FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
nový flight simulator Jeden příspěvek | Celý strom
nový flight simulator   8. 7. 2019 / 17:58
nettopyr
https://youtu.be/keXN6ZegJig
Čauky piloti.
Neviděl jste už někdo tohleto ?viz odkaz a co na to říkáte ?
Neumím si představit železo na kterym se to bude hejbat.
 

nový flight simulator   8. 7. 2019 / 18:06
Luděk Ch.
Ale Mlho, vždyť o tom zde již dobrý měsíc hovoříme
http://www.flightsim.cz/forum_prispevek.php?id=520005&lan=0
 

nový flight simulator   8. 7. 2019 / 18:15
nettopyr
ach jo, proč já nemůžu bej pořád a ve všem první...děda vždycky říkal, lepší pozdě, než vůbec...tak se tím řídím a jak vidno, funguje to.
 

nový flight simulator   8. 7. 2019 / 19:20
Luděk Ch.
Však já nenadávám Měl jsi smůlu, že jsi přišel pár dní po tom, kdy už se téma posunulo na předchozí stranu fóra. Bohužel kromě prvotního oznámení, že je simulátor ve vývoji, není jinak známo skoro nic. Ještě musíme nějakou dobu počkat, než se začnou objevovat další informace.
 

nový flight simulator   8. 7. 2019 / 18:08
Luděk Ch.
Hejbat se to bude na každém slušnějším novém počítači. Má to jet i na konzole, takže to zvládne i lehce nadprůměrný stroj. Ale podmínkou asi bude, že bude muset být nový a podporovat všechny nové grafické technologie.
 

nový flight simulator   8. 7. 2019 / 18:20
Willhelm   
Už se tu na to pár týdnů všichni třeseme připraveni odložit své XPL, FSX, P3D a užít si ARAIG s gamepadem.

Kašlete už na to kucí, já teď objevil úplně nový fantastický simulátor krajiny. K rozběhání mi stačí jízdní kolo a nohy. Takové detaily jsem v životě neviděl, normálně jak jsem v lese vidím jednotlivé stébla trávy, rozeznávám hmyz, včera jsem poprvé v životě viděl kolibříka. Normálně když jsem na slunci, cítím jak mě to hřeje na kůži a když zajdu/zajedu do stínu tak se hned ochladí. A ty mraky nad hlavou jsem zatím nezaznamenal, že by mi engine zobrazil stejný mrak. A což teprve vítr ve zbytcích vlasů. Tak vymakanou simulaci jsem ještě neviděl. Myslím, že k monitoru se vrátím až když bude pár dní v kuse pršet - tak někdy v Říjnu/Listopadu.
 

nový flight simulator   8. 7. 2019 / 19:03
nettopyr
onehdá jsem si přines z lesa celou klíštěcí rodinku, taťku, mamku, dvě děti, a ty blbci měli sebou i dědu s bábou a dokonce i klíštěcího psa.....tak jsem jim vlastně taky udělal dovolenou.
 

nový flight simulator   8. 7. 2019 / 19:24
Luděk Ch.
Jo jo, jsem přijel v pátek že Šumavy, takové detaily grafiky, co jsem tam viděl, to nám žádný simulátor zatím nedá
 

nový flight simulator   9. 7. 2019 / 07:43
Zdenda
Mám to ouplně stejně
 

nový flight simulator   9. 7. 2019 / 17:06
Atarian   
Tak to jsem nehral, ale slysel jsem ze je to hodne hardcore araig simulace. Kamarad v tom testoval, jak je simulovanej fyzikalni model a skoncil v nemocnici!

Navic je to takovy ten typ her pay2win... vsechno tam stoji realny penize - zrychleny cestovani, jidlo, ubytovani... to neni nic pro me. Nema to save-gamey, simulace hladu, zizne a unavy je nastavena na hodne vysokou obtiznost a game-over je tam definitivni.


P.S. "vítr ve zbytcích vlasů" - ty si tam nemuzes upravit vlastni postavu? Nebo jsi ten typ, co si vytvari takovy ty uchylne vyhlizejici postavy? 😉

 

nový flight simulator   9. 7. 2019 / 17:43
OK-EUU46   
Já zase hraju novy hardcore simulator manzelka 3D. Bohuzel simulace je tak realna, ze si milostnych hratek moc neuziju, misto toho ale zase verne simuluje luxovani a podobne utilitky.
Pro ty co nemaj doma poradny zelezo muzu doporucit starsi verze Manzelky 1.0 a Pritelkyne 1.0.

viz zde:
http://carl0s.wz.cz/carl0s/index.php?id=1&cl=92
 

nový flight simulator   10. 7. 2019 / 06:15
Willhelm   
No ono to je spíše kombinace - postavu upravit můžeš, ale stojí to šílené prachy a taky to potřebuje čas. Takže jsem se smířil s takovou to úchylnou verzí "alá Trevor z GTA V" co mi hra přidělila. Jak to má i RPG elementy taky by šlo např. zvýšit charisma nastřelením hippie hára do plešky nebo plácnout někde tetování na zvýšení charisma, jenže herní mechanismus tyhle věci poměrně rychle degraduje takže třeba CH +1 za tetování funguje jen omezený čas a pak ti to naopak dává CH -1 a odstranění zase stojí reálné prachy čas a dost bolesti. Hra je sice free obchodní model, ale bez peněz ti zůstává dost fíčur zamknutých. Tak je to jak píšeš ale spíše pay2play - slyšel jsem, že to prý ještě nikdo nedokázal vyhrát a game over je neodvratný pro všechny hráče. Problém je že se na tuhle hru nalepila spousta vyžírek, co na tom chtějí parazitovat, takže to má úplně mega pokřivený ekonomický model. A admini jsou s prominutím čím dál větší lulani.
 

nový flight simulator   10. 7. 2019 / 09:21
happypetr   
 

nový flight simulator   12. 7. 2019 / 01:43
Atarian   
Tak ohledne toho jestli je to pay2play nebo pay2win, hodne zalezi na stesti. Zejmena v jakym regionu se spawnujes a jaky atributy ti hra na zacatku vygeneruje. Jako muzes si je pak ruzne skillovat, ale to uz vetsinou stoji nejaky ty penize.
Jsou ale mista na mape, kde se da s urcitou kombinaci primarnich atributu docela dobre zaparit a nemusis na to ve hre spotrebovat ani korunu! Vetsinou jde o rasu (nevim jak se ve hre spravne jmenuje), co ma hodne vysoky pocatecni skilly Blades, Pick pockets a Pick locks.
Ale jak rikam, musis mit stesti na ten spravnej spawn. Jsou zase mista, kde si poradne nezahrajes, protoze kratce po spawnuti se objevi nejakej random event a bud te nekdo zabije nebo chytnes nejakou nelecitelnou pseudonemoc.
 

nový flight simulator   9. 7. 2019 / 17:45
FSPilot   
No recenze na to nic moc...
28694 B / 527 x 550 / zeXh3Rw.jpg
 

nový flight simulator   9. 7. 2019 / 18:24
Atarian   
Hra blba ale aspon nemusis investovat do graficky karty a monitoru (nebo vr bryli)
 

nový flight simulator   9. 7. 2019 / 19:10
FSPilot   
No jako pokud ti stačí SD, popř. HD, tak ne, ale pokud chceš 4K, tak mnozí už investovat do "VR" brýlí musí. Hlavně pokud už hraješ delší dobu...
 

nový flight simulator   9. 7. 2019 / 18:46
Pips   
Vítr ve zbytcích čeho? Nevím teď tak nějak... úplně... přesně
 

nový flight simulator   10. 7. 2019 / 16:54
JirkaK
Tak si to železo představ, současné simulátory používají současné železo na 20-30%, jsou staré, nemoderní. Drží kompatibilitu a díky tomu je nemůžeš zcela přepsat. MS píše vše od základu, moderní grafický engine bez vazby na minulost. Grafika je.. no na dnešní hry průměrná, žádná hitparáda. Když utilizuje správně aktuální HW, což dnešní hry normálně dělají, tak to utáhne mainstream mašina.

Mainstream mašina je něco jako Ryzen5, i5, 16GB RAM a grafika s výkonem GTX1080Ti (RTX2070 Super, RX5700XT, tzn grafiky 400-500 dolarů)
 

nový flight simulator   10. 7. 2019 / 17:11
Luděk Ch.
A kromě toho to MS bude chtít časem dostat na konzole bez nějak zásadně ořezané grafiky a to rozhodně nebude žádný nabušený TOP hardware
 

Gonzo
VWAC
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ