FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je pátek 19. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Thranda, pc6 release xplane 11 Jeden příspěvek | Celý strom
Thranda, pc6 release xplane 11    6. 6. 2020 / 12:30
OndraT
Ten panel prý "akorát" žere hodně VRAM, protože aby bylo možno ho konfigurovat "za letu", jsou v paměti grafiky všechny potřebné textury, i když ty přístroje zrovna nepoužíváš.

Já na Air America musel kouknout zase naopak díky zájmu o Portera, protože ten film jsem, možná, viděl jako puberťák a už si ho nevybavuju (a stejně jsem ho nakonec nedokoukal, nějak mi to nesedlo a asi jsem taky asi v danou dobu neměl náladu na extrovertního Downeyho Jr., i když v IronManovi nebo v Sherlockovi se mi líbil nebo mi tam prostě ten jeho extrovertismus seděl víc ).

Porter je moje srdcovka od dob sledování miniseriálu "Worst place to be a pilot" (doporučuju dohledat si na netu, o bush pilotech v Indonésii létajících pro SusiAir) + doporučuju na YT kanál FlyHighWithMike (týpek co lítá/lítal? taky pro SA s Porterem, bohužel už přes rok nemá žádné nové video, tak kdoví, kam ho osud zavál). Taky jsem chvilku lítal s freeware Porterem pro SusiAir VA , ale už mě to nějak přešlo, tak možná mě k tomu výtvor od Thrandy nakopne zpět.

Doufám, že se pochlubíš svým vysvědčením na konci školního roku!

Jinak díky za zmínku o Air America, protože teď koukám, že to byla nějaká licencovaná verze Portera vyráběná v USA pod značkou Fairchild, což jsem vůbec netušil. Tak možná se na AA zkusím kouknout ještě jednou .
 
VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ