FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
X-Plane 11 - kontrola suboru Jeden příspěvek | Celý strom
X-Plane 11 - kontrola suboru   27. 4. 2019 / 22:11
OndraT
Ono je to stejně takový ...

Jednou jsem v nějakým zápalu učení se lítání s mixérama narazil na problém se závěsnými objekty (sling load), nějaká ranná verze XP11. Nahlásil jsem jako bug. Jak se ve Státech rozednilo, dorazil email rovnou od Austina a už se řešilo, zkoušelo a tak, docela fajn pocit.

Na druhou stranu jsem jednou narazil na nepříjemnost, když v installeru chceš rollbacknout z bety do aktuální stable verze. Jasně, vím - víc kopií, jedna stable na lítání, druhá beta na testování ... Něco jsem tenkrát zmršil nebo se ukliknul a měl jsem betu i ze svý stabilní verze . A při rollbacku se mě installer ptal na KAŽDEJ soubor, jestli ho má přepsat. Masakr, protože rozdíl mezi betou a stable můžou bejt přinejmenším stovky, ale taky klidn tisíce souborů a na každej reagovat "jo, chci ho přepsat". Na tohle mi Jenifer tenkrát odepsala, že to je v pořádku a že to je feature. Mno, nemyslel jsem si o ní tenkrát fakt vůbec nic hezkýho, protože mi to přišlo jako ... strašně hloupá odpověď (hodně slušně řečeno). Kor s takovou pitomostí, proboha, už asi tak 20 let by snad tohle měl řešit installer sám, tím, že mu třeba řeknu "neptej se, přepiš všechno z bety na stable" a hotovo. Tak jsem byl fakt tenkrát takovej lehce rozčuřenej . Je to imho kus od kusu a o tom, kdo se tomu věnuje.

Například opakovaně mnoha uživateli už někdy od XP 10.51 reportovaný bug blikání odrazů ve vodě při lítání nízko, na ten jsem vživotě neviděl nikde ani třeba na dev blogu jakoukoliv reakci, to už je podle mě feature . A podle diskuzí na .org za poslední 2-3 roky zpátky to fakt reportoval kde kdo.
 
Gonzo
FS Medlánky
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ