FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Xenviro 1.08 venku Jeden příspěvek | Celý strom
Xenviro 1.08 venku   15. 4. 2018 / 13:51
Willhelm   
No já před cca rokem a půl jako blbý nováček chtěl vylepšovat XP, protože mi nějak chyběla ta dvoudenní instalační rutina všeho možného co jsem znal z FS2004. (Global mesh, Cesty a osvětlení ulic, textury polí kuk a lesů, Mraky a počasí, letadla, scenerky, efekty atd). FS2004 na default a s vylepšeníma bylo nebe a dudy. X-enviro byl jak se koukám do své historie na x-store.org můj čtvrtý nákup a zpětně musím sebekriticky dodat, že ne zrovna dobrý. Společně jsem ještě pořizoval CRJ-200, Bell-206 a World traffic.
No dnes nepoužívám z tohodle nákupu lautr nic. X-enviro zklamalo - před rokem XP11 spíše zhoršovalo a navíc se mu dostatečně nelíbila propustnost mého ADSL připojení. CRJ-200 mě nechytlo, Bell-206 slabota v porovnání s jinýma mixérama (byl to kup spíše z nostalgie protože tenhle mixér byl default FS mašina), no a u World traffic 2.0 jsem brzy pochopil, že mi XP11 neoživí AI letadýlkama tak jak jsem si představoval (Něco jako World of AI z FS2004), nebo jak to ukazují na prezentačních videích. Takže XP11 problém s "černými mraky" řeším pomocí "Ultimate Modu":
https://forums.x-plane.org/index.php?/files/file/38913-xp11-theultimate-mod/
Je to free a subjektivně se mi s tím XP líbí více než s X-Envirem. Počasí se mi aktualizuje dle reálného "jen" každou hodinu místo 3 minut, ale nic si aspoň nestěžuje na propustnost ADSL linky.
Na osobním listu "Co mi v XP chybí" už tak zůstává jen pořádné contrails místo těch černých krátkých šmouh, pořádná mapa co by se dala použít i k plánování letů místo toho default 10x10km výřezu (používám teď little nav map, ale to mi příjde až moc robustní a mám pocit, že se tohle nemá úplně rádo s x-ivapem a pokub běží oboje, XP má tendenci se mi "kousnout" a pak padnout) a FSPassengers - tady už jsem ukecával Daniela, ale zatím se mu "nechce" učit XP a celé to přeprogramovávat. No IVAO zatím částečně řeší jak AI traffic, tak "sledování" kariéry a letových hodin.
 
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ