FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 19. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
flight factor a320 release Jeden příspěvek | Celý strom
flight factor a320 release   17. 2. 2018 / 04:07
Willhelm   
No i přes nedotaženosti je B767 od FF mým druhým nejoblíbenějším placeným érem a musím uznat, že některé fíčury má FF vychytány solidně. (I když nechápu, že s nima nevylepšili jejich B777 kterou bohužel musím považovat za velký "IVAO Long Haul tour" nákupní omyl a vyhozené prachy).
S 90USD za Plejstejšna to trochu přehnali - a k tomu dalších 80 USD za liveries? Ne děkuji.

Za XP11 jsem dal 60 USD, za nejlepšího placeného airlinera Tu-154M 45 USD. Tučko má aktuálně jedinou vadu - nefunguje update KLNkové databáze, kvůli nějakému paměťovému limitu SAS. Dá se to sice řešit utilitou na dělení AIRAC databáze dle regionů, ale to mě fakt každý měsíc nebaví a vzhledem k tomu, že s Tuplákem lítám IFR tour, stejně potřebuji co dva týdny jiný region. Nicméně Felis je sám a za rok stihl asi 4 velké updaty.

FF jsem za jejich nedodělanou B767 dal 65 USD a to už jsem se dost kroutil. Ale ze všech Bulíků mám 767 nejraději, což převážilo. Bohužel nefunguje rychlý start, autopilot někdy drží výšku o 300ft vyšší než je nastavená a při pokusu o opravu pak obvykle stoupá a stoupá, dokud to nespadne. Dvakrát se mi na hladině zasekl rychloměr, takže se pak nedalo přistát. Default hnusné pozemní vozidla jsem fakt musel nahradit placeným Ground Handling pluginem, nemluvě o blbě umístěném autobuse - na druhé straně než jsou schody... CDU neumí počítat pořádně spotřebu, i když je palivo naplánováno řádně, tak půlku letu furt háže hlášku "insufficient fuel" a blokuje VNAV mód. Cost index je tam pro ozdobu, protože je úplně jedno zda mu dáte 1 nebo 9999. Support fórum je plné stížností, ale FF s nimi nic nedělá. Lítám ho rok a za tu dobu tam nespravili ani ň. Za 65 USD addon bych čekal, že si zákazníky budou trochu hýčkat.

Osobně mám 1. Averzi vůči všemu z EADS (i když asi A320 nějaké kouzlo mít musí, když je na síti po B737 nejlítanější arliner) a 2. dokud mi FF pořádně nespraví B767 a B777 tak ode mě už neuvidí ani cent, ani kdyby třeba udělali pro XP11 toho nejlepšího Concorda, který mi v XP asi jako jediný z "ikonických" letadel chybí. Takže zrovinka "That's not a problem, this is a project ideology." z nevymáchané huby FF mi ve spojistosti s problémy jejich předchozích projektů 777 a 767 žene akorát tak nahoru tlak, místo ochoty znovu otevřít peněženku.
 
Gonzo
VWAC
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ