FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FSX Jeden příspěvek | Celý strom
FSX   28. 4. 2017 / 15:40
kukaradek
Zdravím,jsem tu nový a chci se zeptat,proč při zapnutí FSX plánovaného letu (napr: Brno-Praha) začínám na ranveji připravený k odletu. Když jsem tak sledoval různá videa,letadlo začíná na odbavení,rolovaní apod... Děkuji za odpověď
 

FSX   28. 4. 2017 / 16:17
JendaBenda   
Přesně tak, vždy se začíná od "stojánky", což je defakto místo, kam bylo po přistání éro zaparkované. Ale pro začátek aby jsi si to ošahal je asi jedno, jestli začínáš z RWY, nebo od jinud.
Hodně štěstí
 

FSX   28. 4. 2017 / 16:37
JirkaK
"vždy se začíná"...

sorry, začíná se tam, kde chceš. ať u stojánky, runwayi nebo uprostřed oceánu v 10 kilometrech a 800km/h.


Ad původní dotaz.

By default je to na runwayi s běžícím motorem. Nicméně namísto runwaye jde zvolit stojánka/parking jaký ti vohovuje a dané letiště nabízí. To zda poběží motory nebo bude letadlo cold and dark závisí na letadle. U defaultních nevím o tom že by bylo možné nastavit aby po nahrání byly v cold and dark, zato však snad všechny placené co mi prošly rukama tuto možnost mají.

Pro případ že to chceš dělat i s letadlem co standardně začíná nastartované a nemá volbu, můžeš to letadlo šoupnout tam kde chceš, pak vše povypínat a následně uložit hru . Při jejím nahrání by letadlo mělo být ve stejném stavu (opět záleží na letadle, někteří vývojáři obchází standardní funkce FSX a řeši si to vlastními silami a ukládají si vlastní stavy letadla a poslední stav nemusí odpovídat uložené pozici)
 

FSX   29. 4. 2017 / 18:00
Fabo™   
s tim defaultem to lze udelat tak, ze nastavis jako default let let, kde je vypnuto. Pak muzes samozrejme letadlo v UI zmenit, ale porad bude vypnuto
 

FSX   29. 4. 2017 / 19:44
polda66cz   
Jenom doplnim Faba, ze nejpraktictejsi je to udelat s nejakym malym GA letadlem napr. defaultni cessnou, ulozit a priste po nahrani cessny preskocit na velke letadlo. Na funkci (ani rostlináře) to nebude mit vliv.
 

FSX   29. 4. 2017 / 20:21
JirkaK
No a pak to zkusíš s PMDG a budeš v loji, PMDG nemá rádo ukládání jako default let, natož že by se nahrával z jiných letadel
 

FSX   29. 4. 2017 / 20:54
polda66cz   
Ze jsem tu po letech vubec neco napsal. Vzdyt ten clovicek podle prvniho prizpevku teprve zacina a mozna ani nevi co je default, natoz PMDG. Kvuli takovych chytrolinu jsem odtud odesel a vidim, ze se nic nezmenilo. Tuz co, Na zdravi a mozna zase za par let naschle.
 

FSX   29. 4. 2017 / 21:18
JirkaK
Jj, Jenda měl chytrolínskou odpověď že se vždy začíná na stojánce, taky tyhle striktní názory nemám rád, ale na rozdíl od některých si z toho hlavu nelámu. Nebo že někteří chytrolíni myslí že když někdo začíná musí se nutně zajímat o default, který by tazateli měl hned ze startu chytrolín vymluvit i s přehledem důvodů.

Tazatel zcela jistě na tom netu sledoval videa kde všichni startují defaultní letadla a rozhodně nemohl vidět žádné addonové letadlo. Jde třreba taková B737 nastartovat iterakcí s věcimi v 2D panelech/3D kokpitu jinak než klávesovou zkratkou pro autostart?
 

FSX   30. 4. 2017 / 14:26
Fabo™   
1. PMDG je uprdele co mas nastaveno jako default, jedine co mu vadi je, kdyz nactes jedno PMDG letadlo a pak ho vymenis za jine PMDG letadlo. (z cehoz vyplyva, ze neni idealni mit za default PMDG letadlo, ale jinak je to jedno)

2. prekvapive, kazde normalni letadlo vc. defaultu a free addonu lze nastartovat bez pomoci klavesovych zkratek.
 

FSX   6. 5. 2017 / 15:40
Tragédie v JRD
Blábol.
 

Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ