FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 18. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Opatrně s Global Earth Jeden příspěvek | Celý strom
Opatrně s Global Earth   20. 4. 2019 / 08:25
Willhelm   
Kde se vzalo, tu se vzalo, bez jakýchkoliv oznámení o vývoji, předchozí historie máme tady Global Earth

https://store.x-plane.org/Global-Earth_p_973.html#tab-1

Náhradu autogenových textur, lesů a autogenu obecně. Tedy něco co u příležitosti vánočního vydání freewarového Japonska ohlásil MisterX a co slibuje prodat Honza Vemeno když budou uživatelé XP hodné ovečky a budou kupovat TE GB a první letišťátka konvertované pro XP.

Nejdříve to bylo vydáno na simmarketu za bratru 70 USD, ale tam to hned stáhli, poté co na AVSimu proběhla bouřlivé diskuze, že by mohlo jít o podvod.

U Nikolase na Orgu se to objevilo včera za o něco příznivější, i když stále nemalou cenu 45 USD.
Řekl bych, že obezřetnost je na místě, protože: není k nalezení homepage, support fórum, jakákoliv recenze, ze simnarketu staženo z nabídky, prostě docela dost neobvyklá situace.

Ano je tu šance, že se zčistajasna objevila vývojářská hvězda, která jen neví jak na marketing. Ale třeba taky někdo kdo si uvědomil, že třeba letadlo nebo scenerka se prodá řádově ve stovkách kusů, ale takového xVision se prodalo k desetitisícům kusů. Takže hlad po "globálních" úpravách v XP11 evidentně je.

Každopádně i když se mi screeny líbí, na to odvahu nemám. Poté, co jsem se na základě nějaké prezentace nebo Influencera nechal několikrát zviklat k nákupu a pak litoval...

Bude zajímavé sledovat jak se to nakonec vyvrbí. Čekám jen dva výsledky - fatální úspěch, nebo totální propadák. Pokud úspěch, tak to asi MisterX a australský náčelník "Oberu Rád Bílý Xindl" budou mít trochu protáhlé obličeje.
 
Gonzo
FS Medlánky
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ