FlightSim.CZ   Reklama  
CVARS - zrychlí vám tep...
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 28. 3. 2024 Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA

Reptile
Milan Junášek

Jméno Milan Junášek
Ve fóru jako Reptile
Věk ??? let
Bydliště Kralupy nad Vltavou, ČR
WWW http://flyaway.wz.cz
Stav Neaktivní
Poslední přístup 23. 4. 2014 / 19:57

Info

Virtuálně jsem začal létat začátkem devadesátých let minulého století ve FS3 a FS4 (mimochodem, stále je ještě mám na své stařičké avšak provozuschopné 486 s DOSem), pak nastala dlouhá odmlka "z rodinných důvodů" a k modernějším simulátorům jsem přičichl až s Flight Unlimited 2. Potom už následovaly FS2002 a FS2004, které mi otevřely svět létání na síti IVAO (člen od července 2005).


Oblíbená letadla: Jsem patriot, takže všechna česká nebo u nás vyráběná jako L410, L200, Zlíny, na plachtění Blaník, na blbnutí L29 - 159, na vzpomínání na zašlé časy Blériot nebo Avia BH5, z ostatních vede ATR 72.


Od roku 2008 také tvořím jednoduché doplňky do FS9 - hlavně autogen a VFR objekty, ale na kontě mám taky nějaký ten repaint či letiště (LKPC, LKSN). Vše je ke stažení na mých stránkách a na stránkách vfrautogen.wz.cz.



V únoru 2009 jsem se podílel na založení Virtuálního aeroklubu (http://www.virtualak.cz) a od té doby se snažím do jeho činnosti aktivně zapojovat především organizováním akcí a tvorbou grafiky.



Od roku 2010 působím jako učitel angličtiny na Střední škole letecké a výpočetní techniky v Odolené Vodě (www.sslvt.cz) kde vedu kroužek létání na simulátorech a mám také na starosti trenažér L-39.



Sestava: Po letech konečně dostatečná na slušný provoz FSX s ortofotem a doplňky. Joy Saitek ST290, berany a throttle quadrant Saitek Pro Flight Yoke system, homemade pedály a nově i overhead panel.

Obsah

Příspěvky ve fóru 984 Zobrazit >
Screenshoty 0
Videa 0
Položky ke stažení 0
Inzeráty 0
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
MZAK
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ