FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 19. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
aeroSystem737 avionics software Jeden příspěvek | Celý strom
aeroSystem737 avionics software   17. 8. 2018 / 23:43
FSPilot   
No, ale upřímně, pokud bych nehledal sim, kde se budu neustále přesouvat a trénovat konkrétní procedury, ale spíš lítat tak nějak normálně, asi bych to zkusil bez všech těch extra drahých sw. PMDG má sám od sebe možnost nastavit snad úplně všechno na čudle/klávesy. K tomu FSUIPC a rozchodíš to. Pokud si vzpomínám dobře, většina těch servobudíků se připojí na něco konkrétního přes FSUIPC (kdyžtak mně opravte). A pak více obrazovek... víc PC a roztahat okna kde je potřeba, spojit přes wideview a mohlo by to stačit.

To by IMHO mohla být výrazně levnější varianta s tím, že se ten soft na to dá nainstalovat třeba později. Pokud nepotřebuješ přímo nějaké instruktorské stanoviště, nemuselo by být potřeba mít ten software jako Sim-A, PM nebo ProSim.

Ale přiznám se, že si už nevzpomenu, jak se řešily světýlka (annunciators). To by nějaký modul se svým softem měl umět (u FDS simu je na to taková utilitka, které se řeklo, co má sledovat a při jakém parametru má zapnout ten či onen okruh na který jsi měl pichnuté diody).
 
Gonzo
VWAC
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ