FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
VR xplane Jeden příspěvek | Celý strom
VR xplane    17. 2. 2019 / 09:32
OndraT
"Dá" - to je odpověď prvního, co nesnese kompromisy a tak má HTC Vive a k tomu komp za 60 litrů, aby měl aspoň v 1080p 30fps na plné detaily.

"Dá" je i odpověď druhýho, co má PSVR za pět tisíc a komp za 20. Ve skutečnosti ovšem s takovým rigem lítá tak ve 20fps a pomalu bez autogenu a max tak ve 720p.

"Nedá" je moje odpověď, protože na prvního nemám a druhýho jsem zkoušel, ale na PSVR se mi momentálně práší (ale jo, na 3d porno je to dobrý, jinak je to k ničemu ).

Suma sumárum, když jsi poloslepý a nebude ti vadim absence detailů a že tvoje XP bude vypadat asi jako XP9 na notebooku co dneska stojí 5 tisíc, nebo, pokud máš přehršel peněz a chceš je vrazit do VR (bratru alespoň tak 50 tis.) - v obou případech si VR v XP užiješ

No a jinak je to téma tak na samotný subfórum (který najdeš třeba na .org). Není to jen o vizuálu, ale taky hlavně o tom, jak budeš chtít ve VR letadla ovládat. Mně třeby ty ovladače přijdou divný, ideální kombinace by mi přišla s fyz. kokpitem, kterej by samozřejmě musel být 1:1, aby odpovídal tomu, co je ve VR.
 
Gonzo
VWAC
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ