FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 26. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
tu154 update xplane !! bude :) Jeden příspěvek | Celý strom
tu154 update xplane !! bude :)   28. 3. 2019 / 23:11
Willhelm   
Právě jsme objevil, že nejsem sám kdo se snaží 2.0.2 svými silami vymazlovat.
Na ruské tlamoknize je docela čilý kroužek mladých tupolevistů, a s jakými detaily si tihle borci hrajou, to je až neskutečné. https://vk.com/club169283153

Jen škoda té Felisovy DRM ochrany, nevím zda se dočkáme někdy opravy maličkostí jako, že HSI kurz nedává zpětnou odezvu do KLNky nebo GNSky, takže tam stále svítí error set the course XXX i když je kurz nastaven správně. Přepínání rádií, přepínání záložního HSI (sice je ale mě třeba nefunguje, furt mi to bere data z primárního. Udivuje mě kolik lití tohle letadlo stále fascinuje (nepočítám Rusy tam je třeba hovořit o vyložené lásce) a to i v zemích kde tohle letadlo moc neviděli - Kanada, USA. Onehdá jsem si psal s šéfem IVAO WT a z něj vylezlo, že je taky fanda Felisova Tupláka.

Přitom ta obsluha je docela řehole, přiznejme si že 737NG automatizuje takových činností a výpočtů, které je třeba v tuplákovi dělat "ručně", že prostě není na škodu si připomenout, že takhle pohodlné to nebylo vždy.

Jsem zvědav jak se v květnu Colimata vypořádá se systémy další legendy - Concordu. Už teď řekli, že budou vydávat betu, která nebude mít ještě vše plně funkční, zohlední to v ceně, ale zákazníci budou ještě rok čekat než to dodělají do finálního stavu.
 
FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ