FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FSW - první update je venku Jeden příspěvek | Celý strom
FSW - první update je venku   25. 5. 2017 / 16:26
JirkaK
Earlier this week we mentioned a planned quality of life update that was meant to address the following issues:

Addressing brightness issues on runways
Improved lighting on autogen buildings and AI aircraft
Improving lighting on the horizon
Translation fixes in the UI for German & French
Music tickbox is now ticked when music slider at 0
Quitting a lesson now returns to lesson screen
Disabled state option implemented in repeat dropdown in Key Assign Panel
Livery of the aircraft in Scud Runner mission changed to reflect UI
Heavily revised audio for both PA34 and PA46
Momentum effect applied to all aircraft default cockpit views


It's a 48MB update that should download automatically. From this point onward if you submit a bug report and you've updated, please use the latest version number: v1.0.16555.


Mimo to dnes v 19h začíná další DTG stream. Pokud chcete být v obraze, určitě sledujte.
 

FSW - první update je venku   25. 5. 2017 / 18:39
happypetr   
Ty Jirko a ty jsi za tu reklamu nějak honorovaný, nebo se na to tak těšíš???
 

FSW - první update je venku   25. 5. 2017 / 18:42
mano
ked uz sa tu chce rozkrikovat mohol by vytvarat jeden prispevok a pod nim sa rozkrikovat ...
 

FSW - první update je venku   25. 5. 2017 / 18:59
happypetr   
O to mi vůbec nejde ale pěly se tady od Jirky mnohostránkové ódy na XPlane11, pak to šlo do šumu a ejhle, nový bum, P3d v4, nebo FSW a Jirka se může strhat... Proto se ptám, jestli má nějaký podíl na propagaci.
 

FSW - první update je venku   25. 5. 2017 / 20:21
Tragédie v JRD
Nema... ale nekteri lidi maji potrebu takhle ohlasovat kazdy prd

A musim rict, priznaky, ktere tTo lidi maji, jsou vcelku jasne definitovatelne.... krom toho, ze neustale sleduji tytrubku a twitter a musi verozvestovat kazdy prd, tak dalsim jasnym priznakem je, ze zacnou ty lidi, ktere papouskuji, familierne oznacovat krestnim jmenem (nejspis proto aby vzbudili dojem ze se znaji a ze jsou takrikajic "insideri"
 

FSW - první update je venku   25. 5. 2017 / 23:29
Atarian   
"verozvestovat kazdy prd", to je takova vedlejsi definice Backory. Jenze tam jsou Debilove s velkym D. tady to je debil s malym
 

FSW - první update je venku   25. 5. 2017 / 20:30
JirkaK
Sorry jsou to novinky z dění ve světě leteckých simulátorů, sám jich používám několik a nepřipravuji se o možnost volby. |

Chápu že ty co se dobrovolně omezili na jeden konrétní simulátor zřejmě vadí info o jiných
 

FSW - první update je venku   25. 5. 2017 / 23:44
FSPilot   
A nebo spíš nechtějí platit za jednu věc 4x

Ad ten update, asi něco jako bychom mohli ohlásit, že MS vydal na 10tky update zvyšující stabilitu systému a přidal jedno tlačítko do Malování. To by určitě nemělo chybět na žádném fóru, aby o to někdo náhodou nepřišel
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 00:10
Atarian   
Rozumim. Pokusim se dat to na co nejvice for.
http://jestlimirozumis.cz/backora/index.php?subject=56
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 11:24
FSPilot   
Dobře děláš Jaromíre!
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 00:48
JirkaK
Info o tlačítku v malování by jistě nemělo chybět v žádném enthusiast foru věnujícímu se malování.. Tak jak informace o novém patchi pro letecký simulátor by nemělo chybět na enthusiast foru o leteckých simulátorech zvlášť když se jedná dokonce o vůbec první patch. Vzhledem k tomu jací jsou tady zarytí příznivci létání a jak striktně se vymezují k tomu když někdo nelítá v simulátoru tak jak by se mělo v reálném světě, tak o to víc se taková informace nerdům může hodit.


Ale chápu že musíš měřit dvojím metrem, navíc možná vnitřní flustrace z toho že tvou oblíbenou FS2004 už nikdo ničím novým nepodporuje a po úterních událostech na poli leteckých simulátorů už se v kuloárech šušká že mnozí velcí developeři nadobro opustí 32bit, což znamená že přestanou podporovat i to FSX, protože P3Dv4 a FSW, tebou hojně označované jako "staré" těm vývojářům poskytují výrazně větší prostor k realizaci jejich plánů než kterýjim kdy poskytovalo FSX a P3Dv3
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 07:05
Jurawood
Právě jsem to chtěl říci.
Jdu na pctuning, diit, digimanii, motorkare, apod... Všude na první stránce několikrát deně info o každém prdu.
Lidi to hltají protože to je jejich hobby.
Tady? Poslední info z roku 2008?
Mě tvoje příspěvky zajímají, fsx a xpl10 jsem odložil před 4 roky , oba mě dost srali, xpl víc ale dění sleduji a vyčkávám na změnu.
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 12:00
FSPilot   
Tady jde spíš o to, že tahle komunita vždycky tak nějak tíhla od arkád k reálnému létání a tak se tak nějak "filtruje" odpad od něčeho použitelného. Proto tady zůstaly víceméně jen 3 hlavní simy - DCS, X-Plane a MS FS. Ostatní byly vždy víc arkády než simulátory. Teď se jen začaly rojit více či méně upravené deriváty FSX, které de-facto nepřinešly nic nového, jen chcou další prachy za zastaralý neoptimalizovaný software, který většina už dávno má.

Člověk, který tomu alespoň trošku rozumí by řekl, že FSW je ztráta času a nepapouškoval by marketingové řeči vydavatele.

Proto ty reakce, protože Jirka tady tak urputně propaguje něco, čemu vůbec nerozumí a co je dávno za zenitem. Dovolím si tvrdit, že náš společný koníček je létání, ne hraní her. Proto tady nikdo nerozebírá, jaký nový letecký mód do GTA vyšel, protože to sice má letadla, ale není to něco, co by komunitu mohlo jakkoliv obohatit. Totéž FSW. Máme rádi letadla a chceme se přibližovat realitě - ale Jirka a jemu podobní tohle nechápou.
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 13:03
JirkaK
FSW je ztráta času, Prepar3D je tím pádem také ztráta času, že jo. Zřejmě jsou ve firmě, která je jedním z největších dodavatelů pro Americké ministerstvo obrany, firma podílející se na vesmírných vědeckých projektech, zaměstnáni jen lidi zcela padlí na hlavu když mohou licencovat s prominutím, takovou sračku, že?

Co říkáš na PMDG? To určitě není firma co se zabývá hrami a jejich letadla patří mezi nejrealističtější vůbec, co bys aleřekl na to kdyby místo FSW vyšel PMDG FS? Pokud to totiž nevíš, o licenci FSX stáli s Dovetail Games i PMDG Simulations a Dovetail je přeplatil, proto se teď taky moc nemohou vystát. Ale opět v PMDG jsou jistě jen troubové kteří budou investovat do "ztráty času".


Hlavní platformy jsou FSX, P3D, X-Plane a Aerofly FS. DCS není civilní letecký simulátor je to jen hra s velice realistickým letovým modelem, konec konců všechno to jsou hry až na P3D, který takové použití jasně popírá a FSW se jeví jako dobrá alternativa, pro ty kteří nechtějí porušovat EULA P3D.

Počítám že do roka bude FSX opuštěná platforma, protože velcí hráči na trhu už nebudou chtít pro FSX dále vyvíjet, protože bude jediný na 32 bitech = extrémně omezený proti zbytku na trhu. A to i díky přicházejícímu FSW

A ještě k těm hrám. Lítal si ve FSX, P3D a lítal si v FSW? FSW má v základu suverenně nejrealističtější projev za letu a blíží se tomu čemu tady říkáme špička - A2A letadlům. Navíc FSW ještě není hotový produkt a už teď předčí své předchůdce/konkurenty v oblasti letového projevu a to jak sám říkáš považuješ na leteckých simech za to klíčové


Fakticky nechápu ten dvojí metr. Nechceš hru ale realismus, proto je FSX ok ale FSW ne, přitom FSW je daleko reálnější


Tak jak tak... je to hobby, říkej tomu jak chceš, je irelevatní zda tomu říkáš hraní nebo simulování. Důležité je že každý má svůj přístup a je to jeho věc a pokud někdo bude o druhém tvrdit že jeho přístup je špatný, a začne takového člověka odsuzovat, tak to jen ukazuje na to jak je ten člověk elitářský a myslí si o sobě že je někdo víc a že je velkým přínosem pro takovou komunitu, přitom naopak ji svými názory výrazně poškozuje, ale na to je příliš slepý aby to viděl.
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 13:32
Zdenda
Hmm, mám pocit, že nás tu postupně osleplo spousty
Už je to tu až na nepatrné vyjímky one man show, samozřejmě o simulátorech. Tak asi tak.
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 19:22
FSPilot   
Opět jsi dokázal, že netušíš o čem se bavíš. O ztrátě času jsem se bavil v souvislosti s uživatelem. Od vydavatelů je to naopak chytrá taktika, jak vydělat s minimální námahou, protože lidi jako ty to prostě koupí "bo je to nové" Nejednodušší výdělek byl vždycky na hlouposti.

Když vezmeš FSX, nacpeš do něj SP, přidej ORBX, Accu-Feel a 2 letadla od Carenada, rozzáři to SweetFX a hádej co dostaneš? To, co máš v tom supermoderním FSW. Udělej tomu nové menu a prodej to JirkoviK jako žhavou novinku a on ti za to rád zaplatí A tak dnes jede byznys...

LM nedělá hru, takže nevím o čem tu básníš. Oni to používají jako vizualizaci. Asi jsi nikdy neviděl vizualizaci na profi simech a ani nemáš tušení, jak fungují, takže je zbytečné se o tom s tebou bavit.

Žádný dvojí metr nemám. Od novinek bych čekal technologický pokrok, což FSX:SE ani FSW nenabízí ani omylem a jen se snaží vydělat na hlouposti lidí, kterým podstrčí stejné staré zboží jen v novém obalu.

O realitě letového modelu a jak to jaký sim dělá radši nepiš, protože zrovna ty seš snad ten poslední, co by k tomu mohl něco říct...
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 22:16
JirkaK
LM dělá úplně to samé co dělá LR, DTG i IPACS. Ale klidně si nalhávej něco jiného, jediný rozdíl je v tom že na papír nemohou napsat že je to - I - pro zábavu, jinak jim je zcela ukradené kdo si to koupí (vyžadují nějaké potvrzení na akademickou licenci) a jak to využívá (kontrolují jestli s tím někdo negamesí), je to takové veřejné tajemství... P3D má ale jeden zásadní problém a to ten že to kdykoli mohou stáhnout z trhu, protože případný příjem z prodeje P3D je jen kapka do moře. A ano je mi jasné že LM to koupili pro interní potřebu, je pro ně totiž bezpečnější používat vlastní software než softwarové dodávky třetích stran, od kterých hrozí od průmyslových špionáží přes vážné ohrožení nezpečnosti státu po de facto celosvětovou bezpečnost

Ad technologický pokrok, co by mělo být na FSX:SE pokrokové? A FSW pokrok není? co je tedy technologický pokrok na P3D... a je tu ten dvojí metr, neboj nejsi zdaleka jediný, i když mají aspoň trošku rozumněšjí argumenty, protože staré nemusí znamenat špatné

Když vezmeš FSX, nacpeš do něj SP, přidáš ORBX, Accu Feel a 2 letadla carenada ... k tomu ještě nějaký enhance počasí... zaplatíš bratru 200 dolarů... proti tomu stojí stejně vypadající FSW za 30, navíc FSW ještě není dokončená hra. No brainer co koupit.

A že je to všechno stejné? Teď si sám řekl že potřebujeě 200 dolarů namísto 30 aby to vypadalo stejně, ale nehledě na to to stejné nebude.

FSW - modernizovaný 64bit engine FSX, méně blurry, méně poping autogenu a terénu, vyšší výkon PBR...

P3D - modernizovaný 64bit engine FSX, méně blurry, žádný poping autogen, minimalistický poping terénu, autogen až "k horizontu", výborné stíny, SpeedTrees, real night lighting, podpora SLI


Letový model, chápu že mě máš v zadeli, ale když ignoruješ to co tvrdí piloti s nálety ve stovkách hodin, ale to chce trošku sledovat dění v komunitě a ne zaslepeně vidět jen to co chceš.
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 22:47
Pan Letadlo   
https://en.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger_effect
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 22:54
Priskac   
...zjistil jsem z toho clanku ze na tohle forum chodi celkem hodne aziatu...
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 23:14
Atarian   
...zjistil jsem z toho clanku ze anglicky rozumim akorat predlozky a spojky...
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 23:51
Pan Letadlo   
"Hloupí lidé jsou příliš hloupí na to, aby věděli, jak moc jsou hloupí" Takhle se ten efekt obvykle ve zkratce popisuje. Ovšem je to asi trochu nešikovné zobecnění, protože podle toho vysvětlení ta "hloupost" nemusí mít nutně co dočinění s inteligencí (dotyčný je debil/debyl), ale spíše s konkrétníma vědomostma (dotyčný o tom ví hovno, ale neví to, protože si si myslí, že ví víc než ostatní, kteří tomu určitě nerozumí)
 

FSW - první update je venku   27. 5. 2017 / 03:53
Atarian   
Diky za shrnuti, pane kolego... teda pardon, letadlo!
 

FSW - první update je venku   27. 5. 2017 / 07:07
xWing   
Tak som o nieco lepsi, zvladnem navyse uz len osobne zamena
 

FSW - první update je venku   29. 5. 2017 / 07:44
steffan   
Vážený pane kolego i všichni ostatní, jejichž angličtina je blízká té mojí.

Zde jsem si dovolil vyhledat malý 'výcuc' v jazyce našeho kmene:

https://cs.wikipedia.org/wiki/Dunning%C5%AFv-Kruger%C5%AFv_efekt

Užívejte jej ve zdraví

Letu zdar!

Vladimír Steffan
 

FSW - první update je venku   29. 5. 2017 / 10:16
Vita Zenisek
Asi nikdo mě nemůže podezírat z toho, že bych byl fanoušek JirkyK, ale pokud jde zrovna o zpusob informovani o tomhle novem simu a jeho srovnavani s ostatnima tak mi přijde, že informuje korektně a argumentuje věcně. Což se o některých jiných diskutujících říct nedá.

V.
 

FSW - první update je venku   29. 5. 2017 / 12:14
Pan Letadlo   
Mě to taky nevadí, naopak to vítám a sám jsem tu kdysi cpal novinky z DCS, než jsem pochopil, že to tady zajímá asi jenom 3 lidi
Mě jenom z toho tónu těch diskuzí připadá, že jsme tady všichni blbí, nečteme, nezajímáme se, nesledujeme a jakákoli kritika je automaticky špatně. Jura není blbý, ale zdá se mi že má kolem sebe trochu bublinu a možná by to chtělo i trochu kritického myšlení, ne jenom hltat kidy vývojářů kteří samozřejmě vždycky řeknou, že to jejich je nejlepší a líp to ani nejde. No a ještě když to řekne pilot, tak to musí být pravda! Viz. nesmrtelný mýtus: "na letovém modelu nezáleží". A když je tu pak někdo přednasraný, že si Jura vůbec něco dovolil napsat, z diskuze se stane nepřekročitelná překážka versus nezastavitelná síla.
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 13:52
xWing   
Zabudol si na nove DLC Arma 3 Jets
 

FSW - první update je venku   25. 5. 2017 / 23:43
Raymy
Pánové prosím Vás nešlo by to bez těch urážek? Pokud Vám Jirka tak moc vadí, tak ho ignorujte, ale nevidím jediný důvod proč někoho urážet, navážet se do něj. Píše k tématu o kterých tyto stránky jsou, žádná pravidla pokud vím neporušuje, tak v čem je problém? Pokud vám vadí jeho styl psaní, to co píše, tak to prostě ignorujte a nesnižujte se k nadávkám a podobným výpadům. Myslím že je to naprosto zbytečné...
 

FSW - první update je venku   26. 5. 2017 / 00:36
kralikjan
Naprostý souhlas.. btw je to snad skoro v každém vláknu, které se týká něčeho zásadnějšího..
Forum je pro všechny a každý si z toho může vybrat, co ho zajímá a co ne..
Tyto, už opakovaně přiblblé poznámky pořád dokola od stejných autorů spíš ukazují na ně samotné.. Věcné příspěvky jsou rozhodně zajímavější než nějaké trapné výpady pořád dokola..
 

Gonzo
VWAC
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ