FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 29. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Concorde - xplane11 Jeden příspěvek | Celý strom
Concorde - xplane11   2. 12. 2019 / 12:21
Willhelm   
Tak jo, s Concordem od Colimaty jsem asi udělal chybu a i když IVAO staff stále posouvá konec SST tour, já si ji na XP11 už nezalítám.

Ondro měls pravdu, teď vyšla verze 1.1 FINAL!!! a Colimata oficiálně ukončila fázi "early access". Tak stáhnu z obchodu celý balík znova, už v readme jsem se dočetl že autoland ještě není implementován a pracuje se na něm - ale VOR funguje a konečně prý i pitch angle, takže co je za problém...
No trochu jsem tuhle vývojářskou poznámku procedil mezi zuby a dal za pravdu, že by to snad šlo - nakonec o kolik se to bude lišit od přiblížení s Tu-154M, které většinou dělám taky "na ruku", pokud není vyloženě slota že kosi chodí pěšky a vypínám AP na minimech.
Nahraju simulaci, nastavím palivo na dva tři okruhy, že potrénuji přistání, protože ty jako jediné byly v předběžném přístupu pro mě nepřekonatelný problém.
Dojedu na dráhu, mám naladěno ILS, nastaven HDG - jdu do vzduchu, AT drží 250kts, AP hlídá výšku, ale brzy zjišťuji, že HDG track nefunguje - resp. tváří se, že funguje, ale když jsem ho nechal tak mi po pěti minutách kreslil osmičky okolo bodu kde jsme jej aktivoval.
Do toho jsou odlesky na budíkách tak silné, že přes ně nejde nic odečítat.
Takže finální verze vydaná (řekl bych, že blížící se vánoce byly silnější faktor než mít éro skutečně hotové...) ale základní fuknce AP - track HDG nefunguje. Takže jo užijete si start z C&D, pokud si ručně vyklikáte SID do zeměpisných souřadnic tak i odletíte, zakcelerujete do M2.03, ale nedejbože když budete chtít vektorovat na přiblížení.
Colimata má štěstí, že po SSG B748 aféře jsem stále na indexu osob "nedostatečně entuziastických - až entropických v šťastné a těžce cenzurované diskuzi na orgu nežádoucích". Protože bych se v support fóru asi ozval v podobném stylu jako na vydání SSG B748 "v2".

Do toho mi přijde od MS anketa kde se mě ptají na výši příjmů, kolik jsem utratil za sim HW, kolik za sim SW a kolik si myslím, že by byla fér subscription za měsíční přístup k FS2020. A mě už nebaví být dojnou krávou a furt řešit nehotové a polofunkční produkty.
 
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
FS Medlánky
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ