FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Nejlepší Traffic pro FSX:SE Jeden příspěvek | Celý strom
Nejlepší Traffic pro FSX:SE   17. 4. 2017 / 07:35
jarrygerda
Zdravím všechny fandy létání Potřeboval bych poradit, nebo spíš doporučit nějaký Traffic pro FSX:SE, který je co se týče kvality a grafiky nejlepší? Možná už tu nějaké takové téma je, ale jelikož jsem v práci, tak nemám bohužel čas prolézat celé fórum Děkuji za pochopení a předem děkuji za typy
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   17. 4. 2017 / 11:23
JirkaK
A jde ti o traffic nebo ATC? Pro ten traffic je jeden z nejpoužívanějších MyTraffic, ale najde se jich více. Nicméně AI trafic je náročný na CPU, pokud chce mít člověk opravdu plné nebe a kdy si klidně počká 10 minut na volnou runway na startu.

Pokud ti jde o ATC v offline moc dobré nenajdeš a nejlepší bude jít na nějakou online síť.

V tomto směru můžu doporučit Pilot Edge, který je sice placený ale za to poskytuje kvalitní řízení, dispečeři jsou za to placení, to mimo jiné znamená že řízení je poskytováno 15 hodin denně a omezení času/zcela přichází jen o velkých svátcích, tzn. jede to cca 350 dní v roce a aby tam bylo živěji v provozu je nejméně 350 "dron" které řídí systém. Krom provozu mezi letišti řídí v poli působnosti i všechny letiště, které v reálném světě mají věž s personálem. Navíc jejich aktivity mají přesah do reálného létání a nabízí několik forem tréninkových programů
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   17. 4. 2017 / 13:36
Algy   
Zkus tohle, je to celý svět, textury letadel jsou ručně optimalizované, takže to neshazuje simulátor (na rozdíl od jiných AI). Akorát to chce mít nainstalovaná světla Redux 3D shockwave (placený doplněk). Nevýhoda je, že FSX se potom dlouho načítá. Maká to v FS9 i FSX.

http://www.flightsimulator.cz/addon/world-ai-traffic-special-compilation-fs2004/
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   17. 4. 2017 / 15:01
JirkaK
Sorry ale dost pochybuju že to bude graficky nejlepší. MyTrafficX má jen v modelech letadel asi 15GB - přes 5500 liverek napříč 200 modely letadel, navíc tebou linkované je to původem FS2004, takže pravděpodobně problematické v DX10 preview a P3D. Nevšiml jsem si že by tam třeba byly vojenské letadla. Ony nelítají?


Dále... kolik reálných letů to má v databázi. MyTraffic má v databázi přes 5.5M reálných letů, které jsou alespoň na týdenní nebo kratší bázi a jsou napříč cca 8000 letišti. Pro velké aerolinky posílá letadla ke svým gate/terminálům, stejně jako cargo parkuje u karga na letišti... Pro GA to simuluje běžné kratochvíle pilotů, například touch and go...

Celé to je navíc snadno konfigurovatelné, člověk si může vybrat jen část provozu, může si přidat vlastní pomocí jednoduchého nástroje.

Načítání SIMu to samo zpomalí taky neb prochází celou tu knihovnu sim objektů.. v tomto případě jsou ale autoři chytřejší a necpou ten balast do simobjects/airplanes (Kendy asi neuměl do konfigurace přidat další adresář pro AI modely, stejně jako zaprasí defaultní scenery a nejde se toho zbavit prostým vyhozením jedné položky z custom scenery tak jako u MyTrafficu)

Těch 30€ je fakt směšná částka za tak rozsáhlý addon. Resp. v tomto případě člověk zaplatí méně neb ten Redux stojí de facto polovinu toho MyTrafficu a je to jinak addon k ničemu, pokud člověk nelítá na defaultech.
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   17. 4. 2017 / 15:40
Johnny pilot   
Co jsem se díval na screeny z toho My Traffic, tak to obsahuje dost příšerné AI modely letadel (staré verze). Vzhledově naprostý hnus. Nejlepší je mít svůj vlastní AI traffic, starat se o něj sám, cpát si do něj modely podle aktuálního portfolia, pravidelně si ho aktualizovat podle toho, jak jsou vydávány nové flightplany na avsim, juergenbaumbusch, flyingcarpet75 a dalších podobých + sledovat zprávy o zaniklých společnostech. Jedině tak si člověk zajistí ten nejlepší traffic.
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   17. 4. 2017 / 20:23
Fabo™   
No mozna to je nejlepsi, ale kdo ma na to mit sakra cas...

Osobne bych asi pockal co se vyvrbi z Ultimate Traffic Live-u
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   17. 4. 2017 / 21:58
JirkaK
jak píše Fabo. Možná tě baví před každým letem zjišťovat jaké lety na letiště a po trase tvého letu v reálu probíhají a pak to ještě bušit do něčeho z čeho se zkompiluje soubor do simu.

Možná to zlvádneš udělat na jednom malém plácku, ale když každý den lítáš někde jinde a předem ani nevíš kam chceš letět, tak máš docela problém, neb nebudeš mít co jiného na práci než jen dávat ten AI provoz dohromady.
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   17. 4. 2017 / 23:58
Johnny pilot   
No vidíš a já to zvládám aktualizovat celoplošně po celém světě. Když jsem traffic stahoval od Kendyho, měl 40GB, teď má přes 60GB.
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   18. 4. 2017 / 01:36
JirkaK
Ty se bavíš o modelech? Ale o těch to není

Mluvím o linkách, tzn. že konkrétní pravidelný let aerolinky je třeba pondělí, středa, pátek, odlétá ve správný čas, letí do správné destinace a po rozumné trase... tak v simulátoru prostě v danou dobu mezi danou destinací ten let bude...

Myslím že tohle je fakt hafo práce udržet to aktuální a o tom ten reálný provoz je, modely jsou jen jedna část.
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   19. 4. 2017 / 07:29
Luděk Ch.
Hele, někdo chce prostě jen lítat a aby nebyl na obloze a letištích sám a je mu naprosto ukradené, jestli to které letadlo odlétá z letiště na čas podle reálného letového plánu nebo ne, popřípadě je mu úplně jedno, jestli vůbec ta společnost na ono letiště létá Holt někdo má simulátor primárně na létání, někoho jiného zase baví spíš ten management, aby SIM vypadal jako v reálu, ale věnuje tomu tolik času, že nemá čas si někam zaletět Nic proti, obojí je dobře, ale vůbec bych netvrdil, že ten management je nejlepší. Pro mě tedy určitě ne, jsem rád, když vůbec mám čas si někam zaletět a pokud budu chtít aspoň trochu reálný AI traffic, tak jedině takový, který jedním kliknutím nainstaluju a nebudu se o něj muset starat
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   17. 4. 2017 / 15:45
jarrygerda
Já jsem právě přemýšlel mezi MyTrafficX a mezi Ultimate Traffic 2, ale v druhém případě mě odrazovalo recenze... Takže si mi akorát potvrdil k čemu jsem už byl nakloněn, a to je MyTrafficX
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   17. 4. 2017 / 16:43
JirkaK
jj co potkávám lidi na forech, tak MyTrafficX tuším verze 6 je asi nejpoužívanější. Je ale třeba počítat s náročností pokud chceš hustý provoz a nervy, když čekáš na dráhu
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   18. 4. 2017 / 10:10
jarrygerda
Jde mi o realističnost, takže mi nedělá problém si na vzlet počkat
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   18. 4. 2017 / 11:39
JirkaK
tak tohle ovlivníš nastavením provozu v simu. Když to dáš na 100% tak bys měl mít veškerý provoz, ale bude to dost taxativní na CPU.
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   18. 4. 2017 / 16:03
Atarian   
Pokud ti jde o realisticnost, tak proc ne Vatsim/Ivao? Kdyz si zaletis nekam kde je fly-in nebo zkouska atc, tak se urcite nacekas dosytosti...
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   18. 4. 2017 / 21:33
JirkaK
A co když chce letět někam kde ta zkouša nebo fly-in není? Co když chce letět v době kdy nenajde řízení, zvláště po celé dráze letu a koolik letadel bude v okolí. Co když se nechce s nikým vykecávat natož dodržet frazeologii?

Na které síti prosím lítají piloti pravidelné linky dle skutečnosti s volačkou odpovídající letu a hlavně v čas kdy se ten reálný let skutečně letí? Kolik na těch sítích potkáš GA a vojenského provozu?

Jsou lidi co chtějí mít provoz 24/7 a ne 1x do měsíce a ještě v nevyhovujícím čase...



 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   18. 4. 2017 / 13:38
Raymy
Případně bych doporučil Sky AI 2.0 , ten momentálně používám já a funguje parádně. Ještě jsem nenarazil na chybu kdy by letadlo bylo bíle, černé.
 

Nejlepší Traffic pro FSX:SE   18. 4. 2017 / 13:55
ondras   
https://www.youtube.com/watch?v=KqtLrbCQOOQ&feature=youtu.be
Vyřešeno i práskání s érama o zem při přistání!
 

VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ