FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Xplane 11, online Vatsim Jeden příspěvek | Celý strom
Xplane 11, online Vatsim   8. 5. 2018 / 14:59
Hanys
ahoj,
leta tu nekdo xplane 11 online pres vatsim ? Pouzivam xsquaqkbox a atc me neslysi
Pripojeni a veskere nastaveni mam v poradku.
ATC i ostatni komunikaci slysim, dokonce i v testu mikrofonu primo v xsquaqkboxu sam sebe slysim, takze chyba nejspis nebude u me
Nema s tim nekdo zkusenosti ? Existuje nejaky jiny klient pro xplane 11 ?
Dekuji
 

Xplane 11, online Vatsim   8. 5. 2018 / 15:24
Willhelm   
Lítám cca 3/4 roku s X-Ivap 4.0 na konkurenční síti. Taky to má své mouchy, nejčastěji na TWR frekvencích. Letíš pod CTR nebo APP ten tě usadí na ILS, předá tě na TWR, ty slyšíš - přijímáš texty, ale od tebe nejde ani zvuk ani text. Stalo se mi to poprvé na eventu z UDDD do LKPD a od té doby mám podobnou zkušenost už několikrát. Bohužel VATSIM a IVAO si už dnes bastlí každý svůj SW, konkurence v podobě dvou dostupných klientů pro jednu platformu není.
 

Xplane 11, online Vatsim   8. 5. 2018 / 20:04
Hanys
diky za odpoved. Nainstaloval jsem i xvap a problem je stejny zkusim jeste sehnat jiny headset, treba to bude tim, ze pouzivam headset na ps4.
A musim podotknout, ze xivap ma mnohem lepsi kvalitu zvuku kominikace nez xsquawkbox tam to asi hodne dela ten teamspeak
 

Xplane 11, online Vatsim   9. 5. 2018 / 12:12
Jetson
Musíš jít do nastavení pro záznam zvuku a vybrat správný vstup. Jestli vše kromě toho jede, tak bych si vsadil na tohle. Jestli tam máš například ještě nějakou kamerku, nebo něco dalšího s "možností" být vstupem, tak hledej. Pokud jsi zkoušel XiVap, tak se Ti zapíná TeamSpeak a můžeš hledat v něm a zároveň ověřovat v looping modu.
 

Xplane 11, online Vatsim   9. 5. 2018 / 12:19
Jetson
Nevím jak je udělaný Vatsim, ale jestli Ti jede v echu, tak si neumím představit, že by nejel i online. Na XiVapu se mi v poslední době stalo, že byl problém s komunikací, ale vždy to bylo o řídícím, který už měl online víc než minutu a tak se nalogoval na věž a nebyl schopný si ani nastavit správnou frekvenci. Naštěstí to se dá docela dohledat v TeamSpeaku a pokud je okolo další řídící poštvat ho na takového dovedu, který ani nepostřehne PMku ani vzkaz přes UNICOM.
 

Xplane 11, online Vatsim   8. 5. 2018 / 15:55
PB   
Ahoj,
jiný klient neexistuje. Ostatním to funguje Zkus se poptat na "našem" fóru vacc-cz.org/forum - je tam větší šance že narazíš na někoho, kdo tuto konfiguraci provozuje. Já lítám na vatsim počítači XPL10, takže neporadím...

PB
 

Xplane 11, online Vatsim, Ivao   18. 5. 2018 / 16:26
Hanys
Poridil jsem novy headset a ivao se mi podarilo zprovoznit a atc me uz slysi..
U vatsimu zatim zadna zmena
Takze zatim letam na ivau a chtel jsem se zeptat, jestli se freqence daji menit i na radiu primo v letadle, nebo jen pres ten ivap panel?
 

Xplane 11, online Vatsim, Ivao   18. 5. 2018 / 16:36
Willhelm   
Funguje oboje. Problém mi letos nastal asi 2x kdy mi rádia na Tu-154 neuměla naladit nějakou frekvenci. Ale pomocí X-Ivapu to bylo OK.
 

VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ