FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je úterý 16. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Bell 407 Jeden příspěvek | Celý strom
Bell 407   20. 11. 2019 / 07:24
Maverick24
Tak já to zkusím na vážno .

Milviz 407 se dá podle mě považovat za to "lepší", co se do P3D dá z vrtulníků sehnat. Nicméně ten dojem z toho je pořád takový nemastný neslaný, zvlášť, pokud se potýkáš s napůl funknčím Milviz interfacem. Záleží, co s tím chceš lítat, protože na dlouhý štreky je potřeba mít namapovaný force trim, který jsem v životě nerozchodil. Od té doby, co jsem kdysi dávno u FSX přišel na to, že existuje nějaký DoDosim Bell 206 se do FSX nebo Prepar3D nikdy nikomu nepodařilo nic podobného zopakovat. Podle mého názoru je to tedy všechno jen více nebo méně dobře upravený default model. A to včetně MilVizu, který ale, opakuji, patří k tomu lepšímu. Připravují teď ale nějakou další verzi 407 s glass cockpitem, ale vydání bůhvíkdy a jak bude vypadat letový model je ve hvězdách.

ND 407 nevlastním, ale četl jsem pár recenzí, že ten letový model je pořád stejně chabý, jako vždycky. Co je na ní zajímavého je to, že to je první vrtulník s digitálním horizontem a HSI a celkově ta avionika je modernější, ale...když z toho nemáš ten feeling = lítá to blbě, tak tě to po pár hodinách stejně přestane bavit - můj názor.

DoDosim 206ce už dneska v P3D nefungují přístroje na palubce, takže zbytečné vlastnit. Z jejich fóra vím, že se připravovala nějaká nová HD verze, která měla být kompatibilní i s posledním P3D, ale co jsem pochopil, autor na tom údajně není dobře zdravotně, takže vývoj patrně stojí.

Kromě toho, vím, že to nechceš slyšet, ale jestli chceš nejlepší simulaci vrtulníků na PC je tady jediná volba a tou je DCS.

Po tom, co jsem čuchnul k dodosimu a hlavně DCS, vrtulníky v P3D mě už netankují, ale chápu, že je škoda, že si s modelem v DCS nezalítám kdekoli na světě.

Jirka
 
FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ