FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Zmizelo písmo ze Scenery Library Jeden příspěvek | Celý strom
Zmizelo písmo ze Scenery Library   22. 2. 2019 / 12:45
Jirasek
Nějakou manipulací, snad jsem při zastavením letu stahoval email a následně jsem odebral z knihovny objekt, nepamatuji si přesně jak k tomu došlo, zmizely mi popisy knihovny. Vypínání a zapínání objektů funguje, terén se mění, pouze není vidět knihovna. Věděl by někdo, co se pokazilo? Knihovna je prázdná i když jsem šel až do restartu PC.

26849 B / 739 x 550 / Zmizení písma z knihovny.PNG
 

Zmizelo písmo ze Scenery Library   22. 2. 2019 / 18:55
Jirasek
Ještě dodatek. Zkusil jsem pomocí Steamu opravu, oprava proběhla, nastavení SIMu zůstalo stejné, instalované letiště nezmizely, knihovna ale opět není. Jinak sim chodí v pořádku, do knihovny jdou přidávat addony a nově přidané se vypíší v Scenery Library.

Vše co tam bylo kdysi napsáno zmizelo. Není ani dole Default Scenery a Defaul Terrain. Zkrátka se vše nějak vymazalo, zůstaly pouze zatržítka, ale znova to tam přidat jde (Add Area). Po ukončení FSX se to ale zase ZTRATÍ A KNIHOVNA ZŮSTANE PRÁZDNÁ. Dalo by se to vyřešit opětovným přidáním, ale zase to zmizí. Kdo se má starat o to psaní??? Nejsem si vědom, že bych odpálil nějaký soubor vědomě.
 

Zmizelo písmo ze Scenery Library   22. 2. 2019 / 19:37
Fabo™   
1. Nastav si poradne UAC

2. Nastav si skalovani obrazu ve windowsu na 100%
 

Zmizelo písmo ze Scenery Library   22. 2. 2019 / 19:38
Fabo™   
@2: nebo v nastaveni kompatibility pro FSX
 

Zmizelo písmo ze Scenery Library   23. 2. 2019 / 08:57
Jirasek
Podobné měny jsem neprováděl, problém nebyl. Již po prvním okně spuštění FSX/ Settings/ Scenery Library tam jsou pouze funkční zatržítka, Add Area, Deleta Area, Move Up, Move Down je funkční, přidat novou věc jde, vypíše se na první pozici v knihovně. Přesunovat řádky lze- i když nevidím co se přesumulo Při vypnutém zatržítku se řádek přesune. V krajině je nově přidané funkční. Po novém spuštění FSX položka zmizí a je to zase prázdné. Zajímavé, že není kdo by to tam znova napsal a nikdo se k tomu nepřizná !!!
 

Zmizelo písmo ze Scenery Library   23. 2. 2019 / 10:52
milo   
Pamatam na problem zo zobrazenim hlavneho menu v FSX-SE - ta prva obrazovka, kde Steam zobrazuje uputavky na addony pre FSX. Pomohla instalacia najnovsieho Internet Exploreru.Tak ma napada, ci by to aj Tebe nepomohlo.
m.
 

Zmizelo písmo ze Scenery Library   23. 2. 2019 / 14:21
Jirasek
Děkuji všem za reakci, snad něco přidám já. Ze záložního FSX-SE jsem dodal fsx.CFG, fsx.CFG.txt, stále po dodání něčeho do knihovny do Add Area se to objevilo, ale po restartu FSX to bylo pryč. Dodal jsem potom i scenery.cfg, to už po vložení něčeho do Add Area držel text i po restartu FSX. No jo, ale ono tam nebylo to ostatní a ani Default Scenery a Default Terrain.

Bylo mi jasné, že i pokud tam bude fungovat Scenery Library, budu tam muset stejně všechno dát znova. Nezbývá nic jiného než Image za 15-20 min. a ty nejnovější věci nacvakat.
Ale ještě mě napadlo udělat Bod obnovy. Samozřejmě, mi bylo jasné, že bod obnovy mi obnoví WIN 10 do minulého stavu, ale nemá ,,nárok" obnovovat mnohonásobnou instalaci a pokusničení s FSX. Ale pro zbytečný pokus jsem to udělal.
Dožil jsem se velkého překvapení asi za 40 min. že to tam bylo všechno. Nastavení FSX (vymazané lety při mých pokusech tam již nebyly), ale ostatní addony a celá knihovna v pořádku. Ale opravdu celá.

Takže závada odstraněna, pokud ale není Bod obnovy tak je rychlejší přeinstalace, jinak to nejde. Nikde jsem neviděl nějaký x.old soubor.

Z tohoto vyplývá, že nastavení není pouze někde v FSX, ale i jinde, pokud to vzal Bod obnovy. Pokud by někdo na to přišel, nechť to dá do placu. Nyní se pokusím zálohovat soubory, které jsou a po přidání addonu by se měl změnit čas uložení a TCom by to měl najít podle času. Bod obnovy je, funguje, mohu to zase zbourat. Ale že bych nezvítězil?

 

VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ