FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Instalace FSX-Gold Edition Jeden příspěvek | Celý strom
Instalace FSX-Gold Edition   30. 11. 2019 / 16:10
Bořek Beránek
Zdravím vás kolegové.

Mám prosbu.Potřeboval bych nainstalovat FSX-Gold Edition.Mám soubor stažený a jen čeká na instalaci.Já se přiznávám (s uzarděním),že sám bych to nezvládl.Létám sice již mnoho roků na simulátorech,ale instalaci do dneška neumím.Moc prosím tedy někoho,kdo by byl ochotný mi to přes Team Viewer nainstalovat.
Děkuji. Borja.
 

Instalace FSX-Gold Edition   2. 12. 2019 / 08:39
airacobra
zkus se zeptat na VAEČR ( poradna )
 

Instalace FSX-Gold Edition   2. 12. 2019 / 12:31
Bořek Beránek
Zdarec jak sviňa.
Péťo,tam už jsem se ptal pár kluků jestli by mi nemohli nainstalovat tento program,ale nikdo zatím neprojevil zájem mi pomoci.
 

Instalace FSX-Gold Edition   2. 12. 2019 / 10:50
JirkaK
Na jaký systém se to bude instalovat. U té verze FSX je bohužel problém že se musí doinstalovávat service pack a pak ještě tweakovat, aby se to vůbec rozběhlo na moderním OS a HW.

Doporučuji za pár € koupit Steam Edition - https://store.steampowered.com/app/314160/Microsoft_Flight_Simulator_X_Steam_Edition/ v aykcích bývá často za 5€ případně pohledat nějaké Steam klíče na netu, ale ten šedý retail bych odignoroval.

Tak jak tak.. Instalace samotná je jednoduchá, spustit setup a pokračovat dle instrukcí. Pokud tohle člověk nezvládne odklikat, tak netuším jak to vůbec dokáže používat.

Pokud je to ale nějaká "torrent" kopie, kdo ví co v instalátoru bude za zvěrstvo. Pokud to není instalátor coby kopie originálních, disků ale je stažená z kdoví jakého zdroje, tak bych, důrazně doporučil smazat, nepouštět
 

Instalace FSX-Gold Edition   2. 12. 2019 / 13:37
Bořek Beránek
Ahoj!
Já mám Windows 7.Vím,že 14.ledna bude končit podpora W7,ale to snad nebude vadit,mému dalšímu létání na W7.Akorát už nebudou chodit aktualizace a co já vím co ještě.Jsem PC laik a prd počítačům rozumím.
Jinak,mám tedy stažené a nachystané 3 simy k instalaci - FSX.Gold Edition,FSX-Steam-Edition v.10.062615.o a Prepar3D v.2.Dřív jsem létal na FS 2004,potom na FSX-Deluxe a nyní létám na P3D v.1.4.Chci ale novou instalaci,jiného simu a to z důvodu který udávám tady na FSP v úplně úvodním příspěvku a s prosbou o pomoc.Jo,ten sim FSX-Steam-Edition v.10 okterém píšeš,jsem stáhnul zdarma z "Ulož to!".Má 11,1 GB,tak si myslím,že by měl být v základu kompletní. Tady máš náhled - https://uloz.to/hledej?q=FSX-Steam+Edition+v10
Já bych měl nejraději stáhlý P3D v.3,ale to mi kolega Filip tenkrát zkoušel stáhnout a zjistili jsme,že mi to můj trochu slabší PC již neutáhne,tak jak by měl,prostě obraz již pocukával a chvílemi se zastavoval.Proto chci ještě FSX nebo ten P3D v.2. P3D v.1.4.co mi kolega Filip stáhl zhruba před rokem a půl,je taky již kopie ale "fachčí" mě pořád dobře a můj PC ho zvládá dobřei i na skoro plné nastavení,ale hold chci ho vyměnit protože (jak píši v základním příspěvku) má mou vinou nyní velkou chybu.Jo,kdyby se ta chyba dala odstranit,nechal bych si tento sim nejradši i nadále.
Borja
 

Instalace FSX-Gold Edition   2. 12. 2019 / 16:05
milo   
Ahoj,
mas pravdepodobne vsetko "stiahnute" verzie, teda kradnute.
Obavam sa, s tym ti nikto nepomoze.
Najjednoduchsie to vidim s kupou legalnej STEAM verzie FSX, ked uz FSX chces.
Kupis to tu:

https://store.steampowered.com/app/314160/Microsoft_Flight_Simulator_X_Steam_Edition/

Ked budes sledovat, trafis urcite aj zlavu, aj okolo 5EUR.
Po nainstalovani klienta, karta hore "Nainstalovat Steam", v aplikacii FSX kupis a instalacia naozaj prebehne sama, na ploche ti vytvori ikonku a mas to.

Nech sa podari,
m.


 

Instalace FSX-Gold Edition   2. 12. 2019 / 16:47
Bořek Beránek
Děkuji ti za radu.Já jsem na STEAM registrovaný a o této stránce tedy vím.Ale zdá se mi to moc drahé - 25 Eu (640 kč) a tak jsem předpokládal,že mi někdo nainstaluje to co jsem našel na netu.Asi tedy budu bez simu.
Zdraví Borja.
 

Instalace FSX-Gold Edition   2. 12. 2019 / 17:16
Charles   
Vždyť máš Prepar3D ne? http://www.flightsim.cz/index.php#S9624
 

Instalace FSX-Gold Edition   2. 12. 2019 / 19:49
Bořek Beránek
Ahoj,máš pravdu,mám Prepar,jsem s ním spokojen,ale odešly mi do "neznáma"(mou vinou při neopatrné odinstalaci jednoho éra v Revo Uninstalleru)jak už jsem psal v mém úplně prvním příspěvku,všechny defaultní letadla,myslím tím letadla co stojí,popojíždí,vzlétají a přilétají,však víš jaká.Zajímavé je,že se mě neodinstalovala letištní vozidla všeho druhu a prohání se mě dál po letištích.Kdyby bylo možné ty letadla nějak vrátit do P3D.tak bych byl úplně spokojený.Jinak mě Prepar,jak už jsem psal"šlape"dobře.Mě tam ty letadla prostě chybí nejenom jako pěkná kulisa,ale hlavně kvůli tomu,že nemám při pojíždění na start,nebo naopak na stojánku dávat na co pozor a při zastavení na "lajně"těsně před vjezdem na ranvej se vlastně nemusím ani rozhlížet doleva,doprava,jestli něco nepřilétá.to mě tu chybí!!! Prostě není to ono bez těch letadel,jestli mě chápeš.Tobě by se také jistě nelíbilo mít prázdnou letištní plochu,tedy pokud neletíš zrovna na Ivao,nebo Vatsim,ne?
Zdraví tě Borja.
 

Instalace FSX-Gold Edition   2. 12. 2019 / 18:01
milo   
To nie je o neochote pomoct. Jednoducho "stiahnuty", teda kradnuty soft ti nik nepomoze spojazdnit.
To nie je o moralke, ved nikto nie je " svaty". Ide tu o to, ze je to riziko pre teba sameho, pre tvoj pocitac.
Co pises, nie.si zbehly v IT, ....a co vsetko sa s tou stiahnutou instalackou dostane do pc...
....potom budu ine problemy. Preto sa nik do toho nehrnie.
Urcite bude na Steame zlava okolo vianoc na FSX, ja som to.svojho casu kupil za 5€... a to obetuj, stoji to za
pokoj.
Snad rozumies.

m.
 

Instalace FSX-Gold Edition   2. 12. 2019 / 18:43
FilipPilot
Ano, taky jsem tehdy koupil FSX za nějakých 5 euro na steamu. Je to to nejjednodušší, co můžeš udělat. Na vše tě to navede a máš to pak všechno ok. Pořád za námi chodíš ať ti to nainstalujeme, ale je to prostě složité když máš stažené neúplné cracky, do kterých pak musíme stahovat ještě x věcí, aby se vůbec rozjela instalačka. Proto se do toho nikomu nechce, ti to nainstalovat. Jinak si můžeš chvíli počkat, až budou na steamu vánoční slevy, a tam to seženeš o hodně levněji než teď. Sám teď čekám na ty slevy, abych si mohl koupit nějaké hry
Filip K. (VAEČR)
 

Instalace FSX-Gold Edition   2. 12. 2019 / 20:00
Bořek Beránek
Ahoj Filipe.
Tobě taky rozumím,i tomu,co jsi mi napsal.Už vás nebudu nikoho tedy otravovat mými věcmi,ani se na nic ptát.Jen to prosím tě neber jako že jsem se urazil,jo? Dík,že jsi mi napsal.
Zdraví tě Borja.
 

Instalace FSX-Gold Edition   2. 12. 2019 / 19:53
Bořek Beránek
Milo.rozumím ti až moc dobře.Díky za napsání.
Borja
 

Instalace FSX-Gold Edition   3. 12. 2019 / 07:05
OndraT
Chápu, že byť je dneska na jednu stranu 6 stovek mrzká částka, že na stranu druhou je obvykle nenacházíme jen tak se válet na ulici.

Ale je dobrý se podívat, co za těch 640,-Kč dostaneš, když pořídíš FSX Steam Edition:

1) naprosto bezbolestnou instalaci nejlepší verze (co jsem pochopil) pokud jde o veškerou stabilitu a funkce FSX
2) stovky a tisíce dalších nalítaných hodin v čerstvě nainstalovaným simu
3) možnost to kdykoliv celý smazat a reinstalovat jedním kliknutím (nemám teď na mysli další ne-Steam přídavky)

Podle mě by měl každý mít nárok na to si dovolit vzít 6 stovek a použít je jako dlouhodobou investici (opravdu dlouhodobou, třeba na několik dalších let) do svýho koníčku. Navíc jsou Vánoce, neříkej, že už sis koupil dárek? .

Držím palce k pozitivnímu rozhodnutí!
 

Instalace FSX-Gold Edition   3. 12. 2019 / 11:48
Bořek Beránek
Zdravím tě Ondro.
Děkuji ti za to že jsi mi napsal a takříkajíc "nakopl"k pozitivnímu jednání.Ve všem co píšeš je dobrá vůle správně někoho (nyní konkrétně mě) nasměrovat k nejlepšímu rozhodnutí.Rád bych se ale zároveň chtěl dovědět od někoho z vás,zda by šlo napravit v mém simu P3D to,co jsem."skopal" a o čem tady pořád píši.Pak bych nepotřeboval žádný jiný sim kupovat. Mě se P3D líbí,jsem s ním spokojen,stejně,tak jak o tomto simu píše Péťa Jedlička,můj kámoš.
Borja
 

Instalace FSX-Gold Edition   3. 12. 2019 / 13:07
JirkaK
Však už jsme na to odpověděli, já tedy určitě.

Přihlásit se na stránkách Prepar3D.com svým Licence ID a Licence Password, po přihlášení bude k dispozici stránka s odkazy na kompletní instalační soubory.

Pro opravu chybějících letadel pak stačí instalovat jen část CONTENT, není třeba instalovat CLIENT ani další části.


Ale tu jsme u toho, 25€ za FSX:SE je příliš, tak pochybuji že 199 + 19% DPH za P3D někdo zaplatil. Tzn je to stejná story jako u toho FSX.
 

Instalace FSX-Gold Edition   3. 12. 2019 / 13:00
JirkaK
Mě se taky sousedovic A8 Long verze zdá drahá, ale nekradu mu ji a jezdím svým postarším korejcem.
 1x  

Instalace FSX-Gold Edition   3. 12. 2019 / 12:58
JirkaK
Problém právě je že starý FSX, non Steam verze nezná W7, nezná ani Visty. Běží dobře na Win XP, na Visty a W7 už je třeba nějakého toho tweaku, tuším nějaké DLL a někdo ještě něco tunil v fsx.ini, aby to vůbec chodilo. Steam verze FSX už tyhle "tweaky" obsahuje a člověk to nemusí řešit.


Jak se stahuje Steam Edition FSX aby se pak instaloval? Snad se rovnou instaluje tím stažením, tak jako vše na steamu. Což znamená ve steamu jen kliknout "Instalovat", vybrat případnou lokaci a pak, podle rychlosti internetové linky a počitače počkat 15 minut až několik hodin a pak spustit.

P3Dv2. To je zaplacené? Protože P3Dv1 licence není platná pro P3Dv2. Navíc bych se ji vyvaroval, protože P3Dv3 je ve všech ohledech lepší a více výkonná. Pořád je to ale jen 32bit, takže dnes nemá kupovat starší verze než v4. Odpadnou případné problémy s alokací paměti - pády.

"stáhnul zdarma z Ulož to!"

A tím spolu končíme, nelegální SW nepodporuji.
 

Instalace FSX-Gold Edition   3. 12. 2019 / 05:03
Instructor
Riešenie je jednoduché. Otvor si vo svojom PC došlé maily a tam nájdeš originálne údaje k Tvojej dodávke P3D od LM. Inštalácia P3D je tak intuitívna, že nemožno pochybiť. V žiadnom prípade by som sa nevracal k 15 rokov starému FSX. Predpokladám, že čochvíľa sa na trhu objaví FS2020 a bude po problémoch. Zatiaľ to vypadá sľubne.
 

Instalace FSX-Gold Edition   3. 12. 2019 / 07:13
airacobra
zdravím, Pavol a súhlasím s Tebou ... tiž som lietal FSX a ak sa objavil Prepar,vobec som mu nedoveroval.ale recenzie ma ,,ukecaly",lietam P3Dv3 ( GA VFR ) a som naozaj spokojný.( kedysi mi F.Borůvka stiahol L200,ktorú si ,,stvoril" a mám ju doteraz )
tiež sa nemožem dočkať FS 2020 - len dúfam,že že final.verzia bude odpovedať propag.videu a som zvedavý na cenu ...
P.S. máme založený ,,Virtualný aeroklub",ak bys mal záujem,spýtaj sa F.Borůvky
 

Instalace FSX-Gold Edition   3. 12. 2019 / 13:51
JirkaK
Tak to co je na videích není render ale in game footage. Samo není to final, něco se změnit může, ale v zásadě bych neočekával nic co by se nějak zásadněji mělo lišit. Bude se to spíše zlepšovat už jen proto že samotný AI model, který se stará o přípravu dat se časem může učita a zlepšovat. Takže i předpřipravený autogen může být kvalitnější.

Samo pro plnou vizuální podobu to bude vyžadovat nějaké rozumné internetové připojení, linka v řádu desítek MB/s, případně velké diskové úložiště, otázkou je zda offline varianta (předem stažená scenérka) nabídne stejnou kvalitu jako online. To co bude v základní instalaci bez nutnosti cokoli stahovat z netu bude hodně bídné proti tomu co vidíme ve videích.
 

Instalace FSX-Gold Edition   4. 10. 2022 / 17:40
airacobra
zdravím - tak mám FS 2020 v provozu cca půl roku a jsem naprosto spokojen ! ale je faktem,že lítám pouze GA VFR, IFRáci na 2020 dost nadávají ) savana hokna !
 

Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ