FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Concorde - xplane11 Jeden příspěvek | Celý strom
Concorde - xplane11   5. 5. 2019 / 15:26
Willhelm   
Pozorně sleduji od první chvíle co oznámili vývoj, protože v XP aktuálně prostě není čím zalítat IVAO Supersonic tour. (A kdo namítne, že jsou dostupné dva free Concordy, tak je buď nezkoušel, nebo má hodně nízké nároky na simulaci letu a měl by se přeorientovat z XP na nějakou arkádu).

Prostě jeden z nejambicioznějších vývojových projektů v oblasti letadel pro X-Plane 11.

Vydání chystají na letošní květen, ale rovnou upozorňují, že to bude zatím tak na naučení postupů a ladit budou ještě tak rok. Nevím jestli jim to vydání na výročí prvního letu stojí za ty komplikace, ale možná budeme příjemně překvapeni. Concord byl jedním z nejnáročnějších letadel z hlediska obsluhy, designově období B727, Tu-154 (2 piloti, palubní inženýr, navigátor) ale proti těmto érům měl navíc komplikovanější přečerpávání paliva v 11 nádržích během jednotlivých fází letu. Osobně nevím jak bude Colimata tento aspekt simulovat, protože palivem se měnilo těžiště a ochlazovaly se kritické části povrchu letadla zahřívané nadměrným třením vzduchu. Lítat sám Tu-154 místo 4 lidí, už dá v simulaci docela zabrat. Fajnšmekři by asi ocenili 100% ssimulaci všech systémů, já osobně bych uvítal i možnost mít činnosti na některých stanovištích zautomatizované.

Jinak počítám, že k 45-50€ bude třeba připočítat 12€ za CIVA plugin: https://store.x-plane.org/CIVA-Navigation-System_p_196.html

(Alespoň osobně doufám, že Colimata navigaci neodflákne jako AFL u B350 pomocí XP11 default FMS)

Osobně - těším se a v květnovém rozpočtu s tím tak nějak počítám.
 
Gonzo
VWAC
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ