FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Počasí na x-plane Jeden příspěvek | Celý strom
Počasí na x-plane   10. 8. 2018 / 12:14
OndraT
Hledej věci jako "better clouds", "soft clouds" nebo "cloud art", zadarmo se to dá trošku vylepšit. A taky v poslední verzi 11.25 se ty defaultní mraky trošku zlepšily.

Pokud jde o samotný data počasí, tam doporučuju podívat se na NOAA plugin. Respektive on to není tak úplně plugin, je to skript v Pythonu, tzn. je k tomu potřeba Python plugin pro XP a samozřejmě taky hlavně mít nainstalovanej Python (což pro spoustu lidí v záplavě různých verzí Pythonu a hlavně různých verzí MS Visual C++ knihoven může být asi docela problém, aspoň co jsem tak vypozoroval na .org fóru, ale tak je pravda, že tam je hodně lidí co maj i problém otevřít a editovat textový soubor, nejvíc jich je mezi lidma, co maj Apple )). Ale bacha, ten NOAA skript je opět jen injektor dat do XP, zobrazování apod. dělá zase jen nativní engine v XP.

Pak jsou placené addony, každý z nich má pro i proti, to je bohužel tak obsáhlé téma, že doporučuju samostudium.

Jedná se konkrétně o:

SkyMaxxPro
xEnviro
Ultra Weather XP (alias UWXP)

Pro XP je i FSGRW, to je ale pouze injektor počasí s využitím nativního vykreslování počasí v XP. Ale prý je FSGRW dobrý a prakticky je to asi jediná možnost, jak zatím do XP dostat reálný, resp. hlavně odpovídající počasí nad 10.000ft (osobní zkušenost nemám, jen papouškuju nadšený uživatele z fór i z YT videí).

No a na AS si budeme muset počkat. HiFi momentálně rozjížďějí uzavřenou betu (do který jsem se nedostal, ale mám to prý zkusit znova v 2.kole za týden), podle posledních informací by mohly být první screenshoty během 4-8 týdnů.
 
Gonzo
VWAC
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ