FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 16. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Nejlepší Traffic pro FSX:SE Jeden příspěvek | Celý strom
Nejlepší Traffic pro FSX:SE   17. 4. 2017 / 15:01
JirkaK
Sorry ale dost pochybuju že to bude graficky nejlepší. MyTrafficX má jen v modelech letadel asi 15GB - přes 5500 liverek napříč 200 modely letadel, navíc tebou linkované je to původem FS2004, takže pravděpodobně problematické v DX10 preview a P3D. Nevšiml jsem si že by tam třeba byly vojenské letadla. Ony nelítají?


Dále... kolik reálných letů to má v databázi. MyTraffic má v databázi přes 5.5M reálných letů, které jsou alespoň na týdenní nebo kratší bázi a jsou napříč cca 8000 letišti. Pro velké aerolinky posílá letadla ke svým gate/terminálům, stejně jako cargo parkuje u karga na letišti... Pro GA to simuluje běžné kratochvíle pilotů, například touch and go...

Celé to je navíc snadno konfigurovatelné, člověk si může vybrat jen část provozu, může si přidat vlastní pomocí jednoduchého nástroje.

Načítání SIMu to samo zpomalí taky neb prochází celou tu knihovnu sim objektů.. v tomto případě jsou ale autoři chytřejší a necpou ten balast do simobjects/airplanes (Kendy asi neuměl do konfigurace přidat další adresář pro AI modely, stejně jako zaprasí defaultní scenery a nejde se toho zbavit prostým vyhozením jedné položky z custom scenery tak jako u MyTrafficu)

Těch 30€ je fakt směšná částka za tak rozsáhlý addon. Resp. v tomto případě člověk zaplatí méně neb ten Redux stojí de facto polovinu toho MyTrafficu a je to jinak addon k ničemu, pokud člověk nelítá na defaultech.
 
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ