FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Scenérie česka Jeden příspěvek | Celý strom
Scenérie česka   6. 1. 2019 / 20:22
Jirasek
Jardo máš pravdu. Je to jako u mě, zprvu to bylo z povrchnosti. Měl jsem podobné dotazy. Neměl jsem čas se na to podívat, nerozuměl jsem co FSX požaduje. Nyní po dlouhých testech a zkouškách tomu trochu rozumím. A ke komunikaci s dotazy? Někteří se se mnou i přestali bavit protože jsem se ptal do důsledku jako ON.
A pro dotazujícího se nebo i jiné zájemce ,,Jak instalovat“: FSX musí být na SSD, máš-li více disků, musíš je otestovat a zjistit, který disk je nejrychlejší a na ten dát krajiny, kde poletíš nízko. Já mám 4. Dopátrat se pokud máš koupené addony jak se to s nimi popere a jak to dát nad sebe v Scenery Library. Podívej se, že to není opravdu jednoduché: https://forum.vacc-cz.org/viewtopic.php?t=6059 . Požádal jsem ochotné aby mi poslali snímek knihovny (Milan, Anton, OK-GIB, Zdenda, Airacobra a pod) . Dá se z toho mnohé poznat. Disky doporučuji nedělit, druhá část je pomalejší. Stejně se to zbourá celé. Stačí si udělat 2 hlavní adresáře. SSD prázdný je strašně rychlý. Pokud se zaplní, klesá rychlost. U plotnového disku mi terén u nedobře vyrobeného terénu terén poskakoval, pokud jsem to dal na SSD, bylo to plynulé. Další je organizace dodatků. Ono je to pořadí ve Scenery knihovně jaksi obráceně. Máš-li to nahoře, přemázne to spodní dodatek. Já mám, program pro Image disku, je asi jedinečný a nebudu ho uveřejňovat. Dám CD a za pár minut je PC nový. Je třeba udělat instalaci WIN, vyladit, odstranit pitomé a zbytečné programy- stačí k tomu CCkleaner (samozřejmě s ním nelaborovat. Je nastavený dobře. Potom Instalovat FSX, nystavit a udělat ImageA. Potom laborovat a následně po neúspěchu nebo pokažení se kdykoliv vrátit načtením ImageA asi za 8-10minut a to i s aktualizacemi, které by trvaly třeba 40 min. je to znova zpět. Pokud se něco povede, uděláš další - ImageB. Tímto způsobem nemarníš čas a Tvoje obavy ze špatné instalace se ,,zmírní“.
Úprava terénu? Dát si do FSX domek svého bydliště, je potřeba úžasné píle a studia. Mnozí by to raději koupili, ale pozn. K tomu dokoupení - ČR je např. Vfrczech 2,5m pix za 850Kc, ale je to pro létavce, kteří poletí a je to pro povrchního uživatele. Pokud bude dumat, zjistí, že to je odlišné od skutečnosti. Namlátili tam neskutečné objekty a paneláky.
Lysec zatím neví kde je. Já se mu nedivím, protože jsem se zajímal jako on a proč něco tak je a jak to je a je to opravdu složité. Jedno uděláš a druhé se pomorduje.
Nejlepší rady ,,zde“jsou vždy ,,vygogluj si to“. Tak ať onen chytrolín napíše, kde to je. Ještě poznatek. Všichni co zde jsou, umí a rozumí tomu jak a co. Oni totiž ale neví, že my nevíme, proč se to má dát do FSX/ texture, nikoliv do Addon/ Texture- vždyť je to stejný název. Také třeba neví, že v tom nechceme ležet 14 hodin denně.

Lysec. Musíš do toho proniknout nebo je zapotřebí pohovor, protože se v tom plácáš jako já před časem
Také trochu vidím zde v FSX systemovou chybu a to takovou, že se stahují spousty dat a spousta souborů !! Nebylo by už na čase udělat něco jako má Android? Uživatel nedělá nic, stáhne mapu, je připojen k internetu jako my a aplikace má pouze 5MG, celkem třeba 1.03GB a jsou tam i čísla domů !! Co děláme my zde? Musíme tomu rozumět, poskládat to a na užívání nám nezbyde skoro čas. Proto jsem zanevřel na ORBX (obíračka na peníze) a na XPL ( více práce než vlastního poletování a papírový model). Nemohu si odpustit poznámku, že se dalo pár kluků dohromady , okopírovali co se dalo a řekli si- uděláme peníze.
To byl zase blábol ode mě !!! A že mám pravdu !! A jak jsem si ulevil ! (po neděli).
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ