FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 20. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
flight factor a320 release Jeden příspěvek | Celý strom
flight factor a320 release   18. 2. 2018 / 13:45
Willhelm   
Cévka mi rupla už loňi na podzim, takže tuhle fázi už mám za sebou. Rozhodně to nebylo kvůli některému z mých koníčků. Tak zapálený zase nejsem. "Insufficient fuel" by VNAV blokovat neměl a ano to není zrovna jedna z těch neřešitelných chyb u FF B767. Já si to do deníčku nepíšu, ale odhadem blokace VNAV módu je tak u dvou letů z deseti. Ve zbylých osmi případech i přes chybovou hlášku VNAV šel. Na supportu psal někdo z vývojářů, že o tom problému vědí a můžou za to některé fixní výšky u navigačních bodů.

Na A320 jsem zkoukl nějaké to video na TyTrubko a holport s FF&STS asi bude, protože jsem tam zahlídl tu hnusnou MAZáckou cisternu co ji mají i u 777 a 767. Ale já fakt už ztrácím přehled kde, kdo , s kým a proč. Stačilo mi než jsem došel na to, že Thranda, Alabeo a Carenado jsou taky v nějakém holportu.

Předpokládám, že za beta verzi jsi neplatil a máš solidní přehled o slabinkách. Možná bys to mohl nějak sesumarizovat pro ty bez averze s PS a váhající zda za to těch cca 2200 peněz dají. Věřím, že od beta verze pamatuješ spoustu chyb a máš přehled co už opraveno bylo a co je ještě ve vývojářském portubí a slibech.
 
Gonzo
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ