FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 18. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FSX verze a kompatibilita scenérií s P3D. Jeden příspěvek | Celý strom
FSX verze a kompatibilita scenérií s P3D.   21. 6. 2017 / 22:52
JirkaK
1: Může být: ano, částečně, špatně

2: existuje boxed verze, někdo rád jednu, někdo druhou. SE je nejaktuálnější FSX který člověk nemusí přiohýbat aby fungoval

3: obecně poběží, ale záleží


Tak a teď k bodům:

1:
scenérka může fungovat plně, nebo co je docela běžné - chybí některé objekty které byly tuším dělané pro FS9. Dle verze P3D pak může být problém s teselací. U toho přidání objektů tak bude záviset jak byly ty objekty vytvořené, myslím že Milan Šmíd ti o tom řekne více.

2: z pohledu scenérky bude boxed i SE verze totožná, alespoň za předpokladu že máš u boxed nainstalovaný SP2. Nicméně rozdíl může být i mezi dvěmi boxed verzemi. Hodně lidí používá FSX v DX10 preview a pokud nepoužívají DX10 fixer nebo alespoň free shadery stejného autora, tak není nic neobvyklého že u starších objektů či letadel - typicky pro FS9 - nebudou textury vůbec zobrazené.

3: ve FSX by měla fungovat vesměs bez výhrad, až na ten DX10 preview. V P3D je to už o něčem jiném, navíc s poslední P3D v4 se ozval třeba šéf PMDG s tím že by si lidi nemělo do P3D dávat scenérky které nebyly kompilovány pomocí P3Dv4 SDK (vesměs jako reakce na hojné support tickety kolem výkon PMDG letadel ve v4 při použití dynamic lighting), někteří lidi ho berou vážně.
 
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ