FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 19. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
XP11 plánování letů Jeden příspěvek | Celý strom
XP11 plánování letů   15. 5. 2018 / 08:25
Willhelm   
Ještě jsem zapomněl na jeden program - ten se kterým jsem v únoru 2017 začínal a původně mi měl sloužit jen jako "lepší mapa" - EFASS. Původní byl fajn, ale pak přestal fungovat. NG verzi zkouším teď ráno. Takhle má vypadat demo - funkce odemknuté a trial na 30 dní - žádné vypínání po 5 minutách. Podle mě bezkonkurenční uživatelské rozhraní. Vše je přehledné intuitivní. Trochu jankovitý plánovač, který jsem třeba nedonutil uznat trasu kterou simbrief vezma jako validní. Na druhou stranu automaticky plánuje IFR trasy které jsou v pořádku, i když ne vždy nejkratší možné.
Hrozně se mi líbí, že to do sebe integruje IVAO WebEye a jsou tam vidět piloti i řídící online + zobrazuje i počasí - velkou oblačnost nebo bouřky.
Mini ikonky a ovládací panely maximalizují použití mapy a jsem s tím spokojen i na mém 4:3 bočním monitoru.
Pro VFR plánování super - přehledné plánování, přidávání bodů do trasy z mapy přes pravé tlačítko, fantasticky jednoduché a rychlé odměřování vdáleností.

Byl jsem z toho tak nadšený, že jsem po třech hodinách používání šel koupit licenci. Ta ale nedorazila a pak jsem na youtube našel varování nějakého němce z podzimu 2017, že tohle je one man projekt a jeho autor se zabil při autonehodě. Tak nevím zda to někdo převzal. Hrůza internetu je, že vaše dílo může žít a fungovat i když vy už nefungujete. Platba byla přes paypal, tak si asi prvně v životě vyzkouším jestli vracení peněz funguje.
 
VWAC
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ