FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
FSX vs X-Plane 11 Jeden příspěvek | Celý strom
FSX vs X-Plane 11   10. 3. 2019 / 16:40
JirkaK
"Když už, tak jsou to třeba letadla vytvořená ještě pro XPL10 (nebo XPL9)."

To je problém hlavně org storu. Tam by se z toho jeden zblil, nechápu proč vůbec prodávají tak otřesné letadla. Pak jde vidět v diskuzích jak na to lidi nadávají, že když už překonali jak to vypadá, tak to buhužel pak funguje a lítá podobně jak to vypadá (tady pro ty zastánce letových modelů, v XPL stejně jako jinde záleží na tom jak to udělá autor, se lecjakým placeným letadlem je problém vůbec odstartovat, nebo aby to lítalo podle čísel), chce to opravdu vybírat a držet se jen pár ověřených autorů, vykašlat se na většinu toho co je v org store, zvlášť pokud to nemá aspoň 35 USD cenovku. V zásadě je jen pár kvalitních autorů GA letadel, což mimo jiné znamená i poměrně omezený výběr.



"Tady to zachrání snad jenom Vatsim nebo IVAO"

Nebo parádní PilotsEdge kde jsou řídící placení profíci a jejich nekvalitu můžeš reklamovat jako reklamace kterékoli jiné služby. PE garantuje 15 hodin denně, 7 dní v týdnu (až na cca 5 svátečních dní v roce). Území pokrývá přes 2800 letišť... 42 towered letišť... navíc přidává uměle simulovaný provoz aby na nebi nebylo prázdno.



"Zobrazení počasí (a především oblačnosti) se oproti XPL10 dost zlepšilo" .. "Nejlepší možností je zatím asi ActiveSkyXP"

AS XP nijak nemění zobrazení počíasí v XPL. V XPL je oblačnost velký problém, ani s placenými addony to není ono. ale to je hodně individuální.

 
VWAC
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ