FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Program Autoit3 - spuštění skriptu pro inicializaci x ks Arduin Jeden příspěvek | Celý strom
Program Autoit3 - spuštění skriptu pro inicializaci x ks Arduin   19. 8. 2018 / 07:41
kuknamys   
No já to trošku upřesním. Tedy pokud budu schopen.

Ovládací program na naše simulátory je v C++. A pokud nespustím pro každé připojené Arduino jeho sériový monitor na příslušných "COM" portech s patřičným nastavením přenosové rychlosti tak ovládací program havaruje.

Domnívám se že je v C++ nutné správně inicializovat Arduino - přenosová rychlost, počet bitů, stop bity, parita nebo tak nějak. Vyzkoušel jsem svého času už tucty nejrůznějších inicializací co jsem okopíroval z dalších zdrojáků po webu metodou pokus omyl. No a nic se z toho nechytlo, neb tomu vůbec nerozumím

Jo a ještě co si vzpomínám a to už prosím nějak tak jenom matně tak mi to funguje pouze na starších verzích softwaru pro Arduina a novější verzi co jsem před pár lety zkoušel ta to už nedala.

Láďo díky za oživení tématu protože bouchat sériový monitor při našem počtu Arduin je při startu PC už vážně otrava. Správná metoda by podle měla být dopsat ten jeden správný řádek do našeho programu.

Ale to jen tak na okraj a po ránu, protože teď jdu stavět střechu pro malý hangár na simulátory a nebude už na nic čas. Láďo na podzim kdyžtak dám další sérii pokusů o inicializaci Arduin v C++ to by měla být asi ta správná cesta. Teda alespoň se domnívám . . . .

Každopádně díky. Teď se jdu nakrmit a pak jdu na střechu. Aby miláčci měly kde bydlet
 
VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ