FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 19. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
True Earth pro WA Jeden příspěvek | Celý strom
True Earth pro WA   18. 4. 2019 / 07:50
Willhelm   
Já neměl sílu všechny ty "drobnosti" snímat a típat. Od toho si ORBX platili betatestera. Ne každý je tak zhnilý a tak s ORBX dostaneš Orto4XP scenerku se všemi neduhy Ortho4XP jako mraky, přechody sezón, dojebaný mesh. K tomu návdavkem knihovnu "custom objektů" konvertovaných přes FS2XP vč. zrcadlově obrácených textur (Pro FSX/P3D OK, XP ale zobrazuje špatně - je to řešitelné, ale to by v ORBX musel někdo po konverzi v FS2XP otevřít každou texturu v PS a provést vertical flip, ale to by bylo moc práce) a k tomu špatně umístěných, fasády pomocí OSM2XP s podivně namapovanýma stěnama i střechama. Ano ortho se pokusili barevně sladit, ale ne všude se to povedlo a cenou za to je podivná přesaturovanost celé krajiny.
Vemeno prostě počítá, že lidi budou lítat 6000ft+ a nenajdou se blbci s mixérem jako já nebo lidi tady v tomhle vlákně: https://forums.x-plane.org/index.php?/forums/topic/170069-a-critical-view-on-orbx-true-earth-gb/

Za jeden čtverec TE a k tomu tři malinká letišťátka jsem dal 2300 CZK, ve vyhlášené restauraci kam si často přijedou i z 35km vzdálené Ostravy, dám za oběd/večeři do 200 CZK (Polední Menu 120 CZK), lístek do kina mě vyjde na 110 CZK takže tady nad tím fakt nemá cenu přemýšlet.

Mě principielně nevadí za poctivou práci zaplatit, ale tady mi příjde, že Vemeno objevil kolik na XP existuje free nástrojů s velmi příznivými licenčními podmínkami (čti: umožňující i komerční využití) co umí nagenerovat kupu výsledků s minimální vloženou prací. Nakontaktuje autory těch nejlíp hodnocených malých free scenerek na orgu a vysvětlí jim, že budou dělat pro něj za peníze. Do větších letišť se pouštět nebudeme, to by bylo moc práce. A i ty malé odflákneme co to půjde. Vše pojmenujeme ORBX_něco, takže se to při "XP autosortování" dostane pod Global Airports, v dokumentaci se o sortování scenerek v scenery_packs.ini nezmíníme a tak se nováčci mohou posrat z XP default fasád a objektů. Minimax jak vyšitý a pečlivě vybrané screeny a videa z bezproblémových míst to už nějak prodají. Videa je hlavně třeba dělat z velmi krátkých prostřihů, aby si to potenciální zákazník neměl čas moc prohlížet a měl dojem, že toho za málo dostane strašně moc. Dáme k tomu marketingovou omáčku s ručně umisťovanými objekty, retušováním orto podkladu a máme hotovo.

No někdo třeba neví co s penězi a tyhle věci navíc nevnímá, tak pak je šťastný (ORBX)kultista.
Za mě bych byl raději kdyby se lidi jako Vemeno a Dřevák drželi svého kopyta a zůstali u FSX/P3D.
 
VWAC
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ