FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR Jeden příspěvek | Celý strom
ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   21. 5. 2018 / 12:41
Commodor
Zdravím všechny na foru. Na popud příspěvku happypetra jsem zakoupil na ORBX directu FTX Global BASE Pack, FTX Global VECTOR a FTX Global openLC Europe. Mám sim FSX SE. Zatím se mně podařilo za tři dny nainstalovat Global a LC Europe, ale instalace Vectoru končí hláškou, že nebyl nainstalován. Zkoušeno xkrát přes ORBX launcher i manuálně ze zipu, výsledek stejný. Budu vděčný, za jakoukoliv radu. Děkuji.
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   21. 5. 2018 / 16:33
oldboy
Ahoj. Nepises jakej mas operacni system (win7, win 8, win 10) na WinXP to urcite nepujde naistalovat, zda mas dostatek mista na disku atd. Tak, ze dej vedet aspon zakladni informace.

S pozdravem Karel
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   21. 5. 2018 / 16:36
oldboy
Jen na doplneni:
To download and install this product you will need FTX Central v3. Microsoft .NET Framework 4.5 or above is required by FTX Central v3. Windows XP is not supported. FTX Central v3 is only compatible with Microsoft Windows.

The full download for this product is 8.23 GB.
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   21. 5. 2018 / 16:48
Commodor
Doplňuji: Win10 /64 Home,RAM 8Gb, místa na disku mám volných 450Gb, Microsoft .NET Framework 4.5 je nainstalovaný a FTX Central 3 mám přímo ze stránek ORBX.
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   21. 5. 2018 / 17:25
oldboy
Moc divne. Nechapu proc se ten Vector nechce nainstalovat. Ja to instaluji tak, ze nejdrive nainstaluji Global, potom restart PC, instalace Vectoru, restart PC a instalace openLC EU a zase restart PC. Vse se nainstaluje jak ma. U me je to vse na disku C://Lockheed Martin/Prepar3D v3/ORBX. Nemusi to vsak byt v korenovem adresari, ale i na jinem disku resp. particii. Vyhodi Ti nejake chybove hlaseni? Anebo jen skonci a oznami, ze Vector nebyl nainstalovan. Obcas je dobre vse co se instalace tyka spoustet pod administratorskym uctem, a pocas instalace vypnout antivir.
Ve skutecnosti mam vsechny instalacky ulozene na disku E:// a pri spousteni instalace pres FTXCentral 3 mu ukazi kde je prislusny zdroj ulozeny, v tomto pripade Vector, az potom dam spustit instaaci.
Nic vice me momentalne nenapada, jeste se podivam na stranku https://orbxsystems.com/forum/ zda tam nebude nejaky podobny problem s instalaci Vectoru.

S pozdravem Karel
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   21. 5. 2018 / 17:51
Commodor
Dá se říci,že ten postup máme stejný. Nejprve mně to hlásilo, že nemůže instalace najít soubor scenery.cfg v adresáři FSX-SE, tak jsem ho vytvořil, potom už instalace šla až na ten Vector. Adresář FSX-SE simulator neznal, pouze klasický FSX v sekci Program Data/Microsoft.Obsah adresáře FSX-CE jsem zkopíroval do adresáře FSX. Divné je, že scenery cfg Vector obsahuje a v Centralu 3 se mně tyto včechny addony ukazují jako nainstalované a aktivované. Zkusím to všechno odinstalovat, vyčistit registry atd.a zkusím to ještě jednou.
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   21. 5. 2018 / 21:00
oldboy
Skus snad se to povede a mozna se jeste nekdo dalsi pripoji do diskuze. Vice hlav vice rozumu. Jeste snad skus ten forum na orbx.

S pozdravem Karel
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   21. 5. 2018 / 21:18
Commodor
Tak jsem udělal kompletní přeinstalaci FSXSE, odinstaloval ORBX, vyčistil registry, odstranil veškeré soubory z HDD mající souvislost s FSXSE, ORBX, FTX. Nainstaloval znovu FSXSE, ORBX Library, FTX Global a instalace FTX Vector skončila opět tak, jako asi 6x před tím.Už nevím opravdu jak dál. Díky Karle za snahu. Josef.
23730 B / 750 x 422 / snímek1.jpg
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   22. 5. 2018 / 09:50
Commodor
Ta hláška je: Na vašem systému nebyl nalezen žádný instalovaný simulátor, konfigurátor se nyní ukončí. Tak nevím podle čeho to ORBX bere, simulátor nainstalovaný je, ve scenery.cfg Global Vector také je a na obrazovce FTX Central mám všechny addony nainstalované a aktivované. Budu všem vděčný až do skonání věků, za jakoukoliv radu a pomoc.
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   22. 5. 2018 / 11:17
oldboy
Ahoj ja sice mam nainstalovany Prepar3D v3, ale mam take ucet na Steame tak, ze si skusim nainstalovat FS X:SE a k tomu vsechny zakadni ORBX scenery pro Europu (Base, Vector a openLC EU).
Uvidime zda to i me vyhodi ten problem.

S pozdravem Karel
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   22. 5. 2018 / 12:21
Commodor
Také Tě zdravím. Když budeš mít chuť a čas, tak to prosím zkus, uvidíme jak to dopadne. Předem děkuji.
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   22. 5. 2018 / 16:37
JirkaK
ORBX Central bere cestu simulátoru z registru a že má cestě fsx.exe

To že to nabídlo FSX-SE a ne FSX znamená že někde budou rozhašené registry dvojím záznamem o FSX a FSX-SE.


Pouštíš ten FTX central jako admin. Pokud ne, vyzkoušel bych
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   22. 5. 2018 / 17:04
Stew
Na opravu registru (umístění FS) dobře sloužil FSX/FS9_Registry_Repair_Tool odsud:
https://www.flight1.com/view.asp?page=library
Může to vyzkoušet.
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   22. 5. 2018 / 18:31
Commodor
Ano, vždy spouštím Central jako správce, teď jsem přeinstaloval celá Win 10, nainstaluji znovu FSXSE a snad za hodinu budu vědět co a jak. Stáhl jsem pro jistotu tu utilitku na opravu registrů a uvidím. Určitě napíši, jak to dopadlo.
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   22. 5. 2018 / 22:23
oldboy
Ahoj Jozej, tak jsem to vyzkousel a nainstaloval FSX:SE a potom postupne Global Base, Global Vector a openLC EU. Po kazde instalaci restart PC. Vse funguje jak ma. Ted uz opravdu nechapu kde to u Tebe muze met problem. Pouzivas posledni FTXCentral ve verzi3.3.034? No snad kluci si jeste na neco vzpomenou.

S pozdravem Karel
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   22. 5. 2018 / 22:39
Commodor
Ahoj Karle, teď jsem skončil velké dílo. Přeinstaloval jsem Win10 a na tuto čistou instalaci jsem šoupnul FSX SE a pokračoval s ORBX. Vše proběhlo bez problémů a už to frčí. Problém byl asi v registrech jak psal JirkaK, hádala se tam předešlá instalace FSX a to bylo asi ono. V každém případě Ti velmi děkuji za čas a ochotu a také všem ostatním, co se mi zkoušeli poradit. Josef.
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   23. 5. 2018 / 08:53
oldboy
Ahoj urcite nemas za co dekovat i pro nas je to cenna zkusenost. Hlavne, ze uz to funguje.

S pozdravem Karel
 

ORBX nejde instalace FTX Global VECTOR   23. 5. 2018 / 10:59
JirkaK
Jj, určitě to byly registry, reinstalací si vytvořil i nový registr. Jen kvůli takové ptákovině přeinstalovávat Win... Já už to nedělám ani s novým HW, naklonuju disk a nechám si ten systém "sednout" k nové desce, cpu atd..
 

VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ