FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 25. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Chlapi prosim o pomoc s DCS Jeden příspěvek | Celý strom
Chlapi prosim o pomoc s DCS   4. 7. 2020 / 11:40
Branislav
Viaceri tu mate skusenosti s DCS. Ja som ho uspesne pouzival roky. Asi pred mesiacom sa spravil automaticky upgrade a odvtedy aj po uplnom preinstalovani DCS WORLD mi stale pise Program DCS prestal pracovat. Dal som do addonov dost penazi na to aby som simulator prestal pouzivat. Nemate nejaku dobru radu? Vopred dakujem. Brano /brancoj/
 

Chlapi prosim o pomoc s DCS   4. 7. 2020 / 12:20
SimaCZ
Pokud jsi provedl čistou instalaci, pak by mělo vše fungovat. Jakou používáš verzi DCS. STABLE nebo BETA?

Vím, že spoustu problémů po aktualizaci způsoboval soubor v této sekci C:\Users\admin\Saved Games.... a to soubory FXO a METASHADERS 2. Problémy typu, že po aktualizaci DCS začal sim padat. Nebo docházelo k FPS drops/ pádu snímků a sim se hrozně sekal. Problém se řešil tak, že soubory v těchto dvou složkách se vymazaly a sim se znovu načetl. Tedy můžes zkusit toto.

Třeba u mě nyní to funguje, tak, že spustím sim načtu letadlo spustím let a DCS spadne. Po druhém načtení, již nalouduje a běží. Dělá mi to pokaždé po poslední aktualizaci. Buhužel se musíme smířit s tím, že DCS svět je byznys a my uživatelé, děláme vyvojářům betatestery, kde uživatélé sedí více na fóru a sdělují své problémy, místo užívání si simu. Alespoň z mého pohledu. Vylepšení na úkor toho, že se dalších desítek věcí pose.. a dalších půl roku to dávají do hromady.

Proto bych nevěšel hlavu protože pády DCS jsou prostě normální pro tenhle sim. A pokud nepomůže vymázaní obsahu, jak jsem psal výše. Kontaktuj jejich fórum :

https://forums.eagle.ru/forumdisplay.php?f=440

Až budeš přikládat příspěvek a dotaz o hlášení o pádu simu. Mrkni jetě do složky DCS :

C:\Users\admin\Saved Games\DCS.openbeta\Logs

a připoj, jako soubor log. Ten jim totiž řekne v čem máš problém a budou to s tebou řešit. Ten log je lepší poslat, než tam sálodlouze vysvětlovat co ti nejde.
 

Chlapi prosim o pomoc s DCS   4. 7. 2020 / 12:25
Maverick24
ahoj,

já jedu na betě a nikdy za poslední dva roky jsem neměl problém s pádem, se starou sestavou, ani s novou - evidentně jsem lucky bastard.

V každém případě bych se ještě podíval do protokolu událostí, tam se občas dá vyčíst něco podstatného, funguje to tak, aspoň pro P3D, myslím, že jsem tam našel něco i pro DCS.

Držím palce
 

FS Medlánky
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ