FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 24. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
LKMH Scenery Jeden příspěvek | Celý strom
LKMH Scenery   12. 9. 2017 / 15:42
Brácha
Jedna scenerka LKMH už tady ke stažení je ale třeba ta tvoje je aktualnější jak ta stará...
http://www.flightsim.cz/fsitem.php?act=exe&id=696&menu=

Zveřejňování souborů

V případě, že máte zájem o zveřejnění nějakého doplňku pro FS na tomto serveru, je postup následující. V prvé řadě archiv ke zveřejnění musí splňovat následující kritéria:

Být vpořádku co se týče autorských práv - například pokud děláte rapaint, nebo váš archiv obsahuje i části jiného archivu, je potřeba respektovat autory původních souborů.
Musí obsahovat readme, buď v angličtině nebo češtině, nejlépe v obou, ve kterém bude popsáno co archiv obsahuje, jak se daná věc instaluje a kdo je autorem.
Pokud možno by měl autor mít otestováno, že doplněk jde do FS ze zveřejňovaného archivu opravdu nainstalovat a to i u někoho jiného, než je on sám.
Být zabalený zipem. Není možné zveřejňovat například rar archivy, nebo exe installery.

Archiv, který budete chtít zveřejnit, se nějakým způsobem musí dostat k nám. Nejlepším řešením je, když ho umístíte někam na internet, a my si ho stáhneme. Pokud takovouto možnost nemáte, je možné v případě, že je soubor menší, cca. do 2 MB, ho poslat mailem. V případě, že je větší, je možno ho nahrát na FTP, k němuž vám sdělíme údaje až v případě potřeby. Kromě samotného archivu je potřeba ještě dodat následující:

Náhledový obrázek na web ve formátu GIF, který bude mít na šířku 150 pixelů a na výšku cca. 110 pixelů.
Krátký popisek v češtině a angličtině, který se bude u položky ke stažení zobrazovat na webu - měl by obsahovat výstižný popis toho, co vlastně archiv obsahuje.

Vyhrazujeme si právo na odmítnutí zveřejnění archivu bez udání důvodu a na úpravu vámi dodaných popisků, případně náhledového obrázku. V žádném případě nebudeme zasahovat do vámi zaslaných archivů a to ani v případě, že nás o to budete žádat. Doba od zaslání archivu se všemi náležitostmi do jeho uvedení na stránky většinou nepřesáhne jeden týden.

Ohledně zveřejňování souborů je možno kontaktovat: Jiřího Masníka
 
FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ