FlightSim.CZ   Reklama  
SW Virtual
> Nejste přihlášen Login
  Dnes je čtvrtek 9. 5. 2024, svátek má Ctibor Translate
ÚVOD
LETADLA
KRAJINY
AI PROVOZ
UTILITY
ČLÁNKY
FÓRUM
 Seznam příspěvků
ODKAZY
SCREENSHOTY
VIDEA
INZERCE
PLÁNOVÁNÍ LETŮ
VYHLEDÁVÁNÍ
O SERVERU
RSSRSS - fórum
RSSRSS - novinky
FacebookFacebook
MobileVerze pro PDA
Jirka Masník - Co je to SPAM-pro každého z nás něco jiného, takže co s tím? Jeden příspěvek | Celý strom
Jirka Masník - Co je to SPAM-pro každého z nás něco jiného, takže co s tím?   1. 11. 2012 / 09:20
OKMAR
Zdravím Jirko Masníku,

už jsem tady nějakej pátek a přesto mi teče letecké mléko po bradě a umím tak akorát posekat kukuřici , ale nyní k tématu.

Nechci se vyjadřovat k jakémukoliv stromu, svoboda psaní je mi svatá, a mnohokrát jsem čerpal z hluboké studnice moudrostí zde uložených a jsem tomu moc rád, že Pérák existuje. Kde jinde bych se mohl setkat s takovými lidmi, jako Dušínoj, Radimm, Pipsoj, Tonde, Priskáč, Kachna, Kendy, Heppy (no nebudu dále jmenovat, to bych musel opsat zdejší adresář a ještě bych na někoho zapoměl a pokud ano, tak mi to jistě odpustí )
než právě prostřednictvím a díky Péráku ! (Y)

Nicméně mne napadlo, zda by bylo schůdné (programátorsky) řešení jak eliminovat spamy následujícím způsobem. V určitém slova smyslu je pro každého z nás spamem něco jiného, něco o čem uživatel ví, že ho prostě dané téma dále nebude zajímat. Nechci nyní polemizovat o termínu, co je SPAM, myslím tím téma, nebo příspěvek, který je pro konkrétního uživatele nezajímavý.

Tak mě napadlo, že kdyby každý až po přihlášení viděl vedle všech nepřečtených příspěvků, nebo spíše stromů ikonu "SKRÝT" nebo cokoliv jiného (ARCHIV) , kdy kliknutím na ikonu u celého stromu daný strom pro něj zmizí a přesune se do "záložky" ARCHIV, ale kdykoliv by se mohl klinutím v levém sloupci na záložku ARCHIV vrátit k těmto odloženým, které by dál byly pro něj se statusem "Nepřečtené", dokud si je nepřečte.
Samozřejmě předpokládám, že by nové příspěvky daného stromu, který uživatel nechce vidět byly vkládány do záložky "ARCHIV", kam už před tím přesměroval celý strom.

Tím by uživatel viděl aktuální zprávy ostatních uživatelů bez těch,
které ho jakýmkoliv způsobem obtěžují, nebo nezajímají.

Připomínám, nejsem programátor, neumím si představit, co by to obnášelo, nicméně taková je moje představa a ptám se zda by to bylo vůbec reálné?

Děkuji

S pozdravem a přáním hezkého dne
Marian Janák
OKMAR
 
Gonzo
Czech Virtual Air Rescue Service
L39.CZ
O serveru   |   Zveřejňování souborů ke stažení   |   Kontakt   |   © 1999-2024 FlightSim.CZ