FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Statická letadla pro LKPR verze 2.2.3. Jeden příspěvek | Celý strom
Statická letadla pro LKPR verze 2.2.3.   21. 3. 2019 / 17:49
Hasman
Pokouším se marně dostat statická letadla do LKPR 2.2.3. Zkoušel jsem na př.The FAIB Aircraft a jiné,ale bez úspěchu.Někde dělám chybu,nevím kde.Jsem samouk 92 letý dědek,mám na sebe zlost,že na všech letištích která jsem stáhl mám letadel až dost,ale domovské zeje práznotou.
1.10.1917 jsem jsem na tomto forum požádal o pomoc,rady byly,ale stále to nejde.Může mi někdo "po lopatě" napsat jak na to?
Děkuji,Franta
 

Statická letadla pro LKPR verze 2.2.3.   23. 3. 2019 / 09:28
OndraT
Pokud jde vyloženě jen o statická letadla, tak jsou 2 možnosti - v Settings si zapni "draw parked aircraft", XP pak podle nějakýho vlastního rozmyšlení nahází letadla na gejty a standy.

Druhá varianta je ta, že v dané scenérce jsou už jejího autora přidaný statický modely letadel, což ale podle mě není případ LKPR, tam jsou všechny pozice volný. Tzn. zapni si v Settings "draw parked aircraft" a měl bys je tam mít.
 

Statická letadla pro LKPR verze 2.2.3.   23. 3. 2019 / 10:10
Willhelm   
No a třetí verze je použití X-life Deluxe nebo World Traffic 3 - což je asi nejdražší a nejkomplikovanější řešení, ale subjektivně to letišně oživí asi nejrealističtěji - tedy za předpokladu, že letiště samotné má dobrou přípravu na WT3, korektně nedefinované stání a taxi routes. Tyhle dva pluginy jsou taky důvod proč autoři scenerek nedělají statická letadla "natvrdo", případně zveřejní dvě verze dsf souborů - se statickými letadly a bez nich, aby si na své přišli všichni dle libosti ať už používají default XP11 AI trraffic, nebo některý z výše zmíněných addonů.

Pokud dobře pamatuji, tak LKPR 2.2.2 neměla dobře ani taxi routes ani polohy parkování, nevím jestli zrovna tenhle aspekt Tomáš ve 2.2.3 opravoval.
 

Gonzo
VWAC
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ