FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je středa 24. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
IVAO Vintage tour Jeden příspěvek | Celý strom
IVAO Vintage tour   7. 10. 2019 / 11:20
Willhelm   
DC-3 of Aeroworks i když nedodělaná je pořád o dost funkčnější než leckteré placené éro.
Já si do něj doinstaloval Fmod zvuky a ty prošlehy paliva jak se to při klesání stáhne na iddle - to mi úplně běhá mráz po zádech. Přistání na kozla se mi povede občas i teď, hlavně když to neskončí ulomenými vrtulemi. I virtuální pasažéři si občas zaslouží vědět, že jsme právě přistáli.

Ta DC-6 byl zoufalý čin, protože ty free L-749 a L-1049 jsou docely bych řekl nepoužitelné, podobně jako An-24 v Parshukově modu. Oficiální podpora od PMDG to je něco jako studená fúze - víme, že to jde, jen to neumíme v našich podmínkách replikovat. PMDG totiž aktivně maže kde může všechny příspěvky které radí jak zprovoznit DC-6 pod XP11. Neoficiálních rad moc není. Na orgu je pár příspěvků od nasraných lidí co jim Randazzo smazal příspěvky na avsimu a nechal je na celém avsim fóru zabanovat - tedy nejen z pmdg support fóra. Tolik k podpoře XP ze strany PMDG.

Největší problém DC-6 v XP11 je ten, že spoustu věcí tohodle éra je řízena přes plugin a ten jakž takž fungoval snad do verze 11.10 No on se teda dá rozjet i teď a na první pohled se tváří, že funguje OK, ale zdaleka to tak není. Můžu nastavovat stoupání dle parametrů z manuálu jak chci, ale přes 12.000ft se mi to nepodařilo dostat, i když by měla jít až do 25.000. I když je mašina v rámci OK parametrů, odpojuje autopilota. Pokus vyřešit to nadřazeným univerzal AP skriptem v tomto případě selhal, protože to jde pravděpodobně z toho pmdg pluginu a shodí to i ten lua script.

No prostě ta druhá část tour bez problémů odlétat nejde.
 
Gonzo
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ