrt roku na další verzi kde to opravíme.

Podle mě jsou trošku obětí svého vlastního úspěchu, kdy to letadlo bylo hodně oblíbené. Nicméně s dobou beta období kdy na to lidi začali přecházet a AFL zakázali běh poslední verze v XP11 to hodně na oblibě utrpělo, navíc se tehdy nevyjádřili zda bude update free nebo placený, zda vůbec. Dlouhodobější majitelé mohli použít instalaci starších verzí, noví se k nim nedostanou a měli utrum.

V záplavě skvělých letadel, které na místo hangáru který člověk použije jen tehdy "když to neletí" nabízí featury které uvítá opravdu každý, příkladem je AeroBask s jejich SkyView 2 instrumenty a vlastní implementací GTN750. Panthera a Eclipse se těší velké popularitě a troufnu si říct že je to jsou nejoblíbenější GA letadla (hlavně panthera) pro XP11.
 
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ