FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Dotaz k Vfr cr 2019- Co dělá soubor CZ_AGN_Orto.bgl Jeden příspěvek | Celý strom
Dotaz k Vfr cr 2019- Co dělá soubor CZ_AGN_Orto.bgl   10. 1. 2019 / 14:10
Jirasek
Snažil jsem se, ale neobjevil jsem funkci souboru CZ_AGN_Orto.bgl, který je ve Vfr cr 2019 \AUTOGEN FSX utility\CZ_Autogen\Scenery\CZ_AGN_Orto.bgl.
Aktivoval, deaktivoval jsem ho (zkusmo) v FSX-SE v Scenery Library umístěného nad Vfr cr 2019 ale nezjistil jsem a nenašel změny v terénu.

Totéž jsem dělal s VFR CR prehrady FSX\ Scenery. Zde jsem našel pěkné místo jedné přehrady. Popotáhnul jsem tam na mapě letadlo a místo jsem si pro pozdější zkoušky i sejmul v FSX/ Word/ Map, a dopsal do poznámek polohu pro příští návštěvu této pozice- Latitude N49°37,34´, Longitude E14°11.38´, Alt+2000, Head 42, Airsped 60. Pro toho, kdo by se chtěl podívat jak ta přehrada vypadá tedy zde čísla. Aktivoval, deaktivoval jsem ono v FSX-SE v Scenery Library (Scenery area) a pěkně se betonová přehrada zobrazovala a mizela. Poznamenávám si místa a následně je možno se podívat co to dělá pokud něco pozměním při dalších pokusech.


Ale předně to byl dotaz na soubor CZ_AGN_Orto.bgl. Věděl by někdo co ,,podniká“ tento soubor a co změní? Dík za informaci.
 
Gonzo
VWAC
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ