FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je sobota 20. 4. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
scenery cz Jeden příspěvek | Celý strom
scenery cz   16. 1. 2002 / 14:45lubos held
ahoj, jsem dosti zacatecnik a mel bych maly dotaz: je ta ceska scenerie opravdu dobra? a kdyz si ji nainstaluji, zmizi mi potom ta cela dynamika (zadne domy etc.)? budu mit potom jenom pustinu a dobrou a hlavne realistickou krajinu? bez mest? nebo jsou tam mesta nejak videt?
treba se nekdo najde, kdo mi to muze zodpovedet a mi pomoct? kazdopadne dekuju uz predem. lubos
 

Re: scenery cz   16. 1. 2002 / 21:26Tomáš 2
Když si tu scenerii nainstaluješ a dobře podle pokynů, tak se akorát zakřivý terén i se všema sceneriema, akorát letiště a (vodní plochy v FS2002)si zachovají svoji nadmořskou výšku. Akorát v FS 2002 sem oběvil že na některých místech jsou zalezlí v zemi původní domky z FS 2002 tekže jim koukají jenom střechy, ale nic nezmizí a ani jiné scenérie co si nainstaluješ. Všechny města a budovy se zachovají. Je to vydařená scenérie a doporučuji si ještě stahnout scenériji SR a Tater (mám dojem že scenérie SR a Tater je v jednom zipu). Kdyby byl ještě ňáký problém tak napiš, protože když sem byl já začátečník tak jsem nevěděl vo co de a co stim.
 

Re: Re: scenery cz   17. 1. 2002 / 17:12Mirek
K těm nadmořským výškám - mě se po instalaci této scenerie objevila v podhůří Orlických hor jakási stolová hora, která tam evidentně nepatří. Při leteckém průzkumu jsem s úžasem zjistil, že je to letiště Žamberk, akorát o dost výš, než by člověk čekal. Prostě tam asi nesedí nadmořská výška letiště z původní scenerie MS. Dělá vám to taky tak? Lze s tím něco udělat?
Pak se mě tam ještě nepodařilo vnutit upravené textury od Milana Lisnera, které jsem spokojeně používal v FS2000. Umíte to někdo?
 

Re: scenery cz   18. 1. 2002 / 10:07Tomas B.
me se take nelibilo ze mizi dynamicka krajina. Vyresil jsem to tak, ze jsem z prihraneho adresare scenery vymazal *.bgl soubory, ktere ji prekryvaji. Ale je to jenom o pocitu, co komu vyhovuje nejlepe. Delam ted nejake domecky do Prahy a take mi pripada lepsi, kdyz jsou vlozene do dynam. krajiny, nez kdyz tam trci osamocene. V FS2002 me budovy vyskove sedi i na prihrany CZ teren.
 

Re: Re: scenery cz   18. 1. 2002 / 19:29Tomáš 2
No jo ten Žamberk je příšernej a je to i ňaky divný, protože se mi poprvé povedlo udělat se Z-142AF kotrmelec při startu. Jedu jedu najednou se mi příďák propadne uvidim pod zem je vidět normálně rovnej terén s poli a už jsem na zádech. :-/
 

VWAC
MZAK
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ