FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 19. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Připravované flightsim vybavení Jeden příspěvek | Celý strom
Připravované flightsim vybavení   22. 3. 2019 / 11:56
JirkaK
Ono ta firma má sídlo v Californii a má zastoupení v Německu, na FB, kde jsem to registroval bylo uvedené ze sídlí v Šen-čenu.

Jinak CLO se platí od hodnoty 150 USD, DPH od hodnoty 22 USD, do DPH se počítá i náklad na dopravu. CLO obecně na tu eketroniku není žádné nebo minimální - doslova max jednotky procent, ale DPH tomu dává zatopit. Některé spediční firmy to řeší samy a navyšují si o to platbu za dopravu. Hojně třeba Amazon, pak to člověk nemusí řešit, přijede mu to domů řádně proclené s doplaceným DPH. U pošty, pokud to stopnou celníci je to třeba řešit, buď osobně nebo řes poštu a tam právě chtějí dokladování etc. případně se to počítá z ceny obvyklé u nás.

Nicméně tohle už tu bylo postnuté odkaz na aerosoftí stránky, takže půjde objednat minimálně v německu = žádné DPH/CLO, jen náklady na dopravu. Samotná cena je stejná ale v € obsahuje už ale 19% německou DPH, takže ve finále to vyjde o něco levnějí než v dolarech + DPH. Co jsem ale pochopil prodej se plánuje snad až na třetí kvartál.

 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ