FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 23. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
EADT vs ZIBO Jeden příspěvek | Celý strom
EADT vs ZIBO   20. 1. 2019 / 21:51
Willhelm   
Když jsem začínal s XP před dvěmi roky, tak byla dle mého názoru nejlepší dostupná 737/8 ta od EADT. Zibo začínal a začátky byly o tom, že se třeba proti XP default 738 rozanimovalo více čudlíků. EADT byla skoro na úrovni 737 od PMDG - co se týče funkčních systémů. Problém je, že ke své správné funkci potřebuje placený x737FMC, která byla psaná pro XP10 a autor ji dál nerozvíjí. To ale platí i pro celý EADS bulík - když se XP11 dostal z bety, vydali XP11 verzi a od té doby nic.

Zibo projekt naproti tomu je aktualizovaný v podstatě skoro co dva dny. Za dva roky to udělalo neskutečnou cestu, super CDU, v 3D kokpitu je dnes v podstatě skoro vše (až na výměnu pojistek) funkční - reostaty osvětlení, tlakování kabiny (to jsem si ověřil teď o víkendu kdy jsem jel popaměti bez checklistu a zapomněl jsem zapnout automat), atd. Ozvučení, integrace avitab, PA system, zamlžování oken, super simulace deště na okna... ZIBO se aktuálně blíží kvalitou a funkčností FF767/757. Ty funkce jako u FF tam v podstatě už jsou, ale zatím to není spojeno to takového toho plynulého toku - nastoupit, připravit na boarding, nakládání pasažérů a pokračování v přípravě, ukončení nakládání, zajištění dveří, tlakování, pushback, spouštění, safety instruction atd. Ale to si jde pohlídat a udělat si FF757/767 zážitek. Komunita to letadlo evidentně miluje a jestli to tak půjde dál, bude to brzy nejlepší letadlo do XP11 a to včetně placených letadel.

Ale ostatně obě letadla na která se ptáš jsou free, tak stáhni a vyzkoušej si s každým 3-4 testovací lety, třeba LKPR-LKTB/LZIB/LKMT uvidíš zda se ti některé dostane pod kůži. Jen upozorním, že aktuální Zibo CDU má více funkcí než x737FMC a za to bych už rozhodně neplatil.
 
Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ